Esnafa Denizbank İşletme Kart ile 75000 TL 36 Ay Vadeli Kredi

Denizbank İşletme Kart sahibi olan esnaf şimdi çok kolaylıkla kredi çekebiliyor. Üstelik 36 aya kadar vadelerle, tam 75.000 TL'ye kadar. Denizbank esnafa 75.000 TL’ye kadar krediyi kolayca kullanma ve 36 aya varan vadelerle rahat rahat geri ödeme fırsatı sunuyor.

Sıkışık durumda olan, ödemeleri olan esnafın artık saklanma, gizlenme ya da Denizbank reklamında olduğu gibi berber Numan abiye gidip tipini değiştirme derdi kalmayacak. 'Esnafımıza hayat Deniz’de güzel!' sloganıyla yola çıkan Denizbank acil nakit ihtiyaçları için 75.000 TL’ye kadar kredi veriyor. Üstelik geri ödemeler Ramazan Bayramı sonrasında başlıyor.

İşletme Kartla 36 ay vade fırsatıyla sunulan esnaf kredisi günde sadece 6 TL’den başlayan taksitlerle kullanılabiliyor. Kampanya kapsamında aylık 182 TL taksitle 36 ay vadeli olarak 5.000 Lira kredi kullanmak mümkün. Dosya masrafı ödemek istemeyenler ise masrafsız kredi seçeneğini tercih edebiliyorlar.

Kampanya 2 Haziran'da başladı ve 28 Haziran'a kadar devam edecek. Haziran ayı fırsatını kaçırmak istemeyen esnafın yapması gereken tek şey var: En yakın Denizbank şubesine uğramak ve kredi başvurusu yapmak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder