Akbank Gönlüne Göre Öde Esnaf Kredisi 6 Farklı Ödeme Seçeneği Sunuyor

Akbank Esnaf Kardeşliği kredi kampanyaları devam ediyor. 'Olduğunda Öde' kampanyasının ardından Akbank'tan kredi kullanmak isteyen esnaf şimdi de 'Gönlüne Göre Öde' kredisiyle tanışıyor. Akbank'ın esnafa sunduğu bir diğer kolaylık ise kredisini içinde sunan Axess KOBİ kredi kartı.

'Gönlüne Göre Öde' kredi ürünü hayatın gerçeklerinden yola çıkılarak ortaya çıktı. Esnafın gelirinin her zaman aynı kalmadığını ve dönemlere göre yükseliş ya da düşüşler yaşandığının bilincinde olan Akbank esnafa geri ödeme konusunda kolaylıklar sunuyor.

Akbank'ın yeni esnaf kredisi modelinde 36 ay vadeye ve 50 bin liraya kadar kredi kullanma imkanı sunulurken 6 farklı ödeme seçeneğinden birini tercih etme şansı tanınıyor. Kredi geri ödemeleri aylık eşit taksitli olarak yapılabildiği gibi 3 ya da 6 ay geri ödemesiz dönem alternatifleri var. Bunun dışında 'Gönlüne Göre Öde' kredisini kullanan esnaf 2 ya da 6 ayda bir ödemeli veya kullandırım tutarının % 20'sinin son taksitte ödenebildiği eşit taksitli kredi seçeneklerinden birini de tercih edebiliyor.

Akbank'tan kredi kullanan esnaf sunulan 6 farklı ödeme seçeneğiyle nakit akışına ve dönemsel gelir değişikliklerine göre kredi geri ödemelerini gönlüne göre yapma fırsatına kavuşuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder