Kamuya Anında Gelir Belgesiz Kredi Akbank'tan

'Yok böyle kredi' dedirten Akbank Anında Kredi ile kamuya özel fırsatlar var. Kamu çalışanlarına yönelik son Akbank kredi kampanyasında belgesiz ihtiyaç kredisi kullanmak mümkün. Kamu çalışanlarına özel ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyenlerden belge istenmiyor, prosedürle uğraşmaya gerek kalmıyor. Kolaylıkla ve anında kredi kullanma imkanı sunan Akbank Kamu Kredisi kampanyasından yararlanmak için en yakın Akbank Şubesine uğramak yeterli. Kamu çalışanları başka bir belgeye gerek duymadan sadece nüfus cüzdanı ile ihtiyaç kredisine başvuru yapabiliyor ve kredilerini anında kullanıyorlar.

Gelir belgesine ihtiyaç olmayan kampanyada 10.000 TL’ye kadar % 1,34 aylık faiz oranı uygulanıyor. 10.000 TL'nin üzerindeki tutarlarda 75.000 TL’ye kadar krediler için % 1,28 faiz oranı ve 200 TL dosya masrafı ile kredi alınabiliyor. Dosya masrafsız kredi kullanmak isteyen kamu çalışanları ise tüm tutarlar için % 1,44 aylık faiz oranıyla kredi kullanabiliyorlar. Akbank'ın kamu çalışanlarına özel kredi kampanyasından yararlananlar kredi taksitlerini 3 ay erteleyerek geri ödemelerine başlayabiliyorlar.

Sadece nüfus cüzdanı ile hızlı başvuru yapılabilen ve anında kullanılan Akbank Kamu Kredisi için en yakın Akbank şubesine uğramak yeterli. Bahar aylarında Akbank'ın kamuya anında gelir belgesiz olarak sunduğu kredi seçenekleri her ihtiyaca yönelik olarak tasarlandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder