Bank Asya 36 Ay Vadeli Tüketici Finansman Desteği

Mal alımlarında Bank Asya'nın tüketici finansman desteği sağladığını biliyor muydunuz? Beyaz eşyadan elektroniğe, mobilyadan bilgisayara kadar her türlü mal alımlarına Bank Asya Tüketici Finansman Desteği alınabiliyor. Alınan finansman desteğinin geri ödemesi düşük kar oranlarıyla gerçekleştiriliyor. Bugünlerde uygulanan oran aylık % 1.50 seviyesinde. 36 aya kadar vadelerle bireysel finansman desteği kullanmak mümkün. Tüm vadelerde sabit olarak % 1.50 aylık kar payı oranından maliyet hesaplaması yapılıyor.

Bank Asya Finansman Desteği kullandırımı fatura karşılığında yapılıyor ve satın alınacak malın proforma faturasındaki KDV dahil tutarın için destek sağlanıyor. Finansman Desteği 36 aya varan vadelerle geri ödeme imkanı sağlıyor. Bank Asya Tüketici Finansman Desteği almak için bir kefil göstermek gerekiyor.

Bireysel tüketici desteği yanında mortagage (konut) ve taşıt (otomobil) için de destek imkanından yararlanmak mümkün. Tüketici desteği için başvuru yapmak çok kolay. Bank Asya şubelerinde bulunan başvuru formunu doldurmak ve gerekli belgeleri formla birlikte teslim etmek başvuru yapmak için yeterli. (kredi haber)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder