HSBC'den Bankalara Düzenli Ödeme Yapanlara 0.89 Faizle İhtiyaç Kredisi

HSBC Bankası, bankalara düzenli ödeme yapanlar için çok düşük sabit faizli yeni bir ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında bankalara bireysel kredi, kredi kartı ve kredili mevduat hesabı ödemelerini düzenli yapan herkese aylık % 0.89 çok düşük sabit faizle ihtiyaç kredisi fırsatı sağlanıyor. Banka borçlarını düzenli ödeyen, dolayısıyla sicili temiz olanlar, aylık % 0.89 çok düşük sabit faizle yeni ihtiyaç kredisi kullanmanın keyfini çıkarıyorlar.

HSBC'nin ülke çapında startını verdiği yeni kredi kampanyasından faydalanmak için Kredi Kayıt Bürosu notunun yüksek olması gerekiyor. Kredi Kayıt Bürosu notu yüksek olanlar 12 ay vade için % 0.89 faiz oranından yararlanıyorlar. Notu yüksek olanlar 12 ay yerine 36 ay vadeyi tercih ederlerse faiz oranı % 1.15 oluyor. Notu düşük olanlara ise 36 ay vade için aylık % 1.55 faiz oranı uygulanıyor. 4 Ağustos 2014 tarihine kadar devam edecek ihtiyaç kredisi kampanyasında sadece 250 TL dosya masrafı alınıyor.

Kampanya kapsamında teklif edilen faiz oranları, Kredi Kayıt Bürosu Kredi Notu baz alınarak belirleniyor. Kısaca KKB olarak bilinen Kredi Kayıt Bürosu Notu 1.650'nin üzerindeyse yüksek not, 1.201 üzerindeyse orta not, 1.200 ve altındaysa düşük not olarak değerlendiriliyor. Yüksek not için en düşük faiz oranı olan % 0,89 uygulanırken düşük not için en yüksek faiz oranı olan aylık % 1.55 geçerli oluyor. Kampanya başvuruları değerlendirilirken güncel kredi kayıt bürosu (KKB) risk raporu kredi notu esas alınıyor ve kredi vadesine göre değişkenlik gösteriyor.

Ön değerlendirme sonucuna göre, başvurusu ön onay alanlar, HSBC Telefon Bankacılığı Müşteri Hizmetleri yetkilisi tarafından aranıyor. Müşteri Hizmetleri yetkilisi, müşterinin talep etmesi halinde başvuru hizmetlerini tamamlıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder