Burgan Bank - İstediğinde Öde Esnaf Kredisi

Piyasaların iyice durgunlaştığı bugünlerde Burgan Bank'ın yeni esnaf kredisi adeta can simidi oluyor. Bankanın esnaf müşterileri için başlattığı "İstediğinde Öde" kredisi, esnafın işletme ihtiyaçlarını karşılarken ödeme planını müşterinin oluşturduğu bir kredi özelliği taşıyor. Üstelik faiz değişikliklerinden etkilenmeme, erken ödeme ve kapama komisyonu olmayan kredi türü olmasıyla da esnafa yeni masraf çıkartmıyor.

Burgan Bank'ın esnaf kredisi, sabit faizli olduğu için olabilecek faiz değişikliklerinden etkilenmiyor. Piyasa faizleri arttığı zaman kredinizin faizinin sabit olmasından dolayı faizi değişmediği için esnaflar vade sonunda olumsuz sürprizlerle karşılaşmıyor. "Peki, faizler düştüğünde ne olacak?" diye merak edenler için de bu kredinin istenildiği an kapatılabileceğini belirtelim. Böylece eski kredi kapatılırken daha düşük faizle yenisi açılabiliyor. Erken kapama komisyonu da alınmadığı için ayrı bir avantaj sağlanıyor.

Burgan Bank'ın esnaf kredisinin bir özelliği daha var. Ödeme plhanına bağlı olmadıı için esnaf müşteriler istedikleri zaman ve istedikleri miktarda geri ödeme yapabiliyorlar. Ek olarak krediyi erkenden kapatabiliyorlar. Erken kapatma halinde erken ödeme komisyonu da devreye girmiyor. Kredi faizi, 3 aylık dönemlerde tahsil ediliyor. Örneğin Mart, Haziran, Eylül ve Aralık aylarında faiz ödemesi yapılıyor.

Kredinin vadesini esnaf müşteriler belirlediği için anapara ödemeleri de istenildiği tarih ve istenilen miktarda yapılabiliyor. Maksimum vadesi 12 ay olan Burgan Bank esnaf kredisi, faiz değişimlerinden etkilenmediği için işletmelere ilave faiz gideri yaşatmıyor. Erken kapama özelliğinden yararlanarak kredinin faiz giderlerini kısmak mümkün oluyor.

Burgan Bank'ın sunduğu İstediğinde Öde Kredisi avantajları hakkında daha fazla bilgi almak için bankanın şubelerine başvurabilir, isterseniz internet sitesinden de detaylı bilgi alabilirsinizl.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder