Akbank İnternetten Kredi Kartı Başvurusu

Akbank Axess, Wings ve Free kredi kartları için internetten başvuru yapılabiliyor. Türkiye'nin en saygın kredi kartlarını sunan Akbank, internetten sağladığı kart başvurusu imkanıyla dikkatleri üzerinde topluyor.

Akbank kredi kartı başvurusunu internetten yapmak çok kolay. Axess, Wings ve Free kredi kartları başvurusu yapmak isteyenlerin tk yapmaları gereken şey Akbank web sitesini ziyaret etmek. Sitenin ana sayfasında yer alan kredi kartı başvuru linkine tıklayanlar açılan pop up ekranda yer alan kısa formu dolduruyorlar. Kredi kartı başvuru formunu doldurup gönderenler banka yetkilileri tarafından aranıyor ve kredi kartı başvuru süreçleri kısa sürede tamamlanıyor.

Akbank web sitesinde yer alan kredi kartı başvuru formunda sadece ad, soyad, TC kimlik numarası bilgileri isteniyor ve Axess, Wings ve Free kredi kartlarından hangisinin talep edildiği seçiliyor. Kredi kartı başvuru formu doldurulduktan sonra internet üzerinden gönderiliyor. Formun bankaya ulaşmasının ardından verilen irtibat telefon numarasından banka yetkilileri tarafından geri dönüş yapılıyor. Kredi kartı başvuru aşamasının tamamlanmasının ardından onaylanan kredi kartı şubeye gitmeye gerek kalmadan adrese teslim ediliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder