ING Bank 89 TL Taksitle 7000 TL Kredi için 2205'e SMS Gönder

ING Bank 89 TL'den başlayan taksitlerle 7.000 TL ihtiyaç kredisi veriyor. 'Paran Burda Değerli' anlayışıyla yola çıkan banka, kredi müşterileri için cazip koşullar sunuyor. ING Bank herkese aynı faiz oranına son vererek, Findeks kredi notu 1700 ve üzerinde olan kredi müşterilerine aylık % 1.05 faiz oranıyla kredi kullandırıyor. Kredi tahsis ücreti ise sadece 9 TL.

Son kredi kampanyasıyla 36 ay vadeli 7.000 Lira kredi aylık 89 TL'den başlayan taksitlerle kullanılabiliyor. Kredinin ilk yıl aylık ödemesi 89 TL olurken, sonraki 24 ay boyunca aylık 339 Lira olarak yapılıyor. 7.000 Lira kredi 36 ay vadeli olarak kullanılıyor.

Kredi kampanyasına başvuru yapmak için 2205'e SMS göndermek yeterli. KREDİ yazıp boşluk bıraktıktan sonra TC kimlik numaralarını yazıp 2205'e gönderenler ING Bank ihtiyaç kredisi başvurusu yapmış oluyorlar. Kredi notu yüksek olanlar, kredi notu düşük olanların yükünü taşımıyorlar.

Finansbank Esnaf Kredisi İnternetten Şubeye Gitmeden Alınıyor

Kobi ve esnafa sunduğu kredi olanaklarıyla dikkat çeken Finansbank şimdi de beklemeden, banka şubesine gitmeden, internetten kredi veriyor. Küçük ve orta boy işletmelerin yararlanabilidği kredi için yıllık işletme cirosunun 20 milyon Lirayı aşmaması gerekiyor. Esnafın ve kobilerin işlerini aksatmadan, şubeye gitmeden kolayca kredi çekmesini sağlayan kredi fırsatı devam ediyor.
Finansbank’ın sunduğu internetten esnaf kredisi fırsatından yararlanmak için Finansbank KOBİ İnternet Şubesi üyesi olmak yeterli. İnternetten esnaf kredisi başvurusu Finansbank KOBİ İnternet Şubesi^'inden yapılabiliyor. Kredi başvurusu için banka şubesine gitmeye gerek kalmıyor.
Finansbank internetten esnaf kredisi müşteriye tanımlanan limit dahilinde günlük 150.000 TL’ye kadar kullanılabiliyor. Kredi, ticari kredi niteliğinde veriliyor ve 120 ay vadeli 75.000 TL günlük limitle taksitli ticari kredi kullanmak mümkün oluyor. Yine 75.000 TL limitle rotatif kredi de kullanılabiliyor. İnternetten tek tıkla başvurusu yapılabilen Finansbank internet esnaf kredisi kolay başvuru ve hızlı sonuçlandırma süreciyle dikkat çekiyor.
Hafta sonları ve mesai saatleri dışında da kredi başvurusu yapmak mümkün. Finansbank'ın esnafa sunduğu internetten kredi kullanma kolaylığı büyük kolaylık ve zamandan tasarruf sağlıyor.

Akbank 4425 SMS Kredi ile 20000 TL'ye Kadar Kredi

Akbank'ın SMS kredi kampanyası Kasım ayında da düşük faiz oranlarıyla sürüyor. Reklamlarında bir süre önce Naim süleymanoğlu'nu izlediğimiz 'Her İhtiyacın Altından Kalkan Kredi'  hızlı başvuru ve kolay kullanım imkanlarıyla sunuluyor. Sonbahar kredi kampanyaları arasında dikkat çeken Akbank SMS Kredi ile uygun koşullarda ihtiyaç kredisi kullanmak mümkün. Akbank’ın Sonbahar kredi kampanyasından yararlanmak için KREDİ yazıp boşluk bıraktıktan sonra kimlik numaranızı 4425’e göndermeniz gerekiyor. 4425 Akbank SMS Kredi, en pratik kredi başvurusu yolu ve hızla sonuçlandırılıyor.
Akbank Sonbahar ihtiyaç kredisi Kasım 2014 kampanyası kapsamında her türlü nakit ihtiyacı için kredi alınabiliyor. Zorlanmadan ve kolayca geri ödemek için sayısız seçenekler sunulan Akbank kredi kampanyasında 20.000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisi, 36 aya kadar vadelerle kullanılabiliyor. 20 Bin Lira'nın üzerindeki kredi tutarları için Akbank şubelerinden başvuru yapmak gerekiyor. 
Akbank Sonbahar Kredisi kampanyasında kredi tutarı üzerinden binde beş kredi tahsis ücreti alınıyor. Aylık uygulanan faiz oranı ise % 1.23. Buna göre Akbank’tan kredi kullananlar, 2.500 TL kredi için 12.50 TL, 10.000 TL kredi için 50 TL kredi tahsis ücreti ödüyorlar. Aylık 1.23 faiz oranıyla beraber aylık taksit tutarları 2.500 TL kredi için aylık 90 Lira, 10.000 TL kredi için aylık 360 Lira. Sözkonusu tutarlar 36 ay vade için geçerli.

KKTC İhtiyaç Kredisi 60 Ay Vadeli Halk Bankası'nda

Kuzey Kıbrıs'ta yaşayanlar 60 ay vadeli olarak ihtiyaç kredisi kullanabiliyorlar. Halk Bankası'nın sunduğu son kredi imkanı ile % 1.19 ya da 1.25 faiz oranıyla kredi kullanmak mümkün. Kredinin uzun vadesi Kuzey Kıbrıslıların yüzünü güldürecek cinsten. Çünkü Türkiye'de ihtiyaç kredisi vadeleri 36 ay ile sınırlı. 60 ay vade imkanı KKTC'de kredi kullanmak isteyenler için mükemmel bir avantaj sağlıyor.

KKTC'de kredi imkanı sunan Halkbank, Kıbrıs'ta yaşayanları mutlu edecek koşullar sunuyor. 36 ay vadeye kadar % 1.19 faiz oranıyla kredi verilirken, 60 aya kadar olan vadelerde aylık faiz oranı % 1.25 olarak uygulanıyor.

KKTC'de kredi kullanmak isteyenler 60 ay vadenin yanısıra 50.000 TL kredi üst limitinden de yararlanıyorlar. Kredi üst limitinin yüksek olması da ayrı bir avantaj olarak karşımıza çıkıyor. Halkbank'tan kredi kullanmak isteyen Kıbrıslıların adada bulunan en yakın Halk Bankası şubesine uğrayarak başvuru yapmaları yeterli oluyor.

Akbank İnternetten Kredi Kartı Başvurusu

Akbank Axess, Wings ve Free kredi kartları için internetten başvuru yapılabiliyor. Türkiye'nin en saygın kredi kartlarını sunan Akbank, internetten sağladığı kart başvurusu imkanıyla dikkatleri üzerinde topluyor.

Akbank kredi kartı başvurusunu internetten yapmak çok kolay. Axess, Wings ve Free kredi kartları başvurusu yapmak isteyenlerin tk yapmaları gereken şey Akbank web sitesini ziyaret etmek. Sitenin ana sayfasında yer alan kredi kartı başvuru linkine tıklayanlar açılan pop up ekranda yer alan kısa formu dolduruyorlar. Kredi kartı başvuru formunu doldurup gönderenler banka yetkilileri tarafından aranıyor ve kredi kartı başvuru süreçleri kısa sürede tamamlanıyor.

Akbank web sitesinde yer alan kredi kartı başvuru formunda sadece ad, soyad, TC kimlik numarası bilgileri isteniyor ve Axess, Wings ve Free kredi kartlarından hangisinin talep edildiği seçiliyor. Kredi kartı başvuru formu doldurulduktan sonra internet üzerinden gönderiliyor. Formun bankaya ulaşmasının ardından verilen irtibat telefon numarasından banka yetkilileri tarafından geri dönüş yapılıyor. Kredi kartı başvuru aşamasının tamamlanmasının ardından onaylanan kredi kartı şubeye gitmeye gerek kalmadan adrese teslim ediliyor.

Garanti Çeyrek Altın Hediyeli Emekli Maaşı Taşıma

Garanti Bankası emekli büyüklerimize yönelik yeni bir maaş taşıma kampanyasının startını verdi. Yeni maaş taşıma kampanyasında Garanti Bankası'na emekli maaşını taşıyanlar çeyrek altın kazanıyorlar. Üstelik maaşlarını kuruşu kuruşuna, beklemeden ve yorulmadan alıyorlar.

Garanti'nin emekli maaşı taşıma kampanyasında çeyrek altın kazanmak için tek koşul emekli maaşını Garanti'ye taşımak ve 3 yıl boyunca banka değişikliği yapmama sözü vermek. 3 yıl boyunca emekli maaşını Garanti Bankası'ndan almaya söz veren ve maaşlarını bu bankaya taşıyan emekli büyüklerimiz beklemeden, hemen çeyrek altın kazanıyorlar. Kazanılan çeyrek altın değerinin karşılığı olan tutar Garanti'de müşteri adına açılan hesaba gram altın değeri olarak yatırılıyor.

Bankaya değişiklik yapamam sözü vererek maaşlarını taşıyan emekliler bir yakınlarını daha Garanti'ye maaş taşıma konusunda ikna etmeleri halinde bir çeyrek altın daha kazanıyorlar.

Maaş değişikliği işlemi için Garanti Bankası şubelerine başvuru yapılabiliyor. Ayrıca postaneden alınacak e-devlet şifresiyle devletin internet üzerinden hizmetler sunduğu siteden gerekli banka değişikliği işlemi emeklinin kendisi tarafından da yapılabiliyor.