Kuveyt Türk İhtiyaç Kart 36 Taksit Avantajını Getiriyor

Türkiye'nin önde gelen katılım bankalarından Kuveyt Türk, peşin alışverişe taksit yaptırmak isteyenler için İhtiyaç Kart adlı yeni bir alışveriş kartı çıkarttı. Gerçek ihtiyaçlar için 3 ay ömürlü olan İhtiyaç Kart, "İhtiyaç anında alınız, ihtiyaç sonunda kırınız" sloganıyla tanıtılıyor. Sloganın da anlaşılacağı üzere Kuveyt Türk'ün yeni kartı, kesinlikle bir kredi kartı değil ama alışverişte peşin alıp taksitli ödemenin bütün avantajlarından yararlandırıyor. Böylece peşin alışverişin getirdiği avantajlar kaybedilmiyor.

Kuveyt Türk, İhtiyaç Kartı uygulamasıyla Türkiye'de tüm ihtiyaçlar için bir ilke imza atıyor. Kuveyt Türk şubelerinden alınan İhtiyaç Kart sayesinde alışverişlerde tek çekim avantajlarından faydalanmayı sağlarken ödemelerin ise 6 aydan 36 aya kadar taksitle yapılması fırsatını getiriyor. Üstelik Kuveyt Türk İhtiyaç Kart sahipleri, sadece belli mağazalarda değil yurt içinde veya yurt dışında her mağazada anlaşmış oldukları peşin fiyat üzerinden taksit yapabiliyorlar.



İhtiyaç Kart Avantajları

Harcamalarda üye iş yeri kavramı olmadığı için her POS'ta taksit imkanı sağlıyor.

Tüm harcamalar, başvuru sırasında belirlediğiniz taksit sayısına göre vade farklı taksitlendiriliyor.

Her yapılan alışveriş için yeni bir fatura getirme ve ödeme planı oluşturma zorunluluğu ortadan kalkıyor.

Tüm işlemleri tek hesap ekstresi üzerinden takip etme kolaylığı sağlıyor.

İhtiyaç Kart ile ihtiyaç finansmanı, kredi kartı niteliğinde kullanıldığı için çalınma, kaybolma gibi durumlarda kredi kartının sahip olduğu güvenlik olanaklarından yararlanılıyor.

İhtiyaç Kart 3 ay boyunca kullanıldığı için borcunuzun içinden çıkılamayacak boyutlara ulaşmasını önlüyor.

Satıcıyla nakit ödeme yapar gibi pazarlık yaparken harcamalar indirimli fiyat üzerinden taksitle yapılıyor. Böylece hem nakit ödemenin getirdiği indirim avantajından hem de taksit avantajından yararlanmak mümkün oluyor.

50 TL'nin üzerindeki alışverişler 6 aydan 36 aya kadar istenilen taksit sayısında yapılabiliyor.

Yurt dışında taksitli alışveriş imkanlarından yararlanılıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder