PTT Vakıf Kredi ile Emekliye 20.000 TL Kredi Fırsatı

Maaşını PTT’den alan emeklilere Vakıfbank'tan cazip bir kredi imkanı sunuluyor. Vakıfbank işbirliğiyle kullandırılan ihtiyaç kredisinde kredi tahsis ücreti alınmıyor. Kredinin üst limiti 20.000 TL, maksimum vade ise 36 ay. ‘Vakıf Kredi’ adıyla sunulan kredi ürününden emekli maaşını PTT aracılığıyla alan tüm SGK emeklileri yararlanabiliyor. Kampanya kapsamında aylık % 1.42 faiz oranıyla kredi kullandırılıyor. Kredi tahsis ücreti olmayan kampanyada 500 Lira ile 20.000 Lira arasında kredi kullanmak mümkün.

Kampanyada 80 yaşına kadar kredi kullanılabiliyor. Kredi geri ödeme vadesi ve yaş toplamının 80′i geçmemesi gerekiyor. Örneğin 79 yaşında bir emeklinin 12 ay vadeli, 78 yaşındaki bir emeklinin 24 ay vadeli kredi kullanması mümkün. 77 yaşında ve genç olan tüm emekliler ise 36 aya kadar vadelerle kredi kullanabiliyorlar.

SGK emekli maaşlarını PTT’den alan emekliler kampanya kapsamında 20.000 TL’ye kadar kredi kullanabiliyorlar. Kredinin üst vade sınırı ise yapılan son düzenlemeler gereği 36 aya çekildi. Bu imkandan yararlanarak kredi başvurusu yapmak için ülke genelindeki 2 bine yakın PTT iş yerinden birine uğramak yeterli. PTT iş yerlerinde bulunan kredi başvuru formunu doldurmak ve sadece nüfus cüzdanını göstermek kredi başvurusu için yeterli oluyor. Kampanyada kredi tahsis ücreti ya da herhangi bir masraf yok. Sadece sigorta bedelinin ödenmesi gerekiyor.

Kredinin başvurusu, kredi kullanımı ve geri ödemeleri PTT iş yerlerinde gerçekleşiyor. Ayrıca Vakıfbank şubelerine gitmeye gerek kalmıyor. Emekli maaşını PTT’den alanlar kredi imkanından hemen yararlanabiliyorlar. SGK emeklisinin SSK, Emekli Sandığı veya Bağ-Kur kökenli olması herhangi bir fark yaratmıyor. Emeklinin geçmişi hangi kurumdan olursa olsun PTT Vakıf Kredi ile gelen cazip fırsatlardan yararlanılabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder