Finansbank Finansçı'dan 30.000 Liraya Kadar İhtiyaç Kredisi

Finansbank Finansçı'nın banka müşterilerinin her ihtiyacına uygun çözümler bulmakta usta olduğunu bilmeyen kalmadı. "Bilmek artık yetmiyor toplamayı çarpmayı, bu devirde herkese lazım bir finansçı" sloganıyla yola çıkan Finansçı, müşterilerine toplama ve çarpmadan daha fazlasını sunan bir bankacılık anlayışına uygun olarak 30.000 TL'ye kadar kullanılabilen yepyeni bir ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı.

TC Kimlik Numarası'nı SMS ile 5030'a gönderen her Finansbank müşterisinin katılabildiği yeni kampanyada 30.000 TL'ye kadar kredi kullanılabiliyor. Uygun koşullarda sunulan kampanyaya yapılan başvurular, müşterinin kredi değerlendirmesine göre onaylanıyor. 5030'a gönderilen SMS mesajıyla gelir belgesiz başvuru yapılabiliyor. Gelir belgesiz yapılan başvuruya hemen o anda onay alındıktan sonra 1 ay içerisinde Finansbank şubelerine gidenler 30.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisini uygun koşullarda kullanabiliyorlar.

Zamanın ne kadar önemli olduğunu bilen Finansçı, her türlü sorununuza en geç 2 iş günü içinde çözüm sunmayı hedeflerken ihtiyaç kredisi başvurularında da 30.000 TL'ye kadar tüm ihtiyaç kredisi dilimleri arasından bütçenize uygun olan miktarı seçmenize imkan tanıyor. Eğer kredi ihtiyacınız 30.000 TL'nin üzerinde ise Finansçı devreye girerek başvuru sonrasında şubelerde bu talepleri de değerlendiriyor.

Finansbank şubelerine giderken nüfus cüzdanınızı ve adres belgenizi yanınızda götürmeniz gerekiyor. Burada adres belgesi derken mutlaka ikametgah kağıdı olması gibi bir zorunluluk yok. Son 3 ay içerisinde adınıza düzenlenmiş bir fatura da adres belgesi olarak kullanılabiliyor. Fatura olarak cep telefonu, ev telefonu, elektrik, su veya doğalgaz faturalarından herhangi birisini tercih edebiliyorsunuz.

Turkcell, Vodafone ve Avea olmak üzere tüm GSM operatörlerinden başvuru yapılabiliyor. Başvuru için gönderilen kısa mesaj tüm operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirildiğini de hatırlatalım.

Finansçı sizi can kulağıyla dinleyip problemlerinizi analiz edeceği için faiz oranının ne olacağını ve taksit vadesinin kaç ay olacağı gibi konuları da finansçınızla konuşabilirsiniz. İhtiyacınızın tam olarak ne olduğunu anlamaya çalıştığı için 30.000 TL'ye kadar olmak kaydıyla bütçenize en uygun koşullarda bir ihtiyaç kredisi önereceğine emin olabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder