Vakıfbank Kamu Personeline Özel Taksitli İhtiyaç Kredisi

Vakıfbank şubelerinde kamu çalışanları ve emeklilerin bayramı erken başladı. Ramazan ve bayram öncesinde ihtiyaçları için kredi çekmeyi düşünenler için Vakıfbank şubeleri bugünlerde uğrak yeri oldu. Kamu çalışanları ve SGK emeklileri, cazip faiz oranları ve vade seçenekleriyle kamuya özel taksitli ihtiyaç kredisi kullanabiliyorlar.

Vakıfbank Kamu Personeline Özel Taksitli İhtiyaç Kredisi kampanyasından tüm kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan memurlar ve kadrolu işçiler yararlanabiliyor. Ayrıca SGK'den emekli maaşı almakta olan tüm Emekli Sandığı, Sosyal Sigortalar Kurumu ve Bağ-Kur emeklileri de kampanyaya katılmak için başvuru yapabiliyor.

Vakıfbank Kamu Personeli kampanyasında 500 TL'den başlayıp 70.000 TL'ye kadar uzanan farklı tutarlarda ihtiyaç kredisi kullanılabiliyor. Taksit vadeleri de 3 ay ile 36 ay arasında değişiyor. Kampanya kapsamında 500 TL ile 10.000 TL arasında kredi kullananlar için 3 - 36 ay taksit yapılıyor ve aylık % 1.13 faiz uygulanıyor. Kredi tahsis ücreti ise 50 TL oluyor.

Kampanyadan 500 TL ile 50.000 TL arasında kredi çekenler için de 3 ay ile 36 taksitte aylık % 1.13 faiz oranı fırsatı var. Bu seçeneği tercih edenler 100 TL kredi tahsis ücreti ödüyorlar. 50.000 TL ile 70.000 TL arasında kredi çekmeyi isteyenler için de 125 TL kredi tahsis ücretli ve aylık % 1.13 düşük faiz fırsatı bulunuyor. Kredi tahsis ücreti ödemek istemeyenler için de aylık % 1.16 faiz oranı uygulanıyor.

Vakıfbank'ın kamu personeli ve emekliler için hazırladığı bu yeni kampanyada kefil şartı aranmıyor. Ancak gerekli görülmesi halinde şubeler tarafından kefil istenebiliyor. Genel anlamda kefilin bir ön şart olmadığını belirtelim.

Vakıfbank kampanyasıyla ilgili ayrıntılı bilgiyi tüm Vakıfbank şubelerinden alabilirsiniz. Ayrıntılı bilgiler Vakıfbank internet sitesinde de bulunuyor. Ayrıca 444 0 724 numaralı Vakıfbank Müşteri Hizmetlerinden de bilgi alınabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder