Vakıfbank 60 Ay Vadeli Esnaf Kredisi

Esnafa halden anlayan kredi seçenekleri sunan Vakıfbank bu kez değişik kredi seçenekleri içeren bir paket sunuyor. Esnafın halinden anlayan Vakıfbank düşük faizli, indirimli faiz ve masraflı ya da masrafsız olarak kredi kullandırıyor. Vakıfbank esnafımıza Mini Kredi paketi ile 10.000 TL'ye kadar kredi kullanma fırsatı sunuyor. Mini kredinin maksimum vadesi 24 ay, maksimum limit ise 10.000 TL.

Vakıflar Bankası'nın Mini Kredi dışında sunduğu bir diğer seçenek ise Masrafsız Kredi. Masrafsız Kredi ile esnaf için vadeler 60 aya kadar uzuyor.

Esnaf için sunulan bir diğer kredi seçeneği ise Vakıfbank Standart Kredi. Bu kredi ürünü ile esnafa yine 60 aya varan vade ile kredi kullanma imkanı sunuyor. Kredi ürünü indirimli faiz oranı ve komisyon tutarları içeriyor ve avantajlı maliyet oranlarıyla nakit kredi kullanma avantajı sağlıyor. Standart Kredi, indirimli faiz oranları ve düşük komisyon tutarları ile nakit ihtiyaçlarına etkili bir çözüm getiriyot.

Halden Anlayan Kredi geri ödemelerinde de esnafa esneklik sağlayan tercihler sunuluyor. Kredi isteğe bağlı olarak aylık eşit taksitli ya da 3 ayda bir eşit taksitli yapılabiliyor. Dileyen esnaf 3 ay ödemesiz dönemli olarak aylık eşit taksitli ya da 3 ayda bir eşit taksitli olarak kredi alabiliyor. Kredi geri ödeme seçenekleri arasında ayrıca 1 yıl içerisinde 4 taksit ertelemeli olarak geri ödeme yapma imkanı da mevcut. (kredi haber)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder