İhtiyaç Anında Finansbank Finansçı'da Hazır Krediniz Var

Finansbank Finansçı, Türkiye'de bir ilk'e imza atarak İhtiyaç Anında Hazır Kredi'yi devreye soktu. Uygulamaya giren Hazır Kredi sistemiyle Finansbank'a sadece bir kez başvuru yapanlara her an kullanıma hazır kredi limiti veriliyor. Böylece ihtiyaç duyulduğunda şubeye bile gitmeden Hazır Kredi'nizden limitiniz dahilinde istediğiniz kadarını kullanıyor ve taksit taksit ödüyorsunuz. Krediye her ihtiyaç duyduğunuzda tekrar tekrar başvuru yapmanıza da gerek kalmıyor. Deyim yerindeyse Finansbank Hazır Kredi'yi kullanmak, bankadaki hesabınızdan para çekmek kadar kolay gerçekleşiyor.

Finansbank Hazır Kredi Özellikleri

Finansbank'tan Hazır Kredi kullanabilmek için öncelikle bir Hazır Kredi limitiniz olması gerekiyor. Finansbank'ta bir hesabınız varsa mevcut Ek Hesap limitinize bağlı olarak çalışıyor. Bu hesap limitine ek olarak tahsis ediliyor ve sadece taksitli olarak kullanılabilen bir kredi limiti...

Tanımlanmış Hazır Kredi limitinden taksitli nakit kullanım yapabilmek için Finansbank şubesine gitmenize gerek kalmıyor. Hazır Kredi'yi kullanmak isteyince 0850 222 0 900 numaralı Finansbank çağrı merkezini arayarak veya ATM'lerden kolayca kullanılıyor. Ardından da hazır kredi limiti dahilinde 12 ay, 18 ay, 24 ay veya 36 ay vade seçenekleriyle taksit yapılabiliyor.

Hazır Kredi limit başvurusu yapmak da oldukça kolay... Öncelikle bir ek hesap açtırmak gerekiyor. Zaten bir ek hesabınız varsa Hazır Kredi limitiniz bu hesabınızın üzerine de tanımlanabiliyor.

Limit başvurusu ve limitinizden taksitli nakit kullanımı için Finansbank şubeleri mesai saatleri içerisinde hizmet verirken 0850 222 0 900 numaralı çağrı merkezi ve Finansbank ATM'lerinde bu işlem 7 gün 24 saat gerçekleştiriliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder