Finansbank Esnaf Kredisi İnternetten Şubeye Gitmeden Alınıyor

Kobi ve esnafa sunduğu kredi olanaklarıyla dikkat çeken Finansbank şimdi de beklemeden, banka şubesine gitmeden, internetten kredi veriyor. Küçük ve orta boy işletmelerin yararlanabilidği kredi için yıllık işletme cirosunun 20 milyon Lirayı aşmaması gerekiyor. Esnafın ve kobilerin işlerini aksatmadan, şubeye gitmeden kolayca kredi çekmesini sağlayan kredi fırsatı devam ediyor.
Finansbank’ın sunduğu internetten esnaf kredisi fırsatından yararlanmak için Finansbank KOBİ İnternet Şubesi üyesi olmak yeterli. İnternetten esnaf kredisi başvurusu Finansbank KOBİ İnternet Şubesi^'inden yapılabiliyor. Kredi başvurusu için banka şubesine gitmeye gerek kalmıyor.
Finansbank internetten esnaf kredisi müşteriye tanımlanan limit dahilinde günlük 150.000 TL’ye kadar kullanılabiliyor. Kredi, ticari kredi niteliğinde veriliyor ve 120 ay vadeli 75.000 TL günlük limitle taksitli ticari kredi kullanmak mümkün oluyor. Yine 75.000 TL limitle rotatif kredi de kullanılabiliyor. İnternetten tek tıkla başvurusu yapılabilen Finansbank internet esnaf kredisi kolay başvuru ve hızlı sonuçlandırma süreciyle dikkat çekiyor.
Hafta sonları ve mesai saatleri dışında da kredi başvurusu yapmak mümkün. Finansbank'ın esnafa sunduğu internetten kredi kullanma kolaylığı büyük kolaylık ve zamandan tasarruf sağlıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder