Vakıfbank 0.99 Düşük Faizli Bahar Kredisi Kampanyası

Vakıfbank, müşterilerine düşük faizli, uygun vadeli ve cazip geri ödeme koşullarıyla ihtiyaç kredisi sunmaya devam ediyor. Hiç değişmeyen bu prensibiyle "halden anlayan" krediler verme konusunda liderlik yapan Vakıfbank'ın mayıs ayına özel düzenlediği "Baharı Tüm Renkleriyle Yaşama Kredisi" kampanyası, 5.000 TL'den başlayıp 50.000 TL'ye uzanan kredi dilimleri ve aylık % 0.99'dan başlayan düşük faiz oranları ve 12 ay ile 36 ay arasında değişen taksitleriyle baharı tüm canlılığı ve renkleriyle yaşatıyor.

Vakıfbank'tan 5.000 TL tutarında bahar kredisi kullananlar, bunu aylık % 0.99 cazip faiz oranıyla 12 ay vadede aylık 449 TL taksitlerle rahat rahat geri ödeyebiliyorlar. 5.000 TL tutarındaki kredinin kredi tahsis ücreti ise sadece 105 TL olarak gerçekleşiyor. Kredi tahsis ücretine % 5 Banka Sigorta ve Muamele Vergisi (BSMV) dahil olduğu için tahsis ücreti adı altında başka hiçbir ücret alınmıyor. Kampanyada ayrıca aylık ve yıllık toplam maliyet oranlarına kredi için tahsil edilen tüm faiz, ücret ve vergiler dahil bulunuyor.

Kefil ön şartı olmayan kampanyadan 50.000 TL tutarında bahar kredisi çeken Vakıfbank müşterileri ise, bunu 12 ay vadede geri ödemeleri halinde aylık % 1.15 faiz oranından yararlanıyorlar. Bu seçeneği tercih edenlerin ise 208 TL kredi tahsis ücreti ödemesi gerekiyor.

Vakıfbank Halden Anlayan Bahar Kredisi kampanyasıyla ilgili daha ayrıntılı bilgiyi Vakıfbank şubelerinden alabileceğiniz gibi isterseniz Vakıfbank internet sitesini ziyaret ederek de bilgi ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder