Akbank Bahara Özel Faizli, 3 Ay Ertelemeli Kredi

Akbank, baharın gelmesiyle birlikte özel faizli kredi kampanyalarını hızlandırdı. Büyük ilgi gören Her İhtiyacın Altından Kalkan Kredi kampanyasının yanına bir de Bahara Özel Faizli İhtiyaç Kredisi'ni ekledi. Üstelik Akbank'ın yeni kredisi, avantajlı faiz oranları, hızlı başvuru ve kolay kullanım imkanlarının yanısıra 3 ay erteleme imkanı sunmasıyla da göz dolduruyor. Akbank bahara özel yeni kampanyasında ilk taksit ödemesini Haziran 2014'e bırakarak önemli bir avantaj sağlıyor.

Akbank'ın bahar kampanyasında 10.000 TL'ye kadar nakit ihtiyaçları için aylık % 1.35 özel faiz fırsatı sunuluyor. Bu kadarla yetinmeyip 10.000 TL ile 75.000 TL arasında krediye ihtiyacı olanlara ise faizi daha da düşürerek aylık % 1.29 özel faiz fırsatını teklif ediyor. Akbank'ın bahara özel faiz fırsatlarından yararlanmak için 235 TL kredi kullandırım ücreti ödemek yeterli oluyor. Bunu ödemek istemeyenler için de kredi tutarı fark etmeksizin aylık % 1.46 faiz oranı gündeme geliyor. 10.000 TL'ye kadar olan kredi diliminde 12 ay, 20.000 TL'ye kadar olan kredi diliminde de 24 ay ve 36 ay vade fırsatı var. Bu arada kullanmak istediğiniz kredi tutarı ne olursa olsun, ilk taksit ödemesini 3 ay sonraya, Haziran 2014'e ödeme seçeneğinin her zaman var olduğunu belirtelim.

Akbank Bahara Özel Faizli Kredi Kampanyası'na internet üzerinden Akbank sitesine girerek WebKredi butonundan hızlı ve kolay başvuru yapılabiliyor. İnternet yerine direkt şubeye gitmek isteyenler de Akbank şubelerindeki müşteri temsilcilerinden bilgi alıp kampanya başvurusu yapabiliyorlar.

20 Nisan akşamı sona erecek olan Akbank Bahara Özel Faiz Kampanyasına başvuru için nüfus cüzdanı veya sürücü belgesinin (ehliyet) aslı ve fotokopisi gerekiyor. Gerekli görülmesi halinde adres teyidi amaçlı belge istenebiliyor. Bunların yanısıra bir de gelir belgesini yanınıza almayı unutmayın. Maaş müşterilerinin bu belgeyi götürmesine gerek olmadığını hatırlatalım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder