ING Bank 36 Ay Taksitle Düşük Masraflı 100 Bin TL Kredi

ING Bank değişik seçeneklerle ihtiyaç kredisi kampanyaları düzenlemeye devam ediyor. ING Bank avantajlı kredileri arasında 36 ay vadeli 169 masraflı, % 1.54 faiz oranlı 100.000 TL limitli ihtiyaç kredisi ön plana çıkıyor.

Bankanın bir diğer kredi kampanyası ise borcuna sadık müşterilere normalden daha düşük faiz oranıyla kredi kullanma olanağı sağlıyor. KKB risk raporuna göre kredi puanları iyi olanlar aylık % 1.38'den başlayan faiz oranlarıyla kredi kullanılabiliyor.

1.000 TL bedava kredi imkanı sağlayan bir diğer kampanya ise ayda 99 TL'den başlayan taksitlerle 6.000 TL kredi kullanma fırsatı sunuyor. Kampanya kademeli artan taksitlerle dizayn edilmiş ve ödenecek aylık taksit tutarları her 6 ayda bir belirli bir oranda artıyor.

Migros Mağazaları'nda sunulan masrafsız, kesintisiz, anında 15.000 TL'ye kadar kredi imkanı sunan Taze Kredi de dikkat çeken ING Bank kredi ürünlerinden biri.

ING Bank ayrıca bankacılara, Silahlı Kuvvetler mensuplarına, maaş müşterilerine ve 65 yaş üzerindekilere cazip koşullarla değişik kredi imkanları sunuyor. Kredi Postam ile PTT İş Yerleri’nde sigortasız 45.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanılabiliyor.

ING Bank'ta kredi kullanıcılarının her türlü ihtiyacını karşılamak üzere tasarlanmış pek çok kredi seçeneği var. ING Bank'ın internet sitesinden tüm kampanyalar hakkında bilgi almak ve başvuru yapmak mümkün. (kredi haber)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder