Emekli Maaşını TEB'e Taşıyana 350 TL Bonus ya da WorldPuan

TEB'in tüm SGK emeklilerine yönelik Emekli Maaşı Taşıma Kampanyası devam ediyor. Kampanyaya katılarak emekli maaş ödemelerini TE'e transfer edenler 350 TL Bonus / Worldpuan kazanıyorlar. Maaş ödemelerini TEB'e aktarmak ve 350 TL Bonus / Worldpuan kazanmak için son başvuru tarihi 11 Temmuz. Bu tarihe kadar TEB şubelerine uğrayarak maaş aktarma talebinde bulunmak ve kampanya taahhütnamesini imzalamak gerekiyor. Bu işlemin ardından ilk emekli maaşı ödemesi 31 Ekim tarihine kadar TEB'e yatmış olanlar kampanyadan yararlanıyorlar.

Emekli maaşını TEB’e taşıyarak ödül kazanma fırsatından yararlanmak için kampanyanın başlangıç tarihi olan 12 Mayıs tarihinden önce emekli maaşını TEB'den almıyor olmak gerekli. Bu tarihten önce emekli maaşlarını TEB'den alanlar yeni kampanyadan yararlanamıyorlar.

Maaşlarını TEB'e taşıyan emeklilerin 350 TL ödülü haketmeleri için ayrıca bankada Kredili Mevduat Hesabı açtırmaları ve TEB kredi kartı ve Otomatik Fatura Ödeme Talimatı ürünlerini de kullanıyor olmaları gerekiyor. Kazanılan 350 TL tutarındaki ödül tercih edlien kredi kartına göre Bonus ya da Worldpuan olarak kredi kartlarına yatırılıyor.

Maaş taşıma işleminin ardından bir sonraki ayın 15'ine kadar kazanılan Bonus veya World Puanlar kredi kartında gözükmüş ve harcanmaya hazır hale gelmiş oluyor. Kazanılan Bonus ve Worldpuan ödülleri alışverişlerde para yerine kullanılıyor. TEB şu anda müşterilerine iki kredi kartı imkanı sunuyor: Bonus Kart ve World Kart. Ancak son dönemde TEB Bonus Kart'ın banka tarafından aktif hale getirildiğini, daha önceki dönemden gelen World Kart müşterilerine de hizmet sunulmaya devam edildiğini belirtmek gerekiyor.

Emekli maaşı ödemelerinin 36 ay boyunca TEB'den alınmaya devam etmesi, kredili mevduat hesabı, kredi kartı ve Otomatik Fatura Ödeme Talimatı ürününün bu süre boyunca açık olması da istenen diğer koşullar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder