Acil Kredi Lazım Diyenlere TEB Pratik İhtiyaç Kredisi

Öyle günler olur ki, kimi zaman çok küçük miktarlarda nakit bulamayız. Eşe dosta müracaat ettiğimizde, ihtiyaç duyduğumuz küçük meblağların onlarda da olmadığını görürüz. Aradığımız para miktarı küçüktür ama acil ihtiyacımız vardır. Sıkıntı yaşamadan bu sorunu çözmek istediğimiz halde bir türlü içinden çıkamayız.

TEB acil nakit paraya sıkışan müşterileri için Pratik İhtiyaç Kredisi çözümü getiriyor. Klasik ihtiyaç kredisinden farklı olarak 1.000 TL ile 5.000 TL arasındaki küçük miktarlar için kullanılabilen TEB Pratik İhtiyaç Kredisi'nin başvuru işlemleri de, faiz oranları ve ödeme koşulları da son derece pratik hazırlandığı için sıkıntı yaşamadan acil paraya ulaşılabiliyor.

TEB Pratik İhtiyaç Kredisi ürününden 2.500 TL acil kredi kullandığınızı varsayalım. Bu krediyi 36 ay vadede geri ödemeyi tercih ettiğiniz takdirde % 1.17 faiz üzerinden aylık taksitlerin sadece 88,94 TL olduğunu görüyoruz. Yuvarlayacak olursak 36 ay vadeli 2.500 TL pratik ihtiyaç kredisinin aylık taksitleri sadece 89 TL oluyor. Bu da günde 3 TL tutarında taksit ödemesine denk geliyor. Krediyi kullanmak için bir defaya mahsus olmak üzere 89,25 TL dosya ücreti ödemek yeterli oluyor.

Peki, TEB Pratik İhtiyaç Kredisi kullanmak için sadece nüfus cüzdanı ve ehliyet fotokopisi yeterli oluyor. Banka gerekli gördüğü durumlarda ek belgeler de isteyebiliyor ama temelde sadece nüfus cüzdanı ve ehliyet fotokopisiyle başvuru yapılabiliyor. Bu arada şube dışı kanallardan (cep telefonu, internet gibi) verilen cvapların sadece bir ön onay niteliğinde olduğunu, onaylanmış kredinin kullandırılmasında nihai kararın bankaya ait olduğunu unutmayın.

TEB Pratik İhtiyaç Kredisi hakkında ayrıntılı bilgi için 0 850 200 0 666 TEB Telefon Şubesi’ni arayabilir veya en yakın TEB şubesini ziyaret edebilirsiniz. Müşteri temsilcileri ihtiyacınız olan her türlü bilgiyi size vereceklerdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder