Vakıfbank 36 Ay Vadeli Bahar Kredisi Fırsatı

Nisan ayıyla birlikte start veren bahar kredisi kampanyalarında öncülüğü Vakıfbank aldı. Vakıfbank'ın yeni kampanyasında aylık % 1.15'ten başlayan cazip faiz oranlarıyla 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi sunuluyor. Düzenli bir geliriniz varsa, bunu belgeleyebiliyorsanız Vakıfbank'ın Bahar Kredisi kampanyasına hemen katılabilir, avantajlarından yararlanmaya başlayabilirsiniz. Gerekli evrakları tamamladığınız anda 50.000 TL tutarına kadar cazip faizli ihtiyaç kredisi kullanma fırsatını elde edebilirsiniz.

Son kanuna uygun olarak 36 ay vadeli olarak kullanılabilen Vakıfbank Bahar Kredisi'nde çeşitli bütçelere uygun seçenekler bulunuyor. Kendi bütçenize paralel olarak dilediğiniz vade ve faiz oranını seçebiliyorsunuz. Örneğin gündelik ihtiyaçlarınızı karşılamak için 5.000 TL gibi küçük miktarda kredi kullanmayı düşünüyorsanız bunu 12 ay vadede 455 TL aylık taksitler halinde rahat rahat geri ödeyebilirsiniz. Bunu tercih etmeniz halinde aylık % 1.15 cazip faiz oranından yararlanabilirsiniz.

Vakıfbank Bahar Kredisi kampanyasında 50.000 TL ihtiyaç kredisi kullanmak isteyenlere ise 12, 24 ve 36 ay geri ödeme seçenekleri sunuluyor. Bu kapsamda 12 ve 24 ay vadeyi tercih edenler için standart % 1.20 aylık faiz oranı uygulanıyor. 50.000 TL'yi 36 ayda geri ödemek isteyenler için de iki farklı seçenek var. 209 TL tutarındaki kredi tahsis ücreti ödemeyi onaylayanlar aylık % 1.21 faiz oranından yararlanırken herhangi bir masraf ödemek istemeyenler için de aylık % 1.23 faiz oranı seçeneği sunuluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder