Halkbank Kamu Kredisi 50 Bin TL'ye Kadar Avantajlı Faiz Oranı ile

Halkbank yeni yılda da avantajlı kredi fırsatları sunmaya devam ediyor. Kamu çalışanlarına yönelik avantajlı faiz oranlarına sahip ihtiyaç kredisi kampanyası devam ediyor. Halkbank'a gelen kamu çalışanları 36 ay vadeye kadar uygun faiz oranıyla kredi kullanabiliyor. Dileyen kamu çalışanları masrafsız olarak ihtiyaç kredisi çekebiliyor. 2016 yılında da devam eden Halkbank kredi fırsatlarından faydalanmak için en yakın Halkbank şubesine uğramak yeterli.

Halkbank kamu kredisinde uygulanan iki faiz oranı var. Masrafsız kredi çekmek isteyenler için % 1.35 aylık faiz oranı geçerli. Masrafsız kredi çekenler herhangi bir kredi tahsis ücreti ödemiyor. Kamu çalışanları için diğer bir seçenek ise binde 5 kredi tahsis ücreti ve % 1.29 faiz oranıyla sunuluyor.

36 aya kadar vadelerle sunulan kamu çalışanlarına özel kredi 50.000 TL’ye kadar kullanılabiliyor. Halkbank Kamu Çalışanı Kredisi başvurularında kimlik belgesi ve bordro isteniyor. Kira ya da banka faizi gibi ek gelir olması durumunda bunların da belgelendirilmesi kredi tutarını yükseltebiliyor.

Halkbank kredi fırsatları düşük yıllık maliyet oranlarıyla dikkat çekiyor. Düşük maliyet oranları kredi geri ödemelerinde düşük aylık taksit tutarlarının oluşması ve toplam geri ödenecek tutarını düşük olması açısından önemli bir avantaj. Kamu çalışanlarına sunulan ihtiyaç kredilerinde yıllık kredi maliyet oranları % 20.6 ile 21.3 arasında değişiyor.