Odeabank Bireysel Kredi Faiz Oranları

Türkiye'de geçtiğimiz yıl faaliyete geçen Odeabank, henüz çok kısa olan geçmişine rağmen ülkemizin önemli bankaları arasında yer almayı başardı. Özellikle Hülya Avşar'ın oynadığı reklamlar sayesinde popülerlik kazanırken tüm müşterilerine sunduğu düşük faiz, uygun vade politikalarıyla krediye ihtiyaç duyan herkesin gönlünü kazandı. Bu arada üstüste açtığı yeni şubeleriyle de ülke genelindeki hizmet noktası sayısını hızla artırdı.

Diğer bankalarda olduğu gibi Odeabank şubelerinden oldukça geniş bir yelpazede ihtiyaç kredisi kullanılabiliyor. Düşük faizli ve komisyonlu ihtiyaç kredisinden tutun masrafsız ihtiyaç kredisine kadar kredi ürününü uygun vadelerle kullanmak mümkün... Ayrıca uygun koşullarla konut kredisi de kira öder gibi ev sahibi olmak isteyenlere kolaylık sağlıyor. Bankanın sunduğu taşıt kredisinden yararlananlar da, sıkıntıya girmeden 0 kilometre araba sahibi olabiliyorlar.

Odeabank Bireysel İhtiyaç Kredileri

Odea Düşük Faizli İhtiyaç Kredisi ürününde 6 aydan başlayarak 36 aya kadar uzanan farklı vade seçenekleri var. Bu kredi ürününün en önemli özelliği, hangi vadede kredi kullanılırsa kullanılsın aylık % 1.50 faiz oranının değişmemesi... Bir başka deyişle 6 ay vadeli kredi kullananın da 36 ay vade kullananın da aylık % 1.50 faiz oranından yararlanıyor olması...

Odeabank'ın sunduğu Bireysel Finansman Kredisi ise, kredi borçlarını ödemekte zorlanan, artık ödeyemeyecek noktaya gelen müşterilerin hayatına kolaylık getiriyor. Bireysel Finansman Kredisi ürününde de 6 aydan başlayıp 36 aya kadar uzanan tüm vadeler için aylık % 1.30 faiz oranı uygulanıyor.

Odea Düşük Masraflı İhtiyaç Kredisi ürününde de tüm vadeler için aylık % 1.55 standart faiz oranı var. Bu üründen yararlanmak isteyen müşteriler için dosya masrafı gibi ücretler son derece düşük ve makul düzeyde tutuluyor.

Odea Masrafsız İhtiyaç Kredisi'ne gelince... adından da anlaşılacağı üzere, Odeabank'ın bu kredi ürünü, hiçbir masraf ödemeden kredi kullanmak isteyenlere göre düzenlenmiş bulunuyor. Aylık faiz oranı ise % 1.58 şeklinde gerçekleşiyor.

Odeabank Taşıt Kredisi

0 kilometre ya da 2. el araba almak isteyenlere sunulan Odeabank Taşıt Kredisi'nde 6 aydan 48 aya kadar uzanan çeşitli vade seçenekleri mevcut... Taşıt kredisinde tüm vadeler için standart aylık % 1.25 faiz oranı uygulanıyor.

Odeabank Konut Kredisi

Odeabank'ın Odea Mortgage ve Transfer Mortgage adıyla sunulan iki türlü konut kredisinde 6 ay ile 120 ay arasında vade seçenekleri bulunuyor. Odea Mortgage kredisinde aylık faiz oranı ise % 1.13 şeklinde gerçekleşiyor. Transfer Mortgage kredisinin faizi de aylık % 1.09 oluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder