Akbank İki Bayram Arası Ödemesi Olmayan Kredi 2016

Akbank'ın Bayram Kredisi kampanyası 'İki Bayram Arası Ödemesi Olmayan Kredi' için başvurular başladı. 30 Haziran 2016 tarihine kadar sürecek Bayram kredisi kampanyasından yararlananlar sevdikleriyle bayramın keyfini yaşayın, nakit ihtiyaçlarını dert etmiyorlar.

Bayram öncesi nakit ihtiyaçları için Akbank'ta harika bir çözüm var: İki Bayram Arası Ödemesi Olmayan Kredi. Akbank'tan Bayram Kredisi kullananlar hem fırsatı kaçırmıyorlar hem de % 1,24 faiz oranından yararlanıyorlar. Bu faiz oranı Akbank şubelerinden yapılan başvurularda geçerli. Akbank Bayram Kredisi 3 ay erteleme seçeneği sunuyor. Akbank'tan Bayram Kredisi kullananlar ödemeye 3 ay sonra başlıyorlar.

Akbank 3 ay ertelemeli Bayram Kredisi Akbank Telefon Şubesi ve Akbank Direkt aracılığıyla kullanılabiliyor. Direkt Kredi belgesiz ve imzasız olarak kullandırılıyor. Dileyenler gerekli belgelerle birlikte Akbank şubelerine başvurarak 3 ay ertelemeli bayram kredisi kampanyasından yararlanabiliyorlar. Şubeden başvurularda nüfus cüzdanı, gelir belgesi ve özel sektör çalışanlarından SGk hizmet döküm belgesi isteniyor. Maaş müşterileri sadece nüfus cüzdanıyla başvuru yapabiliyor.

İki Bayram Arası Ödemesi Olmayan Kredi için başvurular 30 Haziran 2016 tarihine kadar yapılabiliyor. Ertelemeli kredi kullanılması durumunda ilk ödeme 19 Eylül 2016 tarihine kadar ertelenebiliyor.

İhtiyaç kredileri en fazla 36 ay taksitle kullanılabildiği için ertelemeli kredi için başvuranlar vade olarak en fazla 33 ayı seçebiliyorlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder