İş Bankası Cazip Koşullu Nakit Kredi Kampanyasında Son Günler...



İş Bankası'nın 1 Mayıs'ta startını verdiği cazip koşullu nakit kredi kampanyasında sona gelindi. Tüm ücretli çalışanlar, emekliler ve serbest meslek sahiplerine açık olan kampanya 2 Haziran akşamı sona erecek. Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin başvurularını bu tarihe kadar yapmaları gerekiyor.

İş Bankası'nın ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında başlattığı bu özel kampanyada, aylık % 1.20 gibi çok cazip faiz oranıyla 12 ay vadede ve 5.000 TL'ye kadar masrafsız kredi kullanmak mümkün oluyor. Kampanyanın asıl amacı 5.000 TL'ye kadar nakit kredi fırsatı sunmak ama daha yüksek miktarda krediye ihtiyacı olanlar da 50.000 TL ve 36 aya kadar vadeli ihtiyaç kredisi başvurusu da yapabiliyorlar.

İş Bankası'nın 2 Haziran akşamı sona erecek nakit kredi kampanyasından 5.000 TL kredi kullananlar, bunu 12 ay vadede geri ödedikleri takdirde herhangi bir kredi tahsis ücreti ödemiyorlar. Aylık 459 TL taksitlerle geri ödemesini rahat rahat yapabiliyorlar. Bankadan 10.000 TL tutarında krediyi 36 ay taksitle kullananlar ise aylık 357 TL taksitlerle geri ödeme yapabiliyorlar. Bu seçeneği tercih eden İş Bankası müşterilerinin bir defaya mahsus sadec 200 TL kredi tahsis ücreti ödemesi yeterli oluyor. Yukarıda da belirttiğimiz gibi kampanya kapsamında 36 ay vadeye kadar 50.000 TL ihtiyaç kredisi çekmek de mümkün...

Sıkışık zamanlarda nakde ihtiyacınız olduğunda İş Bankası'nın ülke genelindeki 1.200'den fazla şubesinden istediğinize başvurabilir, cazip koşullu kredi seçeneklerini müşteri temsilcinizle görüşebilirsiniz. Ayrıca bankanın Anında Bankacılık kanalları da cep telefonu, internet ve telefon bankacılığı hizmeti veriyor.

iş Bankası'nın Nakit Kredi kampanyasına cepten hemen başvurmak için NAKİT, TC KİMLİK NO, KREDİ TUTARI, AYLIK GELİRİNİZİ aralarında boşluk bırakarak 4402’ye SMS gönderebilirsiniz. Ayrıca İş Bankası'nın internet şubesine, bankamatiklere, İşCep, İşPad veya İşWap üzerinden de başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Bunlara ek olarak İş Bankası'nın 0 850 724 0 724 numaralı telefon şubesinin de 7/24 hizmet verdiğini belirtelim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder