Türkiye Finans Bedelli Askerlik Kampanyası - 3 Ay Taksit Ertelemeli

Türkiye Finans, askerlik hizmetini bedelli yapmak isteyenlerin finansman ihtiyacını karşılamak için Bedelli Askerlik Finansmanı kampanyası başlattı. Bedelli askerlik yapacak olanlara destek sağlamak amacıyla başlatılan kampanyada hak sahiplerine 18.000 TL tutarında finansman desteği cazip ödeme koşullarıyla sunuluyor. Katılım Bankacılığı prensiplerine uygun şekilde düzenlenen Türkiye Finans Bedelli Askerlik Kampanyası'nda finansman desteğinin geri ödemeleri 12, 24 veya 36 taksitte yapılabiliyor. Kar oranı ise tercih edilen vadeye göre % 1.05 ile % 1.13 arasında değişkenlik gösteriyor. Ayrıca dileyenler 3 ay taksit ertelemesi yapabiliyorlar.

Türkiye Finans Bedelli Askerlik Kampanyası'ndan finansman desteği sağlayanlar, 18.000 TL tutarında finansmanı 12 taksitte geri ödeme yapmayı tercih ederlerse aylık 1.626 TL taksit ödemesi yapıyorlar. 24 taksiti tercih edenlerin aylık taksitleri 877 TL olurken 36 ay vade isteyenlerin aylık 635 TL taksit ödemesi yeterli oluyor. Tahsis ücreti olarak tüm vadelerde 94.5 TL alındığını hatırlatalım.

Türkiye Finans Bedelli Askerlik Kampanyası başvuruları, Türkiye Finans şubelerinden yapılabildiği gibi tek bir SMS ile de gerçekleştirilebiliyor. Cep telefonunda BEDELLİ yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra TC Kimlik Numarasının 2310'a SMS olarak gönderilmesiyle başvuru yapılmış oluyor. Finansman desteği başvurusunun cevabı kısa sürede cebe geliyor.

Türkiye Finans Bedelli Askerlik Kampanyasında önemli bir nokta daha var. Başvuru esnasında Askerlik Şubesi'nden alınacak bedelli askerliğe hak kazanıldığına dair belgenin mutlaka ibraz edilmesi gerekiyor. Bu belgenin ibrazıyla birlikte Bedelli Askerlik Finansman Desteği sağlamak için ilk adım atılıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder