ABank - Masrafı Kaybolan Mucize Kredi

ABank'ın yeni ihtiyaç kredisi kampanyasında dosya masrafı ödenmediği gibi, üstüne bir de 250 TL bonus kazanmak mümkün oluyor. ABank'ın kısaca "Masrafa Kaybolan Mucize Kredi" adını verdiği yeni kampanyasında 3 adet ABank ürünü kullanan müşteriler, dosya masrafı ödemek yerine 250 TL tutarında bonus kazanıyorlar.

ABank'ın tüm müşterilerine açık kampanyasında 250 TL tutarında bonus kazanmak için ihtiyaç kredisi kullanırken 3 adet ABank ürünü için başvuruda bulunmak yeterli oluyor. Bankaya otomatik ödeme talimatı verenler 100 TL, kredi mevduat hesabı açanlar 100 TL, kredi kartı başvurusu yapanlar da 50 TL tutarında bonus kazanıyorlar. Böylece 250 TL tutarındaki dosya masrafı kayboluyor. ABank'lılar bu yüzden Masrafı Kaybolan Mucize Kredi adını veriyorlar.

ABank'ın Masrafı Kaybolan Mucize Kredisi'nde faiz oranı 24 ve 36 ay vade için aylık % 1.47 şeklinde belirleniyor. Kredinin vadesi en fazla 36 ay olurken 5.000 TL veya 10.000 TL tutarında ihtiyaç kredisi kullanılabiliyor. Her iki kredi dilimi için de 24 ve 36 ay vadede % 1.47 faiz oranıyla kullanılabilen ihtiyaç kredisinin dosya masrafı 250 TL olarak belirlenmiş. Ancak ABank'ın 3 bankacılık ürününe başvuru yapılması halinde 250 TL tutarındaki dosya masrafı bir anda kaybolup aynı miktarda bonusa dönüşüyor.

Kampanya kapsamında 5.000 TL kredi kullananlar, 24 ay vadede aylık 257 TL taksit ödemesi yapıyorlar. 10.000 TL tutarında ihtiyaç kredisini 36 ay vadede kullanmayı tercih edenler ise aylık 378 TL taksitlerle geri ödeme yapabiliyorlar.

ABank şubelerinde ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak için nüfus cüzdanı, ehliyet veya pasaporttan bir tanesinin yanınızda bulunması yeterli oluyor. Gelir belgesi olarak da ücretli çalışanlar için maaş bodrosu, maaş yazısı, serbest meslek sahipleri için son vergi levhasının fotokopisi, kira geliri varsa tapu ve kira kontratı fotokopisi gerekiyor. Emekliler ise sadece SGK'dan aldıkları maaş cüzdanının fotokopisiyle başvuru yapabiliyorlar. Adres teyit edici belge olarak ikametgah belgesi veya son 3 aya ait bir fatura gerekiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder