Vakıfbank'tan Kamu Çalışanına Özel Taksitli 70.000 TL Kredi Kampanyası

Vakıfbank’ın sadece kamu kuruluşlarında çalışanlar için hazırladığı taksitli ihtiyaç kredisi kampanyası, cazip faiz oranları ve vade seçenekleriyle büyük ilgi görüyor. 2015 yılıyla birlikte başlayan Vakafbank kampanyasında en az 500 TL ve en fazla 70.000 TL ihtiyaç kredisi çekiliyor. Vakıfbank özel kampanyasından kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan memurlar ve kadrolu işçiler ile Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan (SGK) maaş almakta olan emekliler katılabiliyor. Kısacası bu kampanyaya Emekli Sandığı, Sosyal Sigortalar Kurumu ve Bağ-Kur Emeklilerinin tamamı başvuru yapabiliyor.

Vakıfbank’ın kamuluya özel kampanyasında 70.000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisi, 3 ay ile 36 ay arasında değişen vadelerde kullanılabiliyor. Kampanyaya başvuru yapanlara kredi tahsis ücretli veya masrafsız olmak üzere iki farklı seçenek öneriliyor. Kredi tahsis ücretli seçeneği tercih edenler, kullandıkları kredinin binde 5’i oranında kredi tahsis ücreti öderken ayık % 1.06 faiz fırsatından yararlanıyorlar. “Masrafsız kredi istiyorum” diyenlere ise aylık % 1.12 faiz oranı uygulanıyor.

Vakfbank’tan kredi alırken genellikle kefil getirme koşulu bulunmuyor. Ancak banka yetkililerinin gerekli görmesi halinde kefil istendiği durumlar da olabiliyor. Vakıfbank Kamu Personeline Özel Taksitli İhtiyaç Kredisi hakkında daha ayrıntılı bilgi almak için en yakın Vakıfbank şubesine uğrayabilir, Vakıfbank internet sitesini ziyaret edebilir veya 444 0 724 numaralı Vakıfbank Telefon Bankacılığı’nı arayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder