Garanti Cep Şubesi'nden 63 Adet Nokia Lumia 630 Fırsatı



Garanti Bankası Cep Şubesi'ne 22 Haziran tarihine kadar giriş yapanları 63 adet Nokia Lumia 630'dan birini kazanma fırsatı bekliyor. Kampanyaya katılmak için Garanti Cep Şubesi'ne, wap.garanti.com.tr, iPhone, iPad, Android akıllı telefon ve tabletler, BlackBerry 10 ve Windows 8 tabletin yanısıra bilgisayar ve telefon uygulamalarından giriş yapmak yeterli oluyor. İsteyenler, cep telefonuna Cepsubesi yazıp 3342'ye ücretsiz kısa mesaj gönderdikten sonra cep telefonunuza gelen kısa linke tıklayarak da Cep Şubesi'ne anında ulaşabiliyorlar. Kampanyaya katılmanın cep şubesine giriş yapmaktan başka koşulu yok.

Garanti Cep Şubesi'ne müşteri numarası ve parolasıyla ücretsiz giriş yapan her Garanti Bankası bireysel müşterisine bir çekiliş hakkı veriliyor. 22 Haziran akşamı sona erecek kampanya sonucu yapılacak çekilişte 63 kişi Nokia Lumia 630 Model Cep Telefonunun sahibi olacak. 18 yaşından küçük olanların ve Garanti Bankası personelinin katılamayacağı kampanyada 1 kişi sadece tek bir çekiliş hakkı kazanabiliyor.

Milli Piyango İdaresi'nin izniyle düzenlenen çekiliş, 30 Haziran 2014 günü İstanbul Mecidiyeköy'de halka açık olarak gerçekleştirilecek. Kazanan talihliler 4 Temmuz 2014 tarihli Star Gazetesi Türkiye baskısında duyurulacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder