Taksit Yoksa ING Alışverişçi Kredi Var

ING Bank, beğendiği bir ürünü satın alırken taksit engeline takılanlar için ING Alışverişçi Kredi'yi geliştirdi. Satın aldığı ürünü taksit taksit ödemek isteyenlerin imdadına ING Alışverişçi Kredi koşuyor. Üye iş yerlerinden yapılan harcamalar, IRG şubelerinde Alışverişçi Kredi kullanılarak taksit taksit ödenebiliyor.

ING Bank'ın alışverişlerde taksit kolaylığı sağlayan Alışverişçi Kredisi için öncelikle firma adını yazdıktan sonra boşluk bırakıp TC Kimlik Numaranızı yazarak 2205'e bir adet SMS göndermeniz gerekiyor. Kredi onayınız hemen o anda cebinize geliyor. Sahip olduğunuz herhangi bir kredi kartıyla ödemenizi yapıyorsunuz. Burada dikkat edilmesi gereken önemli nokta, kredi kartının ING POS cihazı üzerinden geçirilmesi... Bir başka deyişle ödemenin ING POS cihazı kullanılarak yapılması... Ödeme sırasında size verilen ING POS slibiniz ile birlikte 1 ay içinde en yakın ING Bank şubesine gittiğiniz takdirde ödemeniz taksitlendiriliyor. Böylece rahat rahat ödeme imkanına kavuşuyorsunuz.

ING Alışverişçi Kredisi'ni kullanabilmek için üye iş yeri alışverişlerinizde herhangi bir bankaya ait ATM kartı veya herhangi bir bankaya ait kredi kartı ile ödeme yapmanız yeterli... İş yerine özel fırsatlardan faydalanmak için gerekli firma adını iş yerindeki satış görevlisine sorabilirsiniz.

Başarı mağazalarından yapılan alışverişler için firma adı olarak BASARI, Bimeks mağazalarında BIMEKS, ECA bayilerinde ECA, Genpa bayilerinde GENPA, Samsung bayilerinde SAMSUNG, KVK mağazalarında KVK, Sony mağazalarında SONY, Kanuni Motor bayilerinde KURALKAN yazılması gerekiyor. Alışverişçi sistemine dahil olan diğer üye iş yerlerinde ise firma adı olarak AVK anahtar kelimesi kullanılıyor.

ING üye iş yerlerinden yapılan alışverişlerin taksit taksit ödenmesinde aylık % 1.09 faiz oranı uygulanıyor. Mağazada diyelim ki 500 TL tutarında alışveriş yaptıysanız ve bunu 9 taksitte geri ödemek isterseniz aylık 59 TL taksit ödemeniz yeterli oluyor. 12 taksit için ayda 45 TL, 18 taksit için ayda 31 TL, 24 taksit için ayda 24 TL, 36 taksit için ayda 16 TL ile ödemeler rahat rahat yapılabiliyor.

100.000 TL'ye kadar düşük masraflı kredi ING Bank'ta

ING Bank sadece 169 TL kredi tahsis ücretiyle 100.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullandırıyor. Kredi kampanyasında faiz oranı da oldukça makul. Aylık % 1.44 faiz oranıyla sunulan kredide vade aralığı 3 ay ile 36 ay arasında değişiyor. Düşük masraflı ve yüksek tutarlı ihtiyaç kredisi arayanlar için aynı zamanda kabul edilebilir faiz oranları sunan ING Bank'ın kredi ürünü birebir. Düşük masraflı ING Bank kredisine başvurular bankanın şubelerinin yanısıra ING Bank'ın web sitesi üzerinden de yapılabiliyor.

169 TL kredi tahsis ücretiyle ve aylık % 1.44 faiz oranıyla ihtiyaç kredisi kullananlar geri ödemelerini 36 aya kadar vadelerle ve düşük taksitlerle yapabiliyorlar. Kredi kullanıcılarının hayat sigortası yaptırmaları gerekiyor. Kredi ürününden yararlananlar 10.000 TL kredi için 36 ay vadede aylık 375 TL taksit ödüyorlar. 20.000 TL kredi için 36 ay vadede aylık 751 TL taksit ödeniyor. 30.000 TL kredi için yine 36 ay vadede ödenmesi gereken aylık taksit tutarı ise 1.126 TL oluyor. Bankanın web sitesinde yer alan Kredi Hesaplama Aracı kullanılarak tüm vade ve tutarlar için aylık taksit tutarları kolaylıkla hesaplanabiliyor.

ING Bank'ın diğer cazip kredi ürünleri arasında TSK mensuplarına, maaş müşterilerine ve kamu çalışanlarına özel kredi kampanyaları dikkat çekiyor. Mini Kredi ürünü ile 3.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi düşük kredi maliyetleriyle kullanılabiliyor.

PTT Vakıf Kredi ile Emekliye 20.000 TL Kredi Fırsatı

Maaşını PTT’den alan emeklilere Vakıfbank'tan cazip bir kredi imkanı sunuluyor. Vakıfbank işbirliğiyle kullandırılan ihtiyaç kredisinde kredi tahsis ücreti alınmıyor. Kredinin üst limiti 20.000 TL, maksimum vade ise 36 ay. ‘Vakıf Kredi’ adıyla sunulan kredi ürününden emekli maaşını PTT aracılığıyla alan tüm SGK emeklileri yararlanabiliyor. Kampanya kapsamında aylık % 1.42 faiz oranıyla kredi kullandırılıyor. Kredi tahsis ücreti olmayan kampanyada 500 Lira ile 20.000 Lira arasında kredi kullanmak mümkün.

Kampanyada 80 yaşına kadar kredi kullanılabiliyor. Kredi geri ödeme vadesi ve yaş toplamının 80′i geçmemesi gerekiyor. Örneğin 79 yaşında bir emeklinin 12 ay vadeli, 78 yaşındaki bir emeklinin 24 ay vadeli kredi kullanması mümkün. 77 yaşında ve genç olan tüm emekliler ise 36 aya kadar vadelerle kredi kullanabiliyorlar.

SGK emekli maaşlarını PTT’den alan emekliler kampanya kapsamında 20.000 TL’ye kadar kredi kullanabiliyorlar. Kredinin üst vade sınırı ise yapılan son düzenlemeler gereği 36 aya çekildi. Bu imkandan yararlanarak kredi başvurusu yapmak için ülke genelindeki 2 bine yakın PTT iş yerinden birine uğramak yeterli. PTT iş yerlerinde bulunan kredi başvuru formunu doldurmak ve sadece nüfus cüzdanını göstermek kredi başvurusu için yeterli oluyor. Kampanyada kredi tahsis ücreti ya da herhangi bir masraf yok. Sadece sigorta bedelinin ödenmesi gerekiyor.

Kredinin başvurusu, kredi kullanımı ve geri ödemeleri PTT iş yerlerinde gerçekleşiyor. Ayrıca Vakıfbank şubelerine gitmeye gerek kalmıyor. Emekli maaşını PTT’den alanlar kredi imkanından hemen yararlanabiliyorlar. SGK emeklisinin SSK, Emekli Sandığı veya Bağ-Kur kökenli olması herhangi bir fark yaratmıyor. Emeklinin geçmişi hangi kurumdan olursa olsun PTT Vakıf Kredi ile gelen cazip fırsatlardan yararlanılabiliyor.

Acil Kredi Lazım Diyenlere TEB Pratik İhtiyaç Kredisi

Öyle günler olur ki, kimi zaman çok küçük miktarlarda nakit bulamayız. Eşe dosta müracaat ettiğimizde, ihtiyaç duyduğumuz küçük meblağların onlarda da olmadığını görürüz. Aradığımız para miktarı küçüktür ama acil ihtiyacımız vardır. Sıkıntı yaşamadan bu sorunu çözmek istediğimiz halde bir türlü içinden çıkamayız.

TEB acil nakit paraya sıkışan müşterileri için Pratik İhtiyaç Kredisi çözümü getiriyor. Klasik ihtiyaç kredisinden farklı olarak 1.000 TL ile 5.000 TL arasındaki küçük miktarlar için kullanılabilen TEB Pratik İhtiyaç Kredisi'nin başvuru işlemleri de, faiz oranları ve ödeme koşulları da son derece pratik hazırlandığı için sıkıntı yaşamadan acil paraya ulaşılabiliyor.

TEB Pratik İhtiyaç Kredisi ürününden 2.500 TL acil kredi kullandığınızı varsayalım. Bu krediyi 36 ay vadede geri ödemeyi tercih ettiğiniz takdirde % 1.17 faiz üzerinden aylık taksitlerin sadece 88,94 TL olduğunu görüyoruz. Yuvarlayacak olursak 36 ay vadeli 2.500 TL pratik ihtiyaç kredisinin aylık taksitleri sadece 89 TL oluyor. Bu da günde 3 TL tutarında taksit ödemesine denk geliyor. Krediyi kullanmak için bir defaya mahsus olmak üzere 89,25 TL dosya ücreti ödemek yeterli oluyor.

Peki, TEB Pratik İhtiyaç Kredisi kullanmak için sadece nüfus cüzdanı ve ehliyet fotokopisi yeterli oluyor. Banka gerekli gördüğü durumlarda ek belgeler de isteyebiliyor ama temelde sadece nüfus cüzdanı ve ehliyet fotokopisiyle başvuru yapılabiliyor. Bu arada şube dışı kanallardan (cep telefonu, internet gibi) verilen cvapların sadece bir ön onay niteliğinde olduğunu, onaylanmış kredinin kullandırılmasında nihai kararın bankaya ait olduğunu unutmayın.

TEB Pratik İhtiyaç Kredisi hakkında ayrıntılı bilgi için 0 850 200 0 666 TEB Telefon Şubesi’ni arayabilir veya en yakın TEB şubesini ziyaret edebilirsiniz. Müşteri temsilcileri ihtiyacınız olan her türlü bilgiyi size vereceklerdir.

Ziraat Bankası Almanya şubelerinden 84 ay vadeli kredi nasıl alınır?

Ziraat Bankası başta Almanya olmak üzere çeşitli Avrupa ülkelerinde yaşayan gurbetçilerimize 84 ay vadeli Euro cinsinden ihtiyaç kredisi fırsatları sunuyor. Uygun faiz oranları ve 84 aya varan uzun vadelerle sunulan Ziraat Bankası ihtiyaç kredileri minimum 2.500 Euro ile maksimum 25.000 Euro arasında kullanılabiliyor. Ziraat Bankası'nın Almanya'daki şubelerinden sunduğu bu ihtiyaç kredisinden yararlanmak için Almanya'da yerleşik olmak yeterli...

Bankanın sunduğu ihtiyaç kredisine başvuru yapmak isteyenlerin ilgili şubelerden randevu alması gerekiyor. Şube randevusu Ziraat Bankası’nın Almanya internet sitesi üzerinden kolaylıkla alınabiliyor. Kredi istenilen herhangi bir amaç için kullanılabiliyor.

Ziraat Bankası'nın Almanya'da yerleşik Türkler için hazırladığı ihtiyaç kredisi paketinde 10.000 Euro ihtiyaç kredisini 48 ay (4 yıl) vadeli olarak kullananlar ayda 241 Euro ödüyorlar. Kredi vadesini 84 aya (7 yıl) yaymak isteyenlerin ödemesi gereken aylık taksit tutarı ise 158 Euro oluyor. 20.000 Euro tutarında ihtiyaç kredisi için 60 ay vadede 403 Euro, 84 ay vadede 316 Euro taksit ödeniyor.

Ziraat Bankası’nın Almanya’da Berlin, Duisburg, Essen, Frankfurt, Hamburg, Hannover, Köln, Münih, Nürnberg, Stuttgart şubeleri bulunuyor. Randevu almak için şubelerin adres ve telefon numaraları bankanın Almanya internet sitesinde yer alıyor. Bu şubelerden herhangi birinden randevu alarak, kişiye özel uygun kredi seçenekleri ve taksitlendirme tercihleri ile kolayca ihtiyaç kredisi kullanılabiliyor. Ziraat Bankası Almanya internet şubesi üzerinden de müşteri numarası, kullanıcı tanımı ve şifre (PIN) bilgileri girilerek işlem yapılabiliyor.