ING Emekli Kredisi Alanlara 3 Çeyrek Altın Hediye

ING Bank'ın emeklilere yönelik sürpriz kampanyası Nisan ayında da devam ediyor. Maaşını ING Bank'a taşıyan Emekli Sandığı, SSK ve Bağkur emeklileri 2 tane çeyrek altının sahibi olurken 10.000 TL ve üzeri kredi kullanan emekliler ise 3 çeyrek altın birden kazanıyorlar. Emeklisini ING Bank'a taşıma kararı veren istisnasız her emekliye hediye altınlar sunuluyor.

ING Bank'ın kampanyasında 2 çeyrek altın kazanmak için emekli maaşını bu bankaya taşımak (transfer etmek) yeterli oluyor. 1 çeyrek altın daha kazanmak isteyenlerin ise 10.000 TL ve üzeri tutarda 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi kullanması gerekiyor. Böylelikle 3 çeyrek altına kadar hediye kazanma fırsatı emeklilerimizi bekliyor.

ING Emekli Hesabı Avantajları

Emekli maaşınızı ING Bank'a taşıyan emekliler açılan Vadesiz Mevduat Hesapları için herhangi bir hesap işletim ücreti ödenmeden işlemler yapılabiliyor.

ING Bank Telefon Bankacılığı’nda emekli müşteriye özel müşteri temsilcilerinden öncelikli hizmet alınabiliyor.

Ortak nokta ATM nakit çekim ücreti size özel % 60 indirimli olarak gerçekleşiyor.

Destek Hesap ile maaş gününü beklemeden, hesabınızda para olmasa bile nakit çekebiliyorsunuz.

Maaşınızı 3 ayda 1 almakta olan kamu emeklileri, 3 ayda 1 ödemeli ihtiyaç kredisi kullanabiliyorlar.

Özel asistan hizmetiyle 0 212 328 28 28’i arayarak ücretsiz tıbbi bilgi ve danışmanlık ile ambulans imkanından yararlanmak mümkün oluyor.

Bu özel kampanyaya, maaşını 4 yıl ING Bank'tan almayı taahhüt eden, maaşı en geç 30 Eylül 2014’e kadar bankamıza yatmış ve Destek Hesap (Kredili Mevduat Hesabı) başvurusunda bulunmuş ilk 25.000 emekli müşteri, bir defa yararlanabiliyor.

1.61 gram ağırlığında olan 1 çeyrek altın, maaşı ING Bank'a yatan ve kredi kullanımı gerçekleşen müşterinin altın hesabına, gram cinsinden yatırılıyor. Taahhüde aykırı davranılırsa (emekli maaşı 4 yıldan önce başka bir bankaya aktarılırsa, emekliye verilmiş olan 1 gram altın karşılığı TL müşteriye borç yansıtılıyor.

Emekli Maaşı Nasıl Taşınıyor

SSK emeklisi müşteriler, en yakın ING Bank şubesini ziyaret etmek suretiyle sadece bir talimat vererek emekli maaşlarını transfer edebiliyorlar.

Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklisi müşteriler ise şu adımları izleyerek emekli maaşını ING Bank'a transfer edebiliyorlar:

PTT şubelerine T.C. Kimlik numaranızın bulunduğu kimliğiniz ile şahsen müracaat ederek “E-devlet şifre zarfınızı” almanız gerekiyor. Ardından e-devlet şifreniz ile E-Devlet sitesine giriş yapılıyor.

Siteye girince kurumlar listesinden Sosyal Güvenlik Kurumunu seçiliyor. Açılan detaylarda SSK için 4A, Bağkur için 4B, Emekli Sandığı için 4C başlığı altındaki “Banka ve Adres Değişikliği” seçeneğinden maaşınızı almak istediğiniz ING Bank şubesi belirleniyor.

Sistemdeki banka değişiklik talebiniz SGK tarafından sonuçlandırılıyor. Talebinizin sonuçlanma tarihi değişiklik talep tarihinize göre değişmekle birlikte yaklaşık bir sonraki döneme ait maaşınız seçtiğiniz ING Bank şubesindeki hesabınıza yatırılıyor. Talebinizin gerçekleşme durumunu aynı zamanda “Emekli Aylık Bilgisi” başlığı altından da takip edebiliyorsunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder