Günde 9 TL Taksitle 7500 TL Finansbank Bayram Kredisi 2016

2016 Ramazan Bayramı yaklaşırken kredi fırsatları değerlendirilmeye başlandı. Vatandaş bankalar arasındaki cazip kredi seçenekleri arasında tercih yapmaya çalışıyor. Bu yıl Bayram Kredisi olarak sunulan ihtiyaç kredisi kampanyalarından en iyilerinden biri Finansbank'tan geldi. Finansbank’ın günde 9 TL taksitle 7.500 TL Bayram Kredisi kampanyası için başvurular devam ediyor.

Finansbank her yıl, her iki bayram da da uygun koşullara sahip Bayram Kredisi kampanyaları düzenliyor. Daha önceki bayramlarda da büyük ilgi gören Finansbank Bayram Kredisi'nin 2016 yılı kampanyasında 36 ay vadeli olarak ihtiyaç kredisi kullanmak mümkün. Üstelik 3 ay erteleme seçeneği sunuluyor.

Finansbank Bayram Kredisi aylık taksit tutarı kredi kullanıcısının kredi notuna ve kişisel banka değerlendirmesine göre değişiyor. Kredi kullanacaklara uygulanacak değişik faiz oranlarına göre 7.500 TL kredi için aylık taksit tutarı 270 TL ile 292 TL arasında değişiyor. 3 ay ertelemeli kredi kullananlar geri ödemelerini 33 ayda tamamladıkları için ödenecek aylık taksit 297 TL ile 323 TL arasında oluyor.

Finansbank 2016 Bayram Kredisi için başvuru yaparak kampanyaya dahil olmak çok kolay. Başvuru için bir SMS göndermek yeterli. Finansbank’ın SMS numarası 5030. Krediye başvuru yapmak isteyenlerin TC kimlik numaralarını yazıp 5030’a SMS göndermeleri gerekiyor. Kredi başvurusu bu kadar kolay.

Bayram Kredisi kapsamında 36 ay taksitli günlük 9 TL taksitle 7.5000 TL kredi seçeneğinin yanında Finansbank'tan her ihtiyaca göre değişik tutarlarda ihtiyaç kredisi kullanmak mümkün. İhtiyaç kredileri ilgili yasa hükmü nedeniyle maksimum 36 ay vadeyle kullandırılıyor. Ancak taksit erteleme seçenekleri her zaman sunuluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder