Halkbank Bahar Fırsatları Kredisi - 50000 Liraya Kadar Düşük Faizli Kredi

Halkbank Bahar Fırsatları Kredisi, 3.000 Liradan başlayıp 50.000 Liraya kadar uzanın farklı tutarlarda ihtiyaç kredisini 36 ay vadeyle ayağınıza kadar getiriyor. Üstelik sadece 5 Lira masraflı kredi seçenekleriyle başlayan kampanya, "Geldi bahar ayları, düştü faiz oranları" sloganının hakkını veren özellikler sunuyor.

Halkbank'ın bahar aylarına özel ihtiyaç kredisiyle hayallerini gerçeğe dönüştürenler, her bütçeye uygun şekilde düzenlenmiş seçenekler arasında tercih yapma imkanına kavuşuyorlar. Aylık % 0.99 gibi çok düşük düzeydeki faiz oranları, 36 ay vade ve 50.000 TL'ye kadar çeşitli kredi alternatifleriyle nakit ihtiyaçlarına en uygun çözümleri bir kere daha Halkbank vitrine çıkarıyor.

Halkbank Bahar Fırsatları kampanyasının bir özelliği de, aylık taksit geri ödemeleri için farklı bütçelere göre düzenlenmiş farklı seçenekler sunması... Bahar Fırsatları kampanyasına katılanlar, taksit ödemesini aylık yapabilecekleri gibi, ilk taksiti 2 ay erteleyebiliyorlar. Hatta gelirinde artış beklentisi olanlar, yıllık artan veya azalan taksit ödeme düzenini tercih edebiliyorlar. Dileyenler de balon ödemeler ekleyerek toplam ödeme tutarını azaltabiliyorlar.

Halkbank'ın bahara özel kampanyasında 3.000 TL'den 50.000 TL'ye kadar farklı tutarlarda kredi fırsatları yer alıyor. Örnek olarak, kampanya kapsamında 3.000 TL ihtiyaç kredisi kullananlar, bunu 12 ay vadede geri ödedikleri takdirde aylık % 0.99 çok düşük faiz oranından yararlanıyorlar. 20.000 TL tutarında ihtiyaç kredisini 12 ay vadede ödeyenlere de aylık % 1.15 faiz fırsatı sunuluyor. 20.000 TL tutarındaki krediyi 36 ay vadede ödemeyi seçenler için aylık % 1.19 faiz fırsatı bulunuyor. 12 ay ve 36 ay vadelerde tek defaya mahsus olmak üzere 199 TL dosya ücreti alınıyor.

Dosya ücreti ödemek istemeyenler için de farklı bir alternatif var. Sembolik olarak sadece 5 TL dosya ücreti ödeyerek kampanyaya katılanlar için aylık faiz oranı % 1.23 şeklinde gerçekleşiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder