Yapı Kredi Bankası Bireysel İhtiyaç Kredisi Başvuru Yolları

Yapı Kredi Bankası ihtiyaç kredilerinde farklı seçenekler sunuyor. Yapı Kredi'den ister ayda sadece % 1.31'den başlayan faiz oranlarıyla, isterseniz masrafsız Bireysel İhtiyaç Kredisi kullanmanız mümkün. Faiz oranı 24 ay vade için 1.31 olurken, 36 ay vade için bu oran % 1.35 olarak uygulanıyor. 10.000 TL kredi için 24 ay vadede 281 TL, 36 ay vadede 295 TL masraf alınıyor. Masrafın içinde kredi açılış ücreti, hayat sigortası primi ve vergiler var.

Yapı Kredi Bankası'nın ihtiyaç kredileri için başvuru yapanlardan kimlik belgesi, gelir belgesi ve son döneme ait fatura ya da yerleşim belgesi talep ediliyor. Emekliler için maaş cüzdanlarının faturası gelir belgesi olarak kabul ediliyor. adres paylaşım sisteminde adres bilgilerinin bulunması halinde fatura ya da yerleşim belgesi getirmeye gerek olmuyor.

Yapı Kredi Bankası'nın İhtiyaç Kredisi başvurusu bankanın şubelerinden, telefon bankacılığı yoluyla, cep telefonundan ve internetten yapılabiliyor. En yakın Yapı Kredi ATM'sinden de kredi başvurusu yapmak mümkün. SMS ile kredi başvurusu yapmak için Bireysel yazıp boşluk bıraktıktan sonra TC kimlik numarası ve yine bir boşlukla aylık net gelir tutarını yazarak 4411'e SMS olarak göndermek yeterli oluyor. Yapı Kredi Telefon Bankacılığı kanalı ile başvuruda bulunmak isteyenlerin 444 0 444 numaralı hattı aramaları gerekiyor. (kredi haber)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder