Garanti Bayram Kredisi 2014 Ramazan Kampanyası Başladı

Garanti Bankası bu yıl elini çabuk tuttu ve bankalar arasında Ramazan Bayramı Kredi kampanyasını ilk başlatan banka oldu. Bunda reklam filmlerinde yeni rol almaya başlayan sevimli tosbağanın kendisinden hiç beklenmeyen inanılmaz hızı ne kadar etkili oldu bilinmez ama şaka bir yana Garanti Bankası'nın bu yılki hızı şaşırttı. Kredi kampanyasının adı da bu hızından geliyor: Bayram Gelmeden Gelen Kredi. 2014 Ramazan ayı henüz başlamadan ve bayram gelmeden başlayan kredi kampanyası sadece Ramazan ve bayram masrafları için değil tüm yaz masrafları için de düşünüldü.

Garanti Bankası Bayram Gelmeden Gelen Kredi fırsatından yararlanmak isteyenler sadece nüfus cüzdanı ile kredi başvurusu yapabiliyor ve kredilerini kullanabiliyorlar. Bayram Kredisi kampanyası kapsamında 3.000 TL kredi 9 ay vadeli olarak 95 TL kredi kullandırım ücreti ve 0.95 aylık faiz oranıyla hemen alınabiliyor. Kredi 353 TL civarında aylık taksitlerle 9 ayda geri ödeniyor.

Kampanya Tam Destek kredi kampanyalarından bir yenisi. Tam Destek kredileri kapsamında 36 aya kadar vadelerle 100 Bin Liraya kadar ihtiyaç kredisi kullanılabiliyor. Garanti Tam Destek ürünü kredi kullanımından sonra da müşterilerinin yanında olmaya devam ediyor. Kredi vadeleri daha sonra uzatılabiliyor, taksitler düşürülebiliyor ve kredi vadesi bitmeden ek kredi kullanılabiliyor.

Bayram Gelmeden Gelen Kredi fırsatından yararlanmak isteyenler Garanti Bankası şubelerinden, bankanın web adresinden, 444 0 335 Tam Destek Hattı’ndan, Garanti Bankası ATM'leri olan Paramatik’lerden ve cep telefonlarına KREDİ yazıp 3390’a SMS atarak kredi başvurusu yapabiliyorlar. Garanti Bankası Bayram Kredisi'nin bu yıl da ilgi görmesi bekleniyor.

1 yorum: