Finansbank Finansçı'dan Esnafa Aynı Gün İçinde 50.000 TL Kredi

Ülkemizdeki esnaf ve KOBİ'lerin oldukça sıkıntılı dönemler yaşadığı bugünlerde Finansbank Finansçı'dan hatırı sayılır bir kredi desteği geldi. Finansbank Finansçı'nın haziran ayı ile birlikte başladığı KOBİ Para Cepte Kampanyası, kredi desteği vererek esnaf ve KOBİ'lerin nakit ihtiyacını en kısa sürede çözümlemesini hedefliyor. Üstelik 50.000 TL'ye kadar kredi desteğini hiç bekletmeden, aynı gün içinde sağlıyor.

Finansbank Finansçı'nın esnafa yönelik kampanyasının iki temel özelliği olduğunu görüyoruz. Bunları şöyle sıralayabiliriz:

Hızlı başvuru ve ön onay süreciyle bekleme süre en aza indiriliyor. Başvurusunu sabah saatlerinde yapanlar aynı gün içinde kredisini kullanabiliyor.

Faiz oranları çok cazip şekilde düzenlenmiş. Taksit vadeleri de istenirse 36 aya kadar yayılarak rahat geri ödeme imkanı sağlanıyor.

Başvuru Nasıl Yapılıyor?

Finansbank Esnaf ve KOBİ Para Cepte başvurusu yapmak için TC kimlik numaranızı 7646'ya SMS olarak göndermeniz yeterli... Kredinin ön onayı SMS ile bildiriliyor.

Ön onayı aldıktan sonra en kısa süre içinde gerekli belgeleri tamamlayıp en yakın Finansbank şubesine uğrayarak kredi başvuru işlemini tamamlamanız gerekiyor.

Kredinin Özellikleri

Finansbank Esnaf ve KOBİ Para Cepte Kredisi'ne resmi cirosu 2 milyon TL'ye kadar olan işletmeler için başvuru yapabiliyor.

Kredi başvurusunun değerlendirmeye alınması için firma sahibi ya da ortağı olmanız ve kendi kimlik numaranız ile talepte bulunmanız isteniyor. Aksi takdirde başvurunuz değerlendirilmeye alınmıyor.

SMS aracılığıyla telefonuna gelen olumlu yanıtın sadece bir ön onay niteliğinde olduğunu unutmayın. Kredi talebi şubede ayrıca değerlendiriliyor.

Kredinin aynı gün hesabınıza geçebilmesi için başvuru evraklarınızın eksiksiz olması ve talep ettiğiniz kredi tutarının şube değerlendirmesi dahilinde olumlu sonuçlanmış olması gerekiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder