İş Bankası Esnafa Destek Kredisi Aralık Kampanyası

İş Bankası Esnafa Destek Kredisi kampanyasında başvuru için son günlere girildi. Bankanın Esnaf ve KOBİ’lere Özel Kredi Kampanyası, fırsat faiz oranlarıyla sunuluyor. İş Bankası son kredi kampanyasıyla esnaf ve KOBİ’lere verdiği desteği devam ettiriyor.

Bankanın Aralık ayına özel Esnaf ve KOBİ’lere kredi kampanyasında faiz oranları % 0.95'den başlıyor. Kredi kampanyası kapsamında 36 aya varan vadelerle kredi kullandırılıyor. İş Bankası'ndan kredi kullanmak isteyen esnaf ve KOBİler kredi üst limiti olarak 100.000 TL limitinden yararlanıyorlar.

Aralık ayı kampanyasıyla 100.000 TL'ye kadar kredi kullanmanın mümkün olduğu kredi kampanyasına başvuru yapmak için acele etmekte yarar var. Kampanyada 5.000 TL Esnaf ve KOBİ kredisi, 12 ay taksitli olarak sıfır peşin komisyon tutarı ve % 0.95 faiz oranıyla kullanılabiliyor. Krediyi kullanan esnaf aylık 444 TL taksit ödemesi yapıyor.

İş Bankası Esnaf ve KOBİ kredisi başvuruları İş Bankası şubelerinden yapılabiliyor. Bankanın yeni yılda da cazip kredi kampanyalarıyla esnaf ve kobilere desteğini sürdürmesi bekleniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder