9000 TL Kredi Kullanana 1000 TL Bedava Kredi ING Bank'ta

ING Bank 9.000 TL ihtiyaç kredisi kullananlara 1.000 TL bedava kredi kullanma imkanı sunuyor. Bedava kredi kullananlar herhangi bir faiz, kredi kullandırım ücreti ya da masraf ödemiyorlar. 1.000 TL Bedava Kredi 12 ay vadeli olarak Destek Hesap bünyesinde kullandırılıyor.

Bedava Kredi için faiz ya da masraf ödememek için dikkat edilmesi gereken ayrıntılar var. Öncelikle 9.000 TL ve üzerinde ihtiyaç kredisi kullanmak gerekiyor. Bu kredinin alındığı tarihten itibaren 7 gün içinde Destek Hesap başvurusu yapılması gerekli. Destek Hesap ING Bank'ın hesapta para yokken nakit para çekme imkanı sunan kredi mevduat hesabının adı.

Destek Hesap'tan genellikle ATM'lerden nakit çekmek çok pratik bir yöntem. Ancak Bedava Kredi kullanmak istiyorsanız dikkatli olmalısınız, çünkü Bedava Kredi sadece ING Bank şubelerinden kullanılabiliyor.

Bedava Kredi imkanından yararlanmak için dikkat edilmesi gereken bir diğer husus kredinin 12 taksitli olarak çekilmesi. Taksitli Destek Hesap kapsamında şubeden yapılan 12 ay vadeli kredi çekimleri için faiz ve masraf işletilmiyor.

Bedava Kredi'nin bir defada çekilmesi gerektiğini de hatırlatmakta yarar var. Parça parça yapacağınız kredi kullanımları Bedava Kredi kapsamında değerlendirilmiyor. Tek seferde 12 taksitli olarak 1.000 TL kredi kullanmanız halinde faiz ve masraf ödemekten kurtuluyorsunuz. Bedava Kredi işleminin 9.000 TL ve üzerinde ihtiyaç kredisi kullanımının ardından Taksitli Destek Hesap kapsamında yapılması ve ING Bank şubelerinden işlemin gerçekleştirilmesi gerektiğini de yeniden hatırlatalım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder