Taksit Yoksa ING Alışverişçi Kredi Var

ING Bank, beğendiği bir ürünü satın alırken taksit engeline takılanlar için ING Alışverişçi Kredi'yi geliştirdi. Satın aldığı ürünü taksit taksit ödemek isteyenlerin imdadına ING Alışverişçi Kredi koşuyor. Üye iş yerlerinden yapılan harcamalar, IRG şubelerinde Alışverişçi Kredi kullanılarak taksit taksit ödenebiliyor.

ING Bank'ın alışverişlerde taksit kolaylığı sağlayan Alışverişçi Kredisi için öncelikle firma adını yazdıktan sonra boşluk bırakıp TC Kimlik Numaranızı yazarak 2205'e bir adet SMS göndermeniz gerekiyor. Kredi onayınız hemen o anda cebinize geliyor. Sahip olduğunuz herhangi bir kredi kartıyla ödemenizi yapıyorsunuz. Burada dikkat edilmesi gereken önemli nokta, kredi kartının ING POS cihazı üzerinden geçirilmesi... Bir başka deyişle ödemenin ING POS cihazı kullanılarak yapılması... Ödeme sırasında size verilen ING POS slibiniz ile birlikte 1 ay içinde en yakın ING Bank şubesine gittiğiniz takdirde ödemeniz taksitlendiriliyor. Böylece rahat rahat ödeme imkanına kavuşuyorsunuz.

ING Alışverişçi Kredisi'ni kullanabilmek için üye iş yeri alışverişlerinizde herhangi bir bankaya ait ATM kartı veya herhangi bir bankaya ait kredi kartı ile ödeme yapmanız yeterli... İş yerine özel fırsatlardan faydalanmak için gerekli firma adını iş yerindeki satış görevlisine sorabilirsiniz.

Başarı mağazalarından yapılan alışverişler için firma adı olarak BASARI, Bimeks mağazalarında BIMEKS, ECA bayilerinde ECA, Genpa bayilerinde GENPA, Samsung bayilerinde SAMSUNG, KVK mağazalarında KVK, Sony mağazalarında SONY, Kanuni Motor bayilerinde KURALKAN yazılması gerekiyor. Alışverişçi sistemine dahil olan diğer üye iş yerlerinde ise firma adı olarak AVK anahtar kelimesi kullanılıyor.

ING üye iş yerlerinden yapılan alışverişlerin taksit taksit ödenmesinde aylık % 1.09 faiz oranı uygulanıyor. Mağazada diyelim ki 500 TL tutarında alışveriş yaptıysanız ve bunu 9 taksitte geri ödemek isterseniz aylık 59 TL taksit ödemeniz yeterli oluyor. 12 taksit için ayda 45 TL, 18 taksit için ayda 31 TL, 24 taksit için ayda 24 TL, 36 taksit için ayda 16 TL ile ödemeler rahat rahat yapılabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder