Ziraat Bankası Almanya şubelerinden 84 ay vadeli kredi nasıl alınır?

Ziraat Bankası başta Almanya olmak üzere çeşitli Avrupa ülkelerinde yaşayan gurbetçilerimize 84 ay vadeli Euro cinsinden ihtiyaç kredisi fırsatları sunuyor. Uygun faiz oranları ve 84 aya varan uzun vadelerle sunulan Ziraat Bankası ihtiyaç kredileri minimum 2.500 Euro ile maksimum 25.000 Euro arasında kullanılabiliyor. Ziraat Bankası'nın Almanya'daki şubelerinden sunduğu bu ihtiyaç kredisinden yararlanmak için Almanya'da yerleşik olmak yeterli...

Bankanın sunduğu ihtiyaç kredisine başvuru yapmak isteyenlerin ilgili şubelerden randevu alması gerekiyor. Şube randevusu Ziraat Bankası’nın Almanya internet sitesi üzerinden kolaylıkla alınabiliyor. Kredi istenilen herhangi bir amaç için kullanılabiliyor.

Ziraat Bankası'nın Almanya'da yerleşik Türkler için hazırladığı ihtiyaç kredisi paketinde 10.000 Euro ihtiyaç kredisini 48 ay (4 yıl) vadeli olarak kullananlar ayda 241 Euro ödüyorlar. Kredi vadesini 84 aya (7 yıl) yaymak isteyenlerin ödemesi gereken aylık taksit tutarı ise 158 Euro oluyor. 20.000 Euro tutarında ihtiyaç kredisi için 60 ay vadede 403 Euro, 84 ay vadede 316 Euro taksit ödeniyor.

Ziraat Bankası’nın Almanya’da Berlin, Duisburg, Essen, Frankfurt, Hamburg, Hannover, Köln, Münih, Nürnberg, Stuttgart şubeleri bulunuyor. Randevu almak için şubelerin adres ve telefon numaraları bankanın Almanya internet sitesinde yer alıyor. Bu şubelerden herhangi birinden randevu alarak, kişiye özel uygun kredi seçenekleri ve taksitlendirme tercihleri ile kolayca ihtiyaç kredisi kullanılabiliyor. Ziraat Bankası Almanya internet şubesi üzerinden de müşteri numarası, kullanıcı tanımı ve şifre (PIN) bilgileri girilerek işlem yapılabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder