Şimdi Al Bayramdan Sonra Öde 50000 TL Yapı Kredi Esnaf Kredisi

Yapı Kredi Bankası 'şimdi al, bayramdan sonra öde' diyor ve esnafa 50.000 TL'ye kadar kredi veriyor. Esnafın ve kobilerin elini rahatlatmak amacıyla düzenlenen kredi kampanyasında % 1.20'den başlayan faiz oranlarıyla 36 aya kadar vadelerle kredi kullanmak mümkün. Kampanya kapsamında Mayıs ayında kredi kullanan esnaf ve kobiler geri ödemelerini 2 ay, Haziran ayında kredi kullananlar 1 ay erteleyebiliyor. Böylece kredi geri ödemeleri Ramazan Bayramı sonrası başlamış oluyor.

Bankanın esnafa özel kredi kampanyasında 5 Mayıs 2014 tarihinden sonra KOBİ Bankacılığı Paketi alanlar aylık % 1.20 faiz oranından yararlanıyor. Kredi kampanyasında normal faiz oranı ise % 1.30. KOBİ Bankacılığı Paketi almak istemeyenlere % 1.30 faiz oranı uygulanıyor. Kredi 500 TL komisyon tutarıyla kullanılıyor. Böylece 36 ay vadeli olarak 50.000 TL kredi kullanan bir esnaf ayda 1.889 TL geri ödeme yaparak borcunu uygun taksitlerle ödeme imkanına kavuşmuş oluyor.

Erteleme seçeneğini tercih edenlerin ödemesiz döneme rastlayan taksitleri diğer aylara eşit olarak dağıtılıyor. Kredi ihtiyacını şimdi karşılamak, geri ödemelerine ise bayramdan sonra başlamak isteyen esnaf ve kobilerin yolu bugünlerde Yapı Kredi Bankası'na düşüyor. 36 aya kadar vadelerle, 50.000 TL'ye kadar kredi Yapı Kredi şubelerinde tüm esnaf ve kobileri bekliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder