ING Bank’ta 99 TL’ye 6000 TL Kredi Çekene 1000 Lira Bedava Kredi

ING Bank Mart ayı kredi kampanyası tüm hızıyla devam ediyor. Son kampanyada yine kademeli artan taksit ödemeli kredi fırsatı sunuluyor. Krediyi alanlar ayrıca faiz ve masraf ödemeden 1.000 TL bedava kredi kullanıyorlar. ING Bank'ın yeni kredi kampanyasında şimdi ayda 99 TL'den başlayan taksitlerle 6.000 TL ihtiyaç kredisi alınabiliyor. Kredinin faiz oran % 1.35. 6.000 Lira kredi için 99 TL kredi tahsis ücreti (dosya masrafı) uygulanıyor. 6.000 TL ve üzerinde kredi kullananlar 1.000 TL Bedava Kredi çekebiliyorlar. Kampanya kapsamında 100 Bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak mümkün.

ING'nin artan taksitler içeren kademeli ödemeli kredilerinde ödenecek aylık taksit miktarı her 6 ayda bir kademeli olarak belirli oranlarda artıyor. Her 6 ayda bir ödenecek aylık taksit tutarı artışı % 35 civarında gerçekleşiyor. Buna göre 36 ay vadeli olarak 6.000 TL tutarında kredi kullananlar ilk altı ay boyunca ayda 99 TL kredi taksidi ödüyorlar. 1.000 TL Bedava Kredi ise 6.000 TL kredinin kullanılmasını takip eden 7 gün içinde ING şubelerinden alınabiliyor. Bedava Kredi taksitli destek hesap kapsamında 12 ay vadeli olarak sunuluyor. Kredinin tek seferde çekilmesi gerekiyor.

ING'nin artan ödemeli kredi kampanyasında kredi başvurusu da oldukça basit. Başvuruda sadece nüfus cüzdanı isteniyor. Saat 12.00'a kadar yapılan başvurular aynı gün içinde sonuçlandırılıyor. Böylece sabah saatlerinde kredi başvurularını tamamlayanlar öğleden sonra kredilerini alma şansına kavuşuyorlar. Artan ödemeli geri ödeme planı geri ödemenin ilk dönemlerinde bütçeyi büyük oranda rahatlatıyor. ING Bank daha önce de değişik kredi miktarları için kademeli ödemeli kredi kampanyaları düzenlemiş ve bu kampanyalar kredi kullanıcılarından büyük ilgi görmüştü. (kredi haber)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder