100 Bin Lira Limitli Düşük Masraflı ING Bank Kredisi

ING Bank'ın sunduğu değişik kredi fırsatları ve seçenekleri kredi kullanıcılarına değişik alternatifler sunuyor. Bu fırsatlardan biri olan ING Bank düşük masraflı kredi kampanyası tüm hızıyla devam ediyor. 36 ay vadeye kadar sunulan kredi fırsatından yararlananlar 100 Bin Lira'ya kadar kredi için başvuru yapabiliyorlar. Faiz oranının % 1.54 olarak uygulandığı kampanya düşük kredi tahsis ücretiyle dikkat çekiyor. Kampanyada kredi tahsis ücreti 169 TL.

Düşük masraflı kredi kampanyası kapsamında 10.000 TL tutarında kredi kullananlar 36 ay vadede aylık 383 TL taksit ödüyorlar. Fazla dosya masrafı ödememek, yine de düşük faiz oranlarından yararlanmak isteyenler için ING'nin düşük masraflı kredi kampanyası birebir. ING Bank kredileri 2014 yılına da hız kesmeden iyi bir başlangıç yaptı. Bahar ve yaz aylarında da cazip kredi fırsatları sunmaya devam etmesi beklenen ING Bank'ta her ihtiyaca yönelik kredi bulmak mümkün.

ING'nin borcuna sadık kredi müşterilerine yönelik düşük faizli kredi kampanyası da devam ediyor. Bu kredi ürünü daha önceki kredi borçlarını aksatmadan ödeyen ve kredi risk puanları iyi olan müşteriler için avantajlı faiz oranları sunuyor. 'Herkese aynı faiz oranına son' sloganıyla tanıtılan kredi ürünü borcuna sadık kredi müşterilerine aylık % 1.38'den başlayan faiz oranlarıyla sunuluyor. Kredi 100.000 TL'ye kadar kullanılabiliyor. 9 ay vadeye kadar faiz oranı aylık %1.38 olurken, 12 - 36 ay vadede uygulanan faiz oranı aylık % 1.39. ING Bank'ta her ihtiyaca yönelik değişik kredi seçenekleri bulmak mümkün. (kredi haber)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder