Finansbank 3 Ay Ertelemeli Kredi İçin Yeni Yıl Fırsatı

Finansbank 3 ay ertelemeli kredi kampanyalarından bir yenisi devem ediyor. Yeni yıl öncesi Aralık ayında başlayan Finansbank 2015 Yeni Yıl Kredisi kampanyası geri ödemelere 3 ay ertelemeli olarak başlama fırsatı sunuyor. Finansbank 2015 Yeni Yıl Kredisi, cazip faiz oranları ve vade fırsatlarıyla kullanılabiliyor. 3 ay taksit erteleme avantajıyla birlikte sunulan kredi, “Bu sene ertelediğiniz tek şey kredi ödeme tarihi olsun” sloganıyla tanıtılıyor.

Bankanın sunduğu yeni yıl kredisinin faizi sadece % 0.99. kredi faizinin düşük olmasının yanı sıra ilk taksitinin 2015 Mart ayında ödenecek olması krediyi cazip kılan bir diğer unsur. Yeni yıl öncesi nakite sıkışan ve daralanların bütçelerini ferahlatan Finansbank 3 Ay Ertelemeli Yeni Yıl Kredisi fırsatı, 2015’e girerken önemli bir kredi seçeneği olarak karşımıza çıkıyor. Bu cazip yeni yıl kredisini tercih edenler, ödemeye tam 3 ay sonra başlamanın avantajını kullanıyorlar.

Finansbank 2015 Yeni Yıl Kredisi Kampanyası’na başvuru yapmak için SMS ile 5030’a TC kimlik numarasını göndermek yeterli. Kampanya ön başvuru sonucu olumlu ise en yakın Finansbank şubesine uğrayarak kredi başvurusu tamamlanabiliyor. Yeni Yıl Kredisi, Finansbank şubelerinden veya ATM’lerden de başvuru yapılarak kullanılabiliyor.

Finansbank 2015 Yeni Yıl Kredisi ile 3.000 TL ihtiyaç kredisi kullananlar, aylık 270 TL taksitlerle 12 taksitle geri ödeme yapabiliyorlar. Kredi tahsis ücreti 15.75 TL olarak uygulanıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder