Yapı Kredi - Kamuluya Maaşın 15 Katına Kadar Kredi Kampanyası

Yapı Kredi Bankası'nın tüm kamu çalışanlarına sunduğu "Kamuya Maaşın 15 Katına Kadar Kredi" kampanyası Haziran ayında da devam ediyor. Devlet kurumlarında memur olarak çalışan tüm kamu personelinin yararlanabildiği kampanyada maaşın 15 katına kadar kredi fırsatı sunuluyor. Yapı Kredi'nin kamu çalışanları için özel kredi seçenekleri getirdiği kampanyada isteyenler masrafsız ihtiyaç kredisi kullanırken isteyenler de düşük faizli ve masrafsız kredi çekebiliyorlar. Kampanyaya başvuru yapmak için kamu çalışanı olmak ve en yakın Yapı Kredi şubesine uğramak yeterli...

Yapı Kredi'nin masrafsız kamu kampanyasından örnek olarak 9.000 TL tutarında kredi kullananlar, bunu 24 taksitte geri ödemeyi seçtikleri takdirde aylık % 1.37 faiz üzerinden ayda sadece 457 TL geri ödeme yapıyorlar. Sigorta ödemesi dışında herhangi bir masraf ödemeleri gerekmiyor. Aynı kapsamda 15.000 TL tutarında kredi kullananlar ise 36 taksit seçeneğinde aylık % 1.33 faiz ile kredi kullanırlarsa ayda 551 TL taksit ödemesi yapmaları yeterli oluyor.

Kampanyada düşük faizli ve komisyonlu seçeneği tercih edenler ise, 24 ay vadede 9.000 TL kredi için aylık % 1.33 düşük faizden yararlanırken 140 TL komisyon ödüyorlar. Aylık taksit tutarı 454 TL şeklinde gerçekleşiyor. 15.000 TL tutarında kredi kullananlar ise düşük % 1.29 faiz oranıyla ve sadece 186 TL komisyon ödeyerek ayda 547 TL taksit ödemesi yapabiliyorlar.

Yapı Kredi'nin kamu kampanyasında maaşın 15 katına kadar kredi fırsatı ise, aylık maaşı en az 1.500 TL olan kamu çalışanlarına veriliyor. Bu avantajdan yararlanmak için 1.500 TL'nin üzerinde maaş alan kamu çalışanlarının Yapı Kredi şubelerinden 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi başvurusu yapması gerekiyor.

Kampanyadan kamu çalışanlarının yanısıra SGK'dan maaş almakta olan emekli müşteriler de yararlanabiliyor. Emeklilerin sadece nüfus cüzdanıyla başvuru yapması yeterli... Kamu çalışanlarının ise nüfus cüzdanının yanında kamu kurum kimlikleriyle Yapı Kredi şubesine uğraması gerekiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder