İş Bankası Emekli Kredisi Üç Ayda Bir Taksit Ödeme İmkanıyla

İş Bankası Emekli Kredisi tüm SGK emeklilerini bekliyor. Emekli Sandığı, SSK veya Bağ-Kur olsun SGK emekli maaş ödemelerini İş Bankası’na aktaran tüm emekliler düşük faizli 36 ay vadeli kredi kullanabiliyorlar. Kredinin geri ödemeleri emekli maaş ödemesi dönemlerine göre istenirse üç ayda bir, istenirse ayda bir yapılabiliyor. 3 ayda bir maaş alan emekliler kredi taksitlerini 3 ayda bir yapabiliyorlar.

İş Bankası Emekli Kredisi aylık % 1.60 faiz oranıyla 36 ay vadeli olarak sunuluyor. Kredi tahsis ücreti asgari 385 TL olmak üzere kullanılan kredinin % 4'ü oranında uygulanıyor. Hayat sigortası bedeli ise kullanılan kredinin % 0.75'i oranında hesaplanıyor. Emekli Kredisi'nin toplam yıllık maliyeti % 26.13 olarak gerçekleşiyor. İş Bankası Emekli Kredisi’nden yararlanmak ve kredi başvurusu yapmak için İş Bankası şubelerine gitmek yeterli. Kredi başvurusunda sadece emekli tanıtım kartı isteniyor.

Emekli maaşı ödemelerini İş Bankası'na aktaranlar sıra beklemeden, hesap işletim ücreti ödemeden emekli maaşlarını alırlarken aynı zamanda bankanın emeklilere sunduğu pek çok imkandan birden yararlanıyorlar. Bu imkanlardan biri de emekli maaşını İş Bankası'ndan alan emeklilere özel ihtiyaç kredisi. Kredi için emekli maaş ödemenizi İş Bankası'na aktararak sadece emekli tanıtım kartınızla birlikte başvuru yapmanız yeterli. Tüm İş Bankası şubeleri kredi başvurusu yapacak SGK emeklilerini bekliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder