Halkbank Gülen Emekli Kredisi - Yüzde 1.35 Cazip Faizli

Halkbank çeşitli kredi kampanyalarıyla halkın her kesiminin yanında olurken "Gülen Emekli Kredisi" ile emekli insanlarımıza gönül borcunu ödüyor. Bahar ayları boyunca devam edecek olan Gülen Emekli Kredisi, cazip faiz oranları ve esnek ödeme koşullarına sahip olmasıyla emekli maaşını Halkbank'tan alan veya almayı taahhüt eden emekliler için huzur dolu günler vaat ediyor. Faiz oranlarının hızla yükseldiği günümüzde mümkün olan en düşük ve cazip faiz oranlarıyla emekli insanlarımızın karşısına çıkıyor.

Halkbank'ın Gülen Emekli Kredisi kampanyasından tüm SGK emeklileri yararlanabiliyorlar. Halen aktif olarak ücretli çalışmakta olan emekliler ve artık herhangi bir yerde çalışmayı düşünmeyenler için aynı cazip faiz oranı uygulanıyor. Başka bir deyişle maaşını Halkbank'tan alan emekliler arasında herhangi bir ayrım yapılmıyor.

Halkbank'ın Gülen Emekli Kredisi'nden yararlanmak isteyen emekli müşteriler, sadece 262.50 TL dosya ücreti ödeyerek aylık % 1.35 faiz oranı üzerinden kredi çekebiliyorlar. Alınan kredi tutarı daha yüksek olsa bile dosya ücreti değişmiyor. Kredi vadeleri ise emekli müşterinin bütçesine uygun olarak 36 aya kadar uzatılabiliyor.

Gülen Emekli Kredisi'ne başvurmak için SGK Emekli Belgesi ve Emekli Maaş Hesap Cüzdanı götürmek yeterli oluyor. Emekli olup da halen aktif olarak ücretli çalıştığını beyan edenlerin ise bankaya işyeri destek prim bildirgesi götürmesi gerekiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder