Vakıfbank 2016 Geleneksel Bayram Kredisi

Vakıfbank Geleneksel Bayram Kredisi fırsatı bu Ramazan bayramı öncesinde de cazip koşullarla sunuluyor. Vakıfbank'ın 2016 Ramazan Bayramı Kredisi için başvurular başladı. Kredi kampanyasında 50.000 TL'ye kadar Bayram Kredisi kullanmak mümkün.

Vakıfbank Bayram Kredisi % 1.32 faiz oranıyla masrafsız ve kredi tahsis ücretsiz olarak kullanılabiliyor. İsteyenler % 0.5 kredi tahsis ücretiyle % 1.25 faiz oranından yararlanıyorlar. Vakıflar Bankası Bayram Kredisi 36 ay taksitle alınabiliyor.

Kredi başvurusunu cep telefonundan yapmak isteyenlerin KREDI, T.C. Kimlik No., Aylık Geliri yazıp 5724’e sms olarak göndermesi yeterli oluyor. Vakıfbank Bayram Kredisi kefilsiz olarak kullandırılıyor.

Artık geleneksel hale gelen Vakıflar Bankası Bayram Kredisi'nin bu bayramda da ilgi görmesi bekleniyor. Uygun faiz oranları ve masrafsız kredi kullanma imkanının olması Vakıfbank Bayram Kredisi'ni cazip hale getiriyor. Kredinin üst limitinin yüksek olması da Vakıfbank Bayram Kredisi'ni cazip kılan bir diğer unsur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder