Halkbank 76. Yıla Özel Halk Günü Kredisi - 76.000 TL'ye Kadar Kredi

Halkbank 76. kuruluş yıldönümü sevincini çok özel bir kredi kampanyası düzenleyerek müşterileriyle paylaşıyor. Halkbank'ın 76. kuruluş yıldönümü şerefine başlattığı özel Halk Günü kredi kampanyasında % 0.76'dan başlayan faiz oranları ve 76.000 TL'ye kadar her bütçeye uygun kredi fırsatları sunuluyor.

Halkbank'ın Halk Günü kampanyasıyla her yıl olduğu gibi bu yıl da kredi ihtiyaçları için en uygun maliyetli çözümler var. Üstelik 76. kuruluş yıldönümüne özel olmak üzere bu yıl çok özel bir faiz indirimi getiriliyor. Halkbank'a en az 2 adet otomatik ödeme talimatı verenler, normal faiz indirimine ek olarak 1 puan daha faiz indirimi kazanıyorlar.

Halkbank'ın 76. kuruluş yıldönümü kampanyasını iki farklı aşamada inceleyebiliriz. Halk Günü 2014 ve En Az 2 Otomatik Ödeme Talimatlı Halk Günü 2014 kampanyalarının özellik ve avantajlarını inceleyelim.

Halk Günü 2014 Kampanyası

Halkbank'ın Halk Günü 2014 kampanyasında 3.000 TL ihtiyaç kredisini 12 ay vadede kullananlar, aylık % 0.76 düşük faiz fırsatını yakalıyorlar. Dosya ücreti ise sadece 76 TL oluyor. Kampanya kapsamında 20.000 TL kredi kullananlar ise 36 ay vadede aylık % 1.15 faiz ve sadece 76 TL dosya masrafı avantajıyla geri ödeme yapabiliyorlar. Dosya masrafı olmasın diyenlere ise sembolik 5 TL dosya masrafı ve aylık % 1.17 faiz fırsatı sunuluyor. Üstelik vade değişmeden 36 ayda kalıyor.

En Az 2 Otomatik Ödeme Talimatlı Halk Günü 2024

Halkbank'a en az 2 otomatik ödeme talimatı veren müşterileri daha da cazip kredi koşulları bekliyor. Bu kampanyaya başvuru yapanlar 36 ay vadede % 1.14 faiz fırsatından yararlanıyorlar. Böylece en az 2 yeni otomatik ödeme talimatı veren müşterilere + 1 puan faiz indirimi uygulanarak % 1.15'ten % 1.14'e indirilyor. Bu faiz indiriminin 3.000 TL üzeri kullanılan krediler için geçerli olduğunu belirtelim.

Sadece 76 TL dosya ücreti ödeyenler, kampanya kapsamında 20.000 TL ihtiyaç kredisi kullanabiliyorlar. Dosya masrafı ödemek istemeyenler için de bir seçenek düşünülmüş. Sembolik 5 TL dosya masrafıyla 36 ay vadede % 1.16 faiz fırsatı sunuluyor. Ayrıcüa kampanya kapsamında 3.000 TL üzeri kredi kullanan müşterilere 750 TL teminatlı Acil Sağlık ve Göz Check Up’ı ile Hobi Yaşam Planı hediye ediliyor.

Halkbank 76. Kuruluş Yıldönümü Kredi Kampanyasıyla ilgili daha ayrıntılı bilgiyi Halkbank şubelerinden ve Halkbank internet sitesinden alabilirsiniz. Böylece Türkiye'nin köklü bankalarından Halkbank'ın 76. kuruluş yıldönümü coşkusuna katılarak bütçenize özel faiz indirimi avantajı sağlayabilirsiniz.

Bankalar Artık Hesap İşletim Ücreti Alamayacak

27 Mayıs 2014 tarihinde itibaren yürürlüğe giren Yeni Tüketici kanunu ile birlikte bankaların vatandaştan aldığı Hesap İşletim Ücreti tarihe karıştı. Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, yürürlüğe girn yeni tüketici kanunuyla hesap işletim ücretinin tamamen yasaklandığını açıkladı.

Basın toplantısı düzenleyen Yazıcı'nın yeni kanundaki hükümlerle ilgili olarak verdiği bilgiler şöyle sıralanıyor:

Konut kredisinin erken ödenmesi halinde % 2 olan erken ödeme tazminatı, kalan vadesi 36 aya kadar kredilrde % 1'e indiriliyor.

İnşaat ruhsatı almamış konut üreticisi, bundan sonra maketten tüketiciye konut satışı yapamayacak.

Konut satışlarında tüketicilere 14 gün içinde cayma hakkı tanınıyor. Satın aldığı konuttan 14 gün içerisinde pişman olan tüketici, konutu iade ederek cayma hakkını kullanabilecek.

Tatil turizmi için paket tur şeklinde yapılan satışlarda sözleşmenin esas unsurlarından birisinin değişmesi halinde tüketici "sözleşmeden dönme hakkını" kullanabilecek.

Paket tur şeklinde yapılan turizm paketlerinde şirketten "boşa harcanın tatil zamanı" adı altında tazminat istenebilecek.

Elektrik, su, doğalgaz, internet, telefon gibi tüm aboneliklerin ilk açılışının internet üzerinden yapılması halinde internetten iptal edilebilecek. Tüketiciler sözleşme feshi için bayilere yönlendirilemeyecek.

Bankalar artık herhangi bir tarifeye bırakmaksızın, hiçbir şekilde, hesap işletim ücreti alamayacaklar. Hesap işletim ücreti tamamen yasaklanıyor.

Buna karşılık, bankaların aldığı kredi kartı aidat zorunluluğu devam ediyor. Ancak her banka, aidat zorunluluğu olmayan kredi kartı çıkartmak zorunda...

Saadet zinciri tipi organizasyonlar yasa dışı kabul ediliyor.

Tüketici Hakem Heyetleri’ne başvurularda şu an 1.272 TL olan şikayet limiti 3.000 TL’ye çıkarılıyor. Böylece daha fazla tüketici uyuşmazlığının mahkeme öncesinde çözülmesi sağlanıyor.

Televizyon ve radyolarda karşılaştırmalı Reklam serbest oluyor. Bir ürünün reklamı yapılırken rakip firma ürününün şu kadar olduğu söylenerek tüketicinin karşılaştırma yapması sağlanacak.

Çocukların, engellilerin, hastaların, yaşlıların duygusal istismar aracı olarak kullanıldığı reklamlarla ilgili önlem alınıyor.

Şekerbank Kamu Çalışanlarına 3 Ay Ertelemeli İhtiyaç Kredisi Veriyor

Şekerbank’tan kamu çalışanlarına kredi sürprizi var. Düşük faiz oranları ve tahsis ücretleriyle tüm kamu çalışanlarına cazip kredi imkanı sunan Şekerbank aynı zamanda 3 ay erteleme imkanı sağlıyor. Şekerbank'tan kredi kullanan kamu çalışanları geri ödemelerini 3 ay ertelemeli olarak yapabiliyorlar. Şekerbank Kamu Kredisi başvuruları bankanın tüm şubelerinden yapılabiliyor.

Kamu çalışanlarına özel ihtiyaç kredisi 36 aya kadar vadelerle kullanılabiliyor. 1.000 TL ile 3.000 TL arasındaki tutarlar için uygulanan aylık faiz oranı % 1.06 olurken, 150 TL tahsis ücreti ödeniyor. 3.001 TL ile 15.000 TL arasındaki kredi tutarlarında ise vadeye göre değişen faiz oranları söz konusu. 3 ile 12 ay arasındaki vadelerde uygulanan faiz oranı % 1.18. 13 ile 24 ay faiz oran % 1.28, 25 ile 36 ay arasında faiz oranı % 1.32. 3.001 TL ile 15.000 TL arasındaki kredi tutarları için 200 TL tahsis ücreti uygulanıyor.

15.001 TL ile 50.000 TL arasında kredi kullanmak isteyen kamu çalışanları için uygulanan aylık faiz oranı ise vadelere göre şu şekilde: 3 - 12 ay arası % 1.33, 13 - 24 ay arası % 1.34, 25 - 36 ay arası % 1.35. Bu tutarlar için 250 TL kredi tahsis ücreti alınıyor.

ING Bank Düşük Masraflı 100.000 TL'ye Kadar İhtiyaç Kredisi

ING Bank düşük masraflı ihtiyaç kredileri zincirine yeni bir halka daha ekledi. 100.000 TL tutarına kadar istenilen miktarda çekilebilen bu kampanyada sadece 169 TL olan kredi tahsis ücretinin yanısıra faiz oranı da % 1.44 gibi düşük oranda tutuluyor. Üstelik bu oranlar her vade ve her tutarda aynı kalıyor, hiç değişmiyor. Kampanya kapsamında 10.000 TL tutarında kredi çeken de, 100.000 TL çeken de aynı faiz oranından yararlanıyor.

ING Bank'ın düşük masraflı kredi kampanyasında kredi tutarı, vade gibi konularda hiçbir ayrım yapılmamış. Kullandığı krediyi 3 ayda geri ödemek isteyen de, 36 ay vadeye yaymayı düşünen de aylık % 1.44 faiz oranının avantajını elde ederken her tutar için sadece 169 TL kredi tahsis ücretiyle hayallerini bir an önce gerçekleştirmenin keyfini sürüyor.

ING Bank'ın kampanyasında 3.000 TL'den başlayarak 100.000 TL'ye kadar düşük masraflı ihtiyaç kredisi kullanmak mümkün... Örneğin 3.100 TL tutarında mini krediyi 3 ay vadede kullananlar, aylık % 1.44 faiz oranı üzerinden aylık 1.069 TL taksit ödemesi yapıyorlar. Bu miktarda kredinin ödemesini 12 aya yaymak isteyenlerin aylık taksitleri 288 TL oluyor. 10.000 TL tutarında kredi kullananların ise 12 ay vade için 930 TL taksit ödemesi yeterli oluyor. 10.000 TL tutarında kredi kullananların bunu 36 ay vadeye yayması halinde aylık taksitler daha da düşerek 375 TL'ye iniyor.

ING Bank'ın düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyasına başvuru yapmak için herhangi bir ING Bank şubesini ziyaret etmek yeterli oluyor. İsteyenler de ING Bank internet şubesine tıklayarak kredi hesaplamalarını kendileri yaptıktan sonra "hemen başvur" butonuna tıklhamak suretiyle başvuruyu gerçekleştirebiliyorlar.

ING Bank'ın düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyasının yanısıra bugünlerde ayrıca Kamu Çalışanlarına Özel Kredi, Maaş Müşterilerine Özel Kredi, TSK Mensuplarına Özel Kredi ve Mini Kredi kampanyaları da devam ediyor. Bu kampanyalar hakkında ING internet sitesinden veya ING şubelerinden ayrıntılı bilgi alınabiliyor.

TEB - Konut Kredisi Onay Süreci Nasıl İşliyor

Bankalardan konut kredisi kullanmak oldukça zorlu ve zahmetli bir süreç gerektirebiliyor. Özellikle de konut kredisi başvurusunu değerlendirme ve onay aşaması uzunca bir zaman alabiliyor. Ancak bu süreci kısaltan ve kolaylaştıran bankalar da var. Değerlendirme ve onay aşamasını kısaltan bankaların başında da TEB geliyor.

TEB'e konut kredisi için başvuru yaparken tüm evrakları eksiksiz teslim ettiyseniz, başvurunuz 24 saat içerisinde cevaplanıyor. Ancak kullanmayı düşündüğünüz konut kredisinin tutarı çok yüksek ise ve krediye konu olan konutun özellikleri farklıysa buna paralel olarak onay süreci de değişkenlik gösterebiliyor.

Şimdi de onay sisteminin nasıl işlediğine bakalım. Başvuru yaptığınız TEB şubesinin yetkilileri, başvurunuz ile birlikte ekspertiz sürecini hemen başlatıyor. En uygun kredi türünün hangisi olacağına müşteri temsilcinizin de yardımıyla siz karar veriyorsunuz. Bu kararı vermenizden hemen sonra satın alacağınız konutun değerini belirlemek amacıyla bir değerleme firmasına ekspertiz raporu hazırlatılıyor. Bu işlemi TEB yapıyor. Anlaşmalı olduğu SPK lisanslı ekspertiz firmaları aracılığıyla o konutun piyasa değerinin ne olduğunu belirliyor. TEB'den kullanabileceğiniz konut kredisi tutarı, o konutun ekspertiz değerinin en fazla yüzde 75'i kadar olabiliyor.

Konut kredisi kullanabilmeniz için gelir durumunuz çok önemli... Ayrıca satın almak istediğiniz konutun uygunluğu ve ekspertis sonucuna da bakılarak ne kadar kredi çekebileceğiniz belirleniyor. Böylece kredi kullandırım aşamasına geçiliyor. Kredi kullandırım öncesinde teminat alınacak gayrimenkule ilişkin ipotek işlemlerinin tamamlanması gerekiyor.

Satın almayı düşündüğünüz konutun değeri örneğin 200 bin TL ise, bunun yüzde 75'ine denk gelen 150 bin TL tutarında konut kredisi kullanabilirsiniz. Ancak aylık gelirinizin, aylık kredi taksit tutarlarına oranının da en az yüzde 45 olması gerektiğini unutmayın. Örneğin 4.500 TL tutarında taksit ödeyebilmeniz için aylık gelirinizin en az 10.000 TL olması gerekli... Aynı şekilde 2.250 TL tutarında taksit ödeyebilmeniz için de aylık geliriniz en az 5.000 TL olmalı...

Teminat İşlemleri

Kredi tutarınız belirlendikten sonra kullanımına yönelik teminat işlemlerinin yapılması gerekiyor. Konut kredilerinde teminat olarak adınıza kayıtlı konuta TEB tarafından ipotek konuluyor. Kredi geri ödemelerinizi tamamlayınca TEB tarafından ipotek fek işlemi yapılıyor. Bir başka deyişle ipotek kaldırılıyor.

TEB Konut Kredisi kullandırımında Hayat Sigortası, Konut Sigortası ve Zorunlu Deprem Sigortası (DASK) işlemlerinin de yapılması gerekiyor. Bu işlemlerin yapılmasının sebebi, teminat altına alınan konutu ve kredi borçlusunu güvence altına almak... Böylece hem konut, hem de o konutu satın alan kredi borçlusu güvence altıa alınmış oluyor.

gerek teminat altına alınan konutu gerekse kredi borçlusunu güvence altına almak amacıyla Hayat Sigortası, Konut Sigortası ve Zorunlu Deprem Sigortası (DASK) yaptırılmaktadır. Bu işlemlerin tamamının TEB şubeleri tarafından gerçekleştirildiğini, sigorta şubelerini dolaşmanıza gerek olmayacağını belirtelim.

İlgili Konu: Konut Kredisi Faizlerinde İndirim Devam Ediyor

ABank - Masrafı Kaybolan Mucize Kredi

ABank'ın yeni ihtiyaç kredisi kampanyasında dosya masrafı ödenmediği gibi, üstüne bir de 250 TL bonus kazanmak mümkün oluyor. ABank'ın kısaca "Masrafa Kaybolan Mucize Kredi" adını verdiği yeni kampanyasında 3 adet ABank ürünü kullanan müşteriler, dosya masrafı ödemek yerine 250 TL tutarında bonus kazanıyorlar.

ABank'ın tüm müşterilerine açık kampanyasında 250 TL tutarında bonus kazanmak için ihtiyaç kredisi kullanırken 3 adet ABank ürünü için başvuruda bulunmak yeterli oluyor. Bankaya otomatik ödeme talimatı verenler 100 TL, kredi mevduat hesabı açanlar 100 TL, kredi kartı başvurusu yapanlar da 50 TL tutarında bonus kazanıyorlar. Böylece 250 TL tutarındaki dosya masrafı kayboluyor. ABank'lılar bu yüzden Masrafı Kaybolan Mucize Kredi adını veriyorlar.

ABank'ın Masrafı Kaybolan Mucize Kredisi'nde faiz oranı 24 ve 36 ay vade için aylık % 1.47 şeklinde belirleniyor. Kredinin vadesi en fazla 36 ay olurken 5.000 TL veya 10.000 TL tutarında ihtiyaç kredisi kullanılabiliyor. Her iki kredi dilimi için de 24 ve 36 ay vadede % 1.47 faiz oranıyla kullanılabilen ihtiyaç kredisinin dosya masrafı 250 TL olarak belirlenmiş. Ancak ABank'ın 3 bankacılık ürününe başvuru yapılması halinde 250 TL tutarındaki dosya masrafı bir anda kaybolup aynı miktarda bonusa dönüşüyor.

Kampanya kapsamında 5.000 TL kredi kullananlar, 24 ay vadede aylık 257 TL taksit ödemesi yapıyorlar. 10.000 TL tutarında ihtiyaç kredisini 36 ay vadede kullanmayı tercih edenler ise aylık 378 TL taksitlerle geri ödeme yapabiliyorlar.

ABank şubelerinde ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak için nüfus cüzdanı, ehliyet veya pasaporttan bir tanesinin yanınızda bulunması yeterli oluyor. Gelir belgesi olarak da ücretli çalışanlar için maaş bodrosu, maaş yazısı, serbest meslek sahipleri için son vergi levhasının fotokopisi, kira geliri varsa tapu ve kira kontratı fotokopisi gerekiyor. Emekliler ise sadece SGK'dan aldıkları maaş cüzdanının fotokopisiyle başvuru yapabiliyorlar. Adres teyit edici belge olarak ikametgah belgesi veya son 3 aya ait bir fatura gerekiyor.

Konut Kredisi Faizinde İndirim Devam Ediyor

Merkez Bankası'nın faizlerde yaptığı 50 puanlık indirim konut kredisi faizlerinde indirim olarak kendisini göstermeye başladı. Doların yükselişini durdurmak için Ocak ayında Merkez Bankası tarafından yapılan yüksek oranlı faiz artışından sonra konut kredisi faiz oranları yüzde 1,40'a yakın seviyelerde seyrediyordu. Bankaların faiz oranlarını güncellemeye başlamasıyla birlikte konut kredisi faiz oranları yeniden düşüş trendine girdi.

Konut kredisi konusunda ilk harekete geçen banka Denizbank oldu. Denizbank'tan yapılan açıklamada, yüzde 1.19 olan konut kredisi faiz oranının yüzde 1.03'e düşürüldüğü bildirildi. Hemen ardından Yapı Kredi Bankası'ndan da faiz indirimi açıklaması geldi. Yapı Kredi yetkilileri de halen yüzde 1.19 olan faiz oranının bundan sonra yüzde 1.09 olarak uygulanacağını açıkladılar.

Diğer bankalardan henüz konut kredisi faiz indirimi haberi gelmedi. Ancak konut piyasasının bahar ve yaz aylarında canlandığını düşünecek olursak, halen yüksek faizle konut kredisi vermeye devam eden diğer bankaların da faiz indirimi kervanına katılması bekleniyor.

Bankaların Konut Kredisi Faiz Oranları (120 Ay Vade İçin)

Denizbank - Yüzde 1.03
Kuveyt Türk - Yüzde 1.03
DD Mortgage - Yüzde 1.09
Yapı Kredi - Yüzde 1.09
Abank - Yüzde 1.14
Albaraka Türk - Yüzde 1.15
Türkiye Finans - Yüzde 1.18
Vakıfbank - Yüzde 1.19
Garanti Bankası - Yüzde 1.24
Ziraat Bankası - Yüzde 1.24
Halkbank - Yüzde 1.25
HSBC - Yüzde 1.25
Türkiye İş Bankası - Yüzde 1.25
TEB - Yüzde 1.29
Akbank - Yüzde 1.29
ING Bank - Yüzde 1.29
Anadolubank - Yüzde 1.30
Finansbank - Yüzde 1.32
Tekstilbank - Yüzde 1.43
Fibabanka - Yüzde 1.45
Şekerbank - Yüzde 1.49

Yapı Kredi Nazar Boncuklu Masrafsız Mayıs 2014 Kredisi

Yapı Kredi Bankası'nın Nazar Boncuklu Masrafsız İhtiyaç Kredisi Kampanyası cazip faiz oranlarıyla başladı. Bankanın Nazar Boncuklu Mayıs 2014 Kampanyasında hiçbir masraf veya komisyon ödenmeden 30.000 TL tutarında kredi, 36 ay vadeye kadar % 1.33'ten başlayan faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi kullanılabiliyor. Yapı Kredi'nin mayıs ayı kampanyası sayesinde müşterilerinin cepleri de güvence altına alınıyor.

Yapı Kredi'nin 30.000 TL tutarındaki ihtiyaç kredisi için uyguladığı düşük faiz oranları böyle... Ancak 30.000 TL'den daha az krediye ihtiyaç duyanlar için de farklı seçenekler bulunuyor. Kampanya kapsamında örneğin 9.000 TL ihtiyaç kredisi kullananlar, 24 taksitte geri ödemeye tercih ederlerse % 1.37 faiz oranından yararlanırken sadece 36 TL masraf ödeyerek kampanyaya katılabiliyorlar. Böylece aylık 457 TL taksitlerle Nazar Boncuklu kampanyanın getirdiği fırsatlarla tanışabiliyorlar. Kampanyadan 15.000 TL tutarında kredi çekmeyi düşünenleri ise, 36 ay vadede aylık % 1.33 düşük faiz oranı bekliyor. Bunu tercih edenler sadece 82 TL masraf ödüyorlar.

Katılma Koşulları

Yapı Kredi Nazar Boncuklu Masrafsız Kampanyası'na kamu çalışanı veya özel sektörden tüm çalışanlar başvuru yapabiliyorlar. Emekli müşteriler sadece nüfus cüzdanı, kamu çalışanı müşteriler ise nüfus cüzdanı ve kamu kurum kimlikleriyle hemen kredi başvurusunda bulunabiliyorlar.

Kampanyadan yararlanmak isteyen tüm özel sektör çalışanlarının nüfus cüzdanı fotokopisi, gelir belgesi, son 2 aya ait güncel maaş bordrosunun biri veya antetli kağıda yazılmış ve şirket yetkilileri tarafından imzalanmış maaş yazısı yeterli oluyor. Serbest meslek sahipleri ise, nüfus cüzdanı fotokopisine ek olarak son vergi levhasının fotokopisini götürüyorlar. Kira geliri olanlardan da tapu ve kira kontratı fotokopisi isteniyor.

Başvuru Kanalları

Yapı Kredi tarafından düzenlenen Nazar Boncuklu Masrafsız Kredi Kampanyası'na internet üzerinden Kredi Şimdi ile başvuru yapılabiliyor. SMS ile başvuru yapmak isteyenler ise, "Kredi Türü (boşluk) TCKN (boşluk) Aylık Net Gelir” yazıp 4411'e gönderebiliyorlar. En yakın Yapı Kredi şubesini ziyaret başvuru yapılabiliyor. 444 0 444 Yapı Kredi Telefon Bankacılığı kanalıyla da başvuru yapmak mümkün... Tüm bu kanalların yanısıra en yakın Yapı Kredi ATM'sinden de başvuruda bulunabilirsiniz.

Vakıfbank 0.99 Düşük Faizli Bahar Kredisi Kampanyası

Vakıfbank, müşterilerine düşük faizli, uygun vadeli ve cazip geri ödeme koşullarıyla ihtiyaç kredisi sunmaya devam ediyor. Hiç değişmeyen bu prensibiyle "halden anlayan" krediler verme konusunda liderlik yapan Vakıfbank'ın mayıs ayına özel düzenlediği "Baharı Tüm Renkleriyle Yaşama Kredisi" kampanyası, 5.000 TL'den başlayıp 50.000 TL'ye uzanan kredi dilimleri ve aylık % 0.99'dan başlayan düşük faiz oranları ve 12 ay ile 36 ay arasında değişen taksitleriyle baharı tüm canlılığı ve renkleriyle yaşatıyor.

Vakıfbank'tan 5.000 TL tutarında bahar kredisi kullananlar, bunu aylık % 0.99 cazip faiz oranıyla 12 ay vadede aylık 449 TL taksitlerle rahat rahat geri ödeyebiliyorlar. 5.000 TL tutarındaki kredinin kredi tahsis ücreti ise sadece 105 TL olarak gerçekleşiyor. Kredi tahsis ücretine % 5 Banka Sigorta ve Muamele Vergisi (BSMV) dahil olduğu için tahsis ücreti adı altında başka hiçbir ücret alınmıyor. Kampanyada ayrıca aylık ve yıllık toplam maliyet oranlarına kredi için tahsil edilen tüm faiz, ücret ve vergiler dahil bulunuyor.

Kefil ön şartı olmayan kampanyadan 50.000 TL tutarında bahar kredisi çeken Vakıfbank müşterileri ise, bunu 12 ay vadede geri ödemeleri halinde aylık % 1.15 faiz oranından yararlanıyorlar. Bu seçeneği tercih edenlerin ise 208 TL kredi tahsis ücreti ödemesi gerekiyor.

Vakıfbank Halden Anlayan Bahar Kredisi kampanyasıyla ilgili daha ayrıntılı bilgiyi Vakıfbank şubelerinden alabileceğiniz gibi isterseniz Vakıfbank internet sitesini ziyaret ederek de bilgi ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.

HSBC Modern Hesap'ta Şimdi 12.25 Hoş Geldin Faizi Var

HSBC'nin her zaman yüksek faiz oranları sunan Modern Hesap'ının hoş geldin faizi şimdi % 12.25'e yükseldi. HSBC Bireysel İnternet Bankacılığı avantajlarından yararlanmaya başlayan Modern Hesap sahiplerine artık Türkiye'nin en yüksek faiz oranı olan % 12.25 sunuluyor. HSBC Bireysel İnternet Bankacılığı'na giriş yaparak hesabını Modern Hesap olarak tanımlayanlar ilk aya özel % 12.25 hoş geldin faiziyle tanışıyorlar.

HSBC'nin sunduğu % 12.25 faiz oranından yararlanmak için 15 Mayıs - 15 Haziran 2014 tarihleri arasında HSBC Bireysel İnternet Bankacılığı'na giriş yaparak Hesaplarım butonu altındaki Modern Hesap Açılışı menüsünden hesabınızı Modern Hesap olarak tanımlamanız yeterli oluyor. HSBC'nin sunduğu % 12.25 faizinden yararlanmaya başlamak için atılması gereken tek adım bundan ibaret...

15 Mayıs - 15 Haziran tarihleri arasında geçerli olan kampanyada hesaplar sadece TL cinsinden açılabiliyor. Dolar veya Euro cinsinden heskap açılamıyor. Hesap açılışı için herhangi bir alt limit bulunmuyor.

Sadece ilk defa Modern Hesap açacak müşterilere açık olan kampanyadan daha önce Modern Hesap açılışı yapmış olanlar yararlanamıyor.

Hoş geldin faizi, hesap açılışının yapıldığı günden itibaren 30 gün için geçerli... 30 gün sonunda, Modern Hesap standart faiz oranından nemalanmaya başlıyor.

Hesabın faiz getirisi kazanabilmesi için, bakiyenin belirlenen alt limitin üzerinde olması gerekiyor. Standart alt limit tutarı 2.000 TL olarak belirlendiği için 2.000 TL üzerindeki bakiye için faiz getirisi kazanılıyor. Bu nedenle Modern Hesap'taki bakiyenin her zaman 2.000 TL’nin üzerinde olması gerekiyor.

Modern Hesap, mevcut vadesiz hesap üzerine tanımlanıyor. Vadesiz bakiye ve bu bakiyenin üzerine eklenecek yeni bakiyeler Modern Hesap özelliği kapsamında günlük değerlenmeye başlıyor.

Her müşteriye sadece bir adet Modern Hesap açılabiliyor. HSBC nezdinde ortak hesaptan Modern Hesap açılması durumunda ortak hesap sahipleri ayrıca başka bir hesaptan Modern Hesap açamıyorlar.

Hafta içi günlerde saat 17.00’dan sonra yatırılan tutarlar, ertesi gün valörlü olarak faiz kazanmaya başlıyor.

Modern Hesap’tan HSBC Bireysel İnternet Bankacılığı'nı kullanarak yapılan Havale / EFT işlemlerinden ücret alınmıyor.

Modern Hesap'tan, otomatik fatura / düzenli ödeme talimatları verilebiliyor. Ödemelerin öncesinde ve sonrasında müşterilere SMS ile mutlaka bilgilendirme yapılıyor.

Modern Hesap'a, Plus özelliği tanımlanarak, birikim süresi en az 1 yıl olmak kaydıyla orta ve uzun vadede minimum 200 TL, USD (Amerikan Doları), Euro, GBP (İngiliz Sterlini) olarak her ay birikim yapılabiliyor. Birikim süresi boyunca, hesap işletim ücreti alınmıyor.

Vakıfbank Düşük Faizli 2. El Otomobil Kredisi Kampanyası

Vakıfbank tatil aylarına 2. el otomobil ile girmeyi düşünen müşterilerine düşük faizlerle taşıt kredisi sağlıyor. Bugünlerde 0 km. araç almak yerine yaz günlerini beğendiği bir 2. el otomobil ile değerlendirip 0 km. arabayı ileride daha düşük faizlerle almak isteyenler için düzenlenen kampanyada aylık % 1.14'ten başlayan düşük faiz oranları var. Düşük faiz oranının yanısıra 24 ay ve 48 ay olmak üzere çeşitli vade seçenekleri de sunuluyor.

Vakıfbank'ın 2. El Otomobil Kampanyasında nihai fatura değeri 50.000 TL'yi aşan otomobillede bedelin 50.000 TL'ye kadar olan kısmı için % 70 kredi desteği, 50.000 TL'nin üstünde olan kısım için de % 50'sine kadar kredi desteği sağlanıyor. 24 ay ve 48 aya varan vade seçenekleri ve % 1,14’ten başlayan faiz oranlarıyla arabanız kapınıza kadar geliyor.

Vakıfbank'tan alınan 2. El Otomobil Kredisi için her biri farklı kolaylıklar sunan değişik taksit ödemeleri sözkonusu oluyor. Kredinizi aylık eşit taksitli olarak geri ödeyebileceğiniz gibi tercihinize göre 3 ay ödemesiz dönemli aylık eşit taksitli, 3 ay ödemesiz dönemli 3 ayda bir eşit taksitli, 3 ayda bir taksitli, son taksit balon ödemeli, ve değişken taksitli olarak da geri ödeyebilirsiniz. Kefil istenmeden gerçekleştirilen Vakıfbank kampanyasında kredi tahsis ücreti olarak 300 TL ödemeniz gerekiyor. Kredi Tahsis Ücretine % 5 Banka Sigorta Muamele Vergisi'nin (BSMV) dahil olduğunu belirtelim.

Kampanya kapsamında örnek olarak 10.000 TL kredi kullanmanız halinde 24 ay vadeyi tercih ederseniz aylık 491 TL taksitlerle ödeyebiliyorsunuz. 48 ay taksiti tercih etmeniz durumunda aylık taksit miktarı 286 TL'ye iniyor.

ING Esnaf Kredisi KOBİ Yaz 2205'e TCKN Gönder

ING Bank esnaf kredisi kampanyası başladı. Esnafa özel kredi kampanyasına SMS ile kolayca başvuru yapmak mümkün. Esnaf Kredisi kampanyası kapsamında ayda 499 TL taksitle 20.000 TL ticari kredi kullanılabiliyor. Kredi başvurusu yapmak için KOBİ yazıp TC kimlik numarasını 2205'e göndermek yeterli. Kredi istenirse 3 ay ertelemeli olarak da kullanılabiliyor.

Televizyon reklamlarında Balık Ayhan'ı izlediğimiz ING Bank Esnaf Kredisi kampanyasında bankanın 'paran burda değerli' mesajı bir kez daha vurgulanıyor. Kredinin maksimum tutarı 20.000 TL. Kredi aylık 499 TL taksitlerle geri ödeniyor. ING Bank'ın esnafa özel kredisi için başvuru kısa mesaj göndererek de yapılabiliyor. SMS ile esnaf kredisi başvurusu yapmak için KOBİ yazıp TCKN 2205'e göndermek gerekiyor. Kredi 3 ay ertelemeli olarak da kullanılabiliyor.

ING'nin esnafa özel kredi kampanyası bahar ve yaz aylarında nakit sıkışıklığını aşmak için iyi bir fırsat olacak gibi gözüküyor. Kolay başvuru süreci ve hızlı onay ING Bank kredilerini ön plana çıkarıyor. Kredi başvurusu hemen sonuçlandırılıyor ve nakit kredi anında hesaplara geçiyor.

İş Bankası Cazip Koşullu Nakit Kredi Kampanyasında Son Günler...



İş Bankası'nın 1 Mayıs'ta startını verdiği cazip koşullu nakit kredi kampanyasında sona gelindi. Tüm ücretli çalışanlar, emekliler ve serbest meslek sahiplerine açık olan kampanya 2 Haziran akşamı sona erecek. Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin başvurularını bu tarihe kadar yapmaları gerekiyor.

İş Bankası'nın ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında başlattığı bu özel kampanyada, aylık % 1.20 gibi çok cazip faiz oranıyla 12 ay vadede ve 5.000 TL'ye kadar masrafsız kredi kullanmak mümkün oluyor. Kampanyanın asıl amacı 5.000 TL'ye kadar nakit kredi fırsatı sunmak ama daha yüksek miktarda krediye ihtiyacı olanlar da 50.000 TL ve 36 aya kadar vadeli ihtiyaç kredisi başvurusu da yapabiliyorlar.

İş Bankası'nın 2 Haziran akşamı sona erecek nakit kredi kampanyasından 5.000 TL kredi kullananlar, bunu 12 ay vadede geri ödedikleri takdirde herhangi bir kredi tahsis ücreti ödemiyorlar. Aylık 459 TL taksitlerle geri ödemesini rahat rahat yapabiliyorlar. Bankadan 10.000 TL tutarında krediyi 36 ay taksitle kullananlar ise aylık 357 TL taksitlerle geri ödeme yapabiliyorlar. Bu seçeneği tercih eden İş Bankası müşterilerinin bir defaya mahsus sadec 200 TL kredi tahsis ücreti ödemesi yeterli oluyor. Yukarıda da belirttiğimiz gibi kampanya kapsamında 36 ay vadeye kadar 50.000 TL ihtiyaç kredisi çekmek de mümkün...

Sıkışık zamanlarda nakde ihtiyacınız olduğunda İş Bankası'nın ülke genelindeki 1.200'den fazla şubesinden istediğinize başvurabilir, cazip koşullu kredi seçeneklerini müşteri temsilcinizle görüşebilirsiniz. Ayrıca bankanın Anında Bankacılık kanalları da cep telefonu, internet ve telefon bankacılığı hizmeti veriyor.

iş Bankası'nın Nakit Kredi kampanyasına cepten hemen başvurmak için NAKİT, TC KİMLİK NO, KREDİ TUTARI, AYLIK GELİRİNİZİ aralarında boşluk bırakarak 4402’ye SMS gönderebilirsiniz. Ayrıca İş Bankası'nın internet şubesine, bankamatiklere, İşCep, İşPad veya İşWap üzerinden de başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Bunlara ek olarak İş Bankası'nın 0 850 724 0 724 numaralı telefon şubesinin de 7/24 hizmet verdiğini belirtelim.

ING Turuncu Hesap'ta Faiz Yüzde 11.75'e Yükseldi

Belli bir miktar birikiminiz varsa ve bunu vadeli hesapta değerlendirmeyi düşünüyorsanız, ING Bank'ın Turuncu Hesabı bugünlerde iyi bir tercih olabilir. Çünkü ING Bank Turuncu Hesap sahiplerine sunulan yüksek faiz avantajları bugünlerde daha da yükselerek % 11.75'e ulaştı. ING Bank Turuncu Hesap sahipleri şimdi ilk 90 gün boyunca % 11.75 Hoş Geldin faiziyle biriktirmenin tadını çıkarıyorlar.

ING Turuncu Hesap'ın ne olduğunu bilenler biliyor ama bilmeyenler için en kısa yoldan tanımlayacak olursak, istenilen anda para çekip para yatırılabilen, vade derdi olmayan, hesap işletim ücreti ve EFT /Havale ücretleri alınmayan bir tasarruf hesabı olduğunu söyleyebiliriz.

ING Bank Turuncu Hesap'ı olmayanlar, şubeye gitmeye gerek kalmadan hesap açtırabiliyorlar. Hesabın açılmasıyla birlikte 90 gün süreli hoş geldin faizi hemen işlemeye başlıyor. Gecelik işleyen faiz, gün içerisinde para çekilip yatırılsa bile vadesi bozulmadan her gün sabit olarak devam ediyor.

% 11.75'lik hoş geldin faizinden ING Bank'ta ilk defa Turuncu Hesap açtıracak müşteriler yararlanabiliyorlar. Herhangi bir alt limiti olmayan ING Turuncu Hesap'taki avantajlı faiz oranı 100.000 TL'ye kadar olan mevduatlarda geçerli oluyor. Hesap bakiyesinin bu tutarın üstüne çıkması durumunda 100.000 TL'yi aşan kısmına daha düşük faiz oranı uygulanıyor.

ING Bank Turuncu Hesap ile birlikte gelen avantajları şöyle sıralayabiliriz:

Hesaptan EFT / Havale yapılabiliyor.
ING Bank İnternet Şubesi, Cep / Tablet Şube ve 0850 222 0 600 Telefon Bankacılığı'ndan yapılan EFT / Havale işlemleri ücretsiz gerçekleşiyor.
ING Turuncu Hesap'tan hesap işletim ücreti alınmıyor.
Hafta içi 17.00'den önce para yatırıldığında, aynı gün faiz kazandırmaya başlıyor.

Burgan Bank - İstediğinde Öde Esnaf Kredisi

Piyasaların iyice durgunlaştığı bugünlerde Burgan Bank'ın yeni esnaf kredisi adeta can simidi oluyor. Bankanın esnaf müşterileri için başlattığı "İstediğinde Öde" kredisi, esnafın işletme ihtiyaçlarını karşılarken ödeme planını müşterinin oluşturduğu bir kredi özelliği taşıyor. Üstelik faiz değişikliklerinden etkilenmeme, erken ödeme ve kapama komisyonu olmayan kredi türü olmasıyla da esnafa yeni masraf çıkartmıyor.

Burgan Bank'ın esnaf kredisi, sabit faizli olduğu için olabilecek faiz değişikliklerinden etkilenmiyor. Piyasa faizleri arttığı zaman kredinizin faizinin sabit olmasından dolayı faizi değişmediği için esnaflar vade sonunda olumsuz sürprizlerle karşılaşmıyor. "Peki, faizler düştüğünde ne olacak?" diye merak edenler için de bu kredinin istenildiği an kapatılabileceğini belirtelim. Böylece eski kredi kapatılırken daha düşük faizle yenisi açılabiliyor. Erken kapama komisyonu da alınmadığı için ayrı bir avantaj sağlanıyor.

Burgan Bank'ın esnaf kredisinin bir özelliği daha var. Ödeme plhanına bağlı olmadıı için esnaf müşteriler istedikleri zaman ve istedikleri miktarda geri ödeme yapabiliyorlar. Ek olarak krediyi erkenden kapatabiliyorlar. Erken kapatma halinde erken ödeme komisyonu da devreye girmiyor. Kredi faizi, 3 aylık dönemlerde tahsil ediliyor. Örneğin Mart, Haziran, Eylül ve Aralık aylarında faiz ödemesi yapılıyor.

Kredinin vadesini esnaf müşteriler belirlediği için anapara ödemeleri de istenildiği tarih ve istenilen miktarda yapılabiliyor. Maksimum vadesi 12 ay olan Burgan Bank esnaf kredisi, faiz değişimlerinden etkilenmediği için işletmelere ilave faiz gideri yaşatmıyor. Erken kapama özelliğinden yararlanarak kredinin faiz giderlerini kısmak mümkün oluyor.

Burgan Bank'ın sunduğu İstediğinde Öde Kredisi avantajları hakkında daha fazla bilgi almak için bankanın şubelerine başvurabilir, isterseniz internet sitesinden de detaylı bilgi alabilirsinizl.

Kıllanan Adam ve Finansbank Enpara Hesabı Açmanın Avantajları



Finansbank'ın "Biz Finansbank'ın Türkiye'yi dijital bankacılıkla tanıştırmayı hedefleyen en yeni fikriyiz" sözleriyle tanımladığı Enpara Hesabı, "Kıllanan Adam" karakterinin geri dönmesi ve televizyonlarda yeniden boy göstermeye başlamasıyla bir kez daha gündeme geldi. Kıllanan Adam'ın "İnternetten ETF'ye masraf mı alınır?", "Kuş kadar faiz mı?", "Hesap İşletim Ücreti neymiş?", "Telefonda bu kadar bekletilir mi?" gibi kritik soruları sorduğu ve her defasında "Kıllandırmayın adamı..." dediği problemlerin hepsinin çözümünü Finansbank'ın dijital bankacılık ürünü Enpara getiriyor.

Finansbank'ı hayata geçirdiği Enpara için yapılabilecek en kısa tanım, fiziksel şubeleri olmayan, hesap açılırken de işlem yaparken de banka şubesine gidilmeyen çağdaş dijital bir banka hesabı ürünü olması... Finansbank'ta Enpara hesabı açtıranlar, banka şubesine hiçbir şekilde gitmeden vadesiz mevduat hesabı, vadeli mevduat hesabı, birikim hesabı, altın hesabı, yatırım hapı hesabı açtırabiliyorlar. Enpara'nın sunduğu zengin faizinden yararlanırken hesap işletim ücreti, havale ücreti vb. gibi masrafları ödemiyorlar. Çünkü Finansbank Enpara'da personel yok, fiziksel banka şubelerinin masrafları yok. Bu yüzden de hesap sahibine zengin faizi ve masrafsız işlem olarak geri dönmesi mümkün oluyor.

Finansbank Enpara, bankacılıktaki amacını, fiziksel şubeleri hiç kullanmadan, yalnızca dijital kanallar üzerinden temel bankacılık ihtiyaçlarının sunulması olarak açıklıyor. En önemli önceliğinin; hesap sahibine net, rekabetçi avantajlar sunmak ve vaktini en verimli şekilde kullanmanızı sağlamak olduğunu vurguluyor. Şubeler kullanılmadığı için kiradan, elektrikten, sudan, doğalgazdan, temizlik masraflarından, çaydan, kahveden, kağıt ve kalemden tasarruf edilerek yaratılan maliyet avantajını Enpara hesap sahipleriyle paylaşıyor.

Dijital bankacılık ürünü olan Enpara'da bu nedenle her zaman zengin faizi veriliyor. "Sıfırın gücüne" inanıldığı için temel bankacılık ürün ve hizmetlerinden ücret, masraf ve komisyon alınmıyor. Enpara'nın asabi, ama bir o kadar da sevimli karakteri Kıllanan Adam'ın klasik bankacılık hizmetlerinde alınan ücretlere sinir olurken Enpara'ya toz kondurmaması da bu yüzden...

Şimdi Al Bayramdan Sonra Öde 50000 TL Yapı Kredi Esnaf Kredisi

Yapı Kredi Bankası 'şimdi al, bayramdan sonra öde' diyor ve esnafa 50.000 TL'ye kadar kredi veriyor. Esnafın ve kobilerin elini rahatlatmak amacıyla düzenlenen kredi kampanyasında % 1.20'den başlayan faiz oranlarıyla 36 aya kadar vadelerle kredi kullanmak mümkün. Kampanya kapsamında Mayıs ayında kredi kullanan esnaf ve kobiler geri ödemelerini 2 ay, Haziran ayında kredi kullananlar 1 ay erteleyebiliyor. Böylece kredi geri ödemeleri Ramazan Bayramı sonrası başlamış oluyor.

Bankanın esnafa özel kredi kampanyasında 5 Mayıs 2014 tarihinden sonra KOBİ Bankacılığı Paketi alanlar aylık % 1.20 faiz oranından yararlanıyor. Kredi kampanyasında normal faiz oranı ise % 1.30. KOBİ Bankacılığı Paketi almak istemeyenlere % 1.30 faiz oranı uygulanıyor. Kredi 500 TL komisyon tutarıyla kullanılıyor. Böylece 36 ay vadeli olarak 50.000 TL kredi kullanan bir esnaf ayda 1.889 TL geri ödeme yaparak borcunu uygun taksitlerle ödeme imkanına kavuşmuş oluyor.

Erteleme seçeneğini tercih edenlerin ödemesiz döneme rastlayan taksitleri diğer aylara eşit olarak dağıtılıyor. Kredi ihtiyacını şimdi karşılamak, geri ödemelerine ise bayramdan sonra başlamak isteyen esnaf ve kobilerin yolu bugünlerde Yapı Kredi Bankası'na düşüyor. 36 aya kadar vadelerle, 50.000 TL'ye kadar kredi Yapı Kredi şubelerinde tüm esnaf ve kobileri bekliyor.

Bank Asya Soma'da Hayatını Kaybedenlerin Kredi Kartı Borçlarını Sildi



Soma'daki maden faciasında hayatını kaybeden işçilerin geride bıraktığı ailelerini bir nebze olsun ferahlatacak örnek adım Bank Asya'dan geldi. Bank Asya'nın resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada maden faciasında hayatını kaybeden işçilerin Finansman Desteği ve kredi kartı borçlarının silindiği duyuruldu. Açıklamada ayrıca Soma genelinde Bank Asya'ya Finansman Desteği borcu olanlar için de yıl sonuna kadar ertelema kararı verildiği açıklandı.

Bank Asya'nın resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Soma'da yaşanan ve aziz milletimizi derinden sevk eden elim kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımızın bankamızdan edindiği Bireysel Finansman Desteği ve Kredi Kartı borçlarının silinmesine karar verilmiş, ayrıca Soma şubemizin diğer tüm bireysel ve kobi müşterilerinin Finansman Desteği borçları, vade farkı olmaksızın yıl sonuna kadar ertelenmiştir. Milletimizin başı sağ olsun."

Denizbank Cebimde Kredi ile 30.000 TL Kredi 5 Dakikada Cebinizde

Denizbank her zaman olduğu gibi 5 dakikada kolay kredi sunmaya devam ediyor. Kesintisiz her zaman gündemde olan Cebimde Kredi ile 30.000 TL'ye kadar istenilen miktarda kredi kullanılabiliyor. 36 aya kadar çeşitli vadelerle sunulan Denizbank Cebimde Kredi kampanyasında kredi başvurusunun cevabı 5 dakikaya kalmadan cep telefonuna geliyor. Kredi cevabı SMS ile cep telefonuna geldikten sonra geriye sadece en yakın Denizbank şubesine giderek krediyi çekmek kalıyor.

Denizbank'ın "Cebimde Kredi ile Hayat Deniz'de Güzel" sloganıyla başlattığı ve aralıksız devam eden kampanyasında 30.000 TL'ye kadar istenilen miktarda kredi kullanma imkanı var. Örnek olarak kampanya kapsamında 10.000 TL ihtiyaç kredisi çekildiğini var sayarsak, 12 aya kadar vadelerde aylık % 1.50 faiz oranı uygulanıyor. 24 aya kadar vadelerde ise faiz oranı aylık % 1.69 oluyor. 36 aya kadar vadelerde faiz oranı aylık % 1.74 şeklinde gerçekleşiyor. Bu arada dosya masrafının tüm vadeler için 150 TL olduğunu belirtmemiz gerekiyor.

Cebimde Kredi'ye Başvuru Nasıl Yapılıyor

Cep telefonunuzdan KREDİM yazdıktan sonra TC Kimlik Numaranızı (TCKN) girip 3280'e bir SMS yollamanız yeterli... SMS'i gönderdikten sonra 5 dakika içerisinde başvuru sonucunuz gönderiliyor. Ardından en yakın Denizbank şubesine nüfus cüzdanının aslı veya fotokopisiyle birlikte başvuru yapılabiliyor.

Denizbank'ın her zaman gündemde olan Cebimde Kredi kampanyası hakkında daha geniş bilgi almak isteyenler tüm Denizbank şubelerine veya 444 0 800 numaralı AçıkDeniz Telefon Bankacılığı'na başvuruda bulunabiliyorlar.

Bankaların 444 Müşteri Hizmetleri Telefon Numaraları

2000'li yıllarla beraber gündelik hayatımızın parçası haline gelen 444'lü telefonları birçoğumuz pek sevmeyiz. Özellikle de karşısına direkt insan çıkmasını isteyenler, 444'lü telefonların "şunu istiyorsanız 1'i, bunu istiyorsunuz 2'yi tuşlayın" şeklinde uzayıp giden formalitesinden hoşlanmayanlar epeyce vardır. Müşteri temsilcisine ulaşana kadar sürüp giden mekanik seslere katlanamayanlara da rastlanır.

Ancak kim ne derse desin 444'le başlayan müşteri hizmetleri numaraları hayatımıza büyük kolaylıklar da getiriyor. Kurumsal şirket yapısının ayrılmaz parçası olan 444'lü numaralarla her işimizi kolayca halledebildiğimiz de bir gerçek... Özellikle de bankalarla olan kredi başvurularında önemli yeri olduğu kadar taksit ödemeleri sırasında karşılaşılan sorunların çözümünde de ciddi kolaylıklar sağlıyor bu numaralar...

Aşağıda ülkemizde faaliyet gösteren tüm bankaların 444 ile başlayan müşteri hizmetleri telefon numaralarını toplu halde bulabilirsiniz. Bu numaralar bankaların çağrı merkezi, telefon bankacılığı numaraları ismiyle de biliniyor. Bu sayfayı bilgisayarınızın "sık kullanılanlar" listesine aldığınız takdirde daha kolay ulaşacağını, her zaman işinize yarayacağını hatırlatmak isteriz.

Bankalarin 444 lü Müşteri Hizmetleri Telefon Numaralari

Akbank 444 2525
AlbarakaTürk 444 5666
Alternatif Bank 444 0055
Anadolubank 444 5550
Bank Asya 444 4888
BankPozitif 444 4365
Cıtıbank 444 0500
Denizbank 444 0800
Finansbank 444 0900
Garanti Bankası 444 0338
Halkbank 444 0400
HSBC 444 0111
ING Bank 444 0600
İş Bankası 444 0202
KuveytTürk 444 0123
Şekerbank 444 7878
TEB 444 0666
Türkiye Finans 444 2444
Vakıfbank 444 0724
Yapı Kredi 444 0444
Ziraat Bankası 444 0000

Yapı Kredi'den Çiftçilere Hasat Zamanına Uygun Verimli Kart Desteği

Yapı Kredi Bankası ülkemizdeki tüm çiftçilerin yararlanabileceği Verimli Kart desteği başlattı. Yapı Kredi'nin çiftçiler için özel olarak hazırladığı Verimli Kart, tarımsal ihtiyaçların zorlanmadan karşılanmasını sağlarken geri ödemelerin de hasat zamanına uygun şekilde yapılması avantajını getiriyor. Bankanın "Hasatınız da Kartınız da Verimli Olsun" sözüyle çiftçilere sunduğu kartın hasat zamanına uygunluğu yanında pek çok avantajı da bulunuyor.

Yapı Kredi'den Verimli Kart sahibi olan çiftçilerimiz, tarımsal faaliyetlerinde gerek duyacağı tohum, fide, fidan, gübre, zirai ilaç, akaryakıt, yem, tarımsal alet gibi ihtiyaçlarını Verimli Kart üyesi işyerlerinden faizsiz karşılayabiliyorlar. Ayrıca Yapı Kredi şubelerinden veya ATM'lerden nakit çekim de yapabiliyor, tüm borçlarını hasat zamanından sonra tek seferde geri ödeyebiliyorlar. Yapı Kredi'nin çiftçilere sağladığı avantajlar bu kadarla da bitmiyor. Dünya Çiftçiler Günü'nde 6 ay faizsiz akaryakıt ve New Holland traktör hediyesi kazanma şansını yakalıyorlar.

Yapı Kredi Verimli Kart sahibi çiftçiler, anlaşmalı Opet ve Sunpet istasyonlarından yapacakları akaryakıt alışverişlerinde 6 ay boyunca % 0 faiz ayrıcalığından da yararlanıyorlar. Buradaki % 0 faizin "faizsiz" anlamına geldiğini belirtelim.

Yapı Kredi'nin çiftçilerimize sağladığı fırsatlar arasında bir de hediye çekilişi var. 30 Nisan - 21 Ekim tarihleri arasında Verimli Kart sahibi olan çiftçileri çekiliş sonucunda 10 adet New Holland traktör kazanma şansı bekliyor. Çekilişte kazanan talihli çiftçileri bekleyen traktör modelleri şöyle sıralanıyor:

1 kişiye 2014 Model Yerli New Holland Marka Traktör (TD100D Delta 4 WD 16.9/14X34 (D10) Mavi)
7 kişiye 2012 Model Yerli New Holland Marka Traktör (TC70F Mavi)
1 kişiye 2012 Model Yerli New Holland Marka Traktör (TC30F Mavi)
1 kişiye 2012 Model Yerli New Holland Marka Traktör (TC25F Mavi)

Yapı Kredi'nin çiftçilere özel Verimli Kart'ını almak isteyenlerin ülkemizin dört köşesindeki Yapı Kredi şubelerinden birisine başvuru yapması yeterli oluyor.

Bank Asya - Yeni Katılım Hesabına Artı 10 Puan İlave Kar Payı

Türkiye'nin en güçlü katılım bankalarından Bank Asya, avantajlı kar paylaşım oranlı "Hoşgeldiniz Katılma Hesabı"nı kullanıma açtı. Bank Asya'da daha önce hiç hesabı olmayan yeni müşteriler için düzenlenen "Hoşgeldiniz Katılım Hesabı"nda +10 puan ilave kar paylaşım oranı veriliyor. Bank Asya'da yeni hesap açılışı yapan müşteriler, hesap açılış tarihinden itibaren ilk 45 gün yeni katılma hesabı açarlarsa bu avantajdan yararlanabiliyorlar.

Bank Asya müşterileri bu hesabı sadece TL bazında değil, isterlerse USD (Amerikan Doları) veya Euro bazında açabiliyorlar. Her üç para biriminde de minimum hesap açılış tutarının 50 TL, 50 Dolar veya 50 Euro olması gerekiyor. Üst limiti ise en fazla 250.000 TL ve muadili USD veya Euro olabiliyor. TL, USD, Euro olarak açılmış olan katılma hesaplarının toplam tutarının TL cinsinden 250.000 TL altında olması şartıyla + 10 puan ilave kar paylaşım oranından yararlanıyorlar. Toplam tutarın 250.000 TL'yi geçmemesi gerektiğini hatırlatalım.

Yeni Bank Asya müşterilerinin +10 ilave kar paylaşım oranından yararlanabilmesi için; Hoşgeldiniz Katılma Hesabını hesap açılış tarihinden itibaren ilk 45 gün içerisinde açılması gerekiyor. Müşterilerin 3 aya (91 gün) kadar açacağı katılma hesapları için + 10 puan ilave kar paylaşım oranı veriliyor.

Maksimum 3 aya kadar açılabilen "Hoşgeldiniz Katılma Hesabı"na ait ilk temdit tarihi geldiğinde, sistemde tanımlı olan en avantajlı katılma hesabı kar paylaşım oranı ile temdit görmeye devam ediliyor. Kanal bazında tanımlanmış olan her hangi bir katılma hesabı kampanyası veya ürünü olmaması durumunda; müşteriler, ilk temdit tarihinden sonra standart kar paylaşım oranından yararlanmaya devam ediyorlar.

Hoşgeldiniz Katılma Hesabı açan yeni müşteriler ilk 3 ay Hesap İşletim Ücreti ödemiyorlar. İstedikleri zaman bu hesaplardan EFT, havale ve virman yapabiliyorlar.
Bu hesaplara temdit tarihinde para ilavesi de yapılabiliyor.

Bank Asya'da Hoşgeldiniz Katılma Hesabı açılışı için tüm Bank Asya şubelerine, telefon bankacılığına veya internet şubesine başvuru yapılabiliyor. Hesap açılış işlemi tamamlandıktan sonra bu hesapla ilgili tüm detaylar Bank Asya şubelerinin yanısıra bankanın internet şubesinden de izlenebiliyor.

Kredi Kartı Taksitlerine Yeni Sınırlama ve Düzenlemeler Geldi



Kredi kartları ile hediye çeklerine taksit yasağı getiren yönetmelik yürürlüğe girerken kredi kartı kullanımına yeni sınırlama ve düzenlemeler geldi. Kısa adı BDDK olan Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından hazırlanan Banka Kartları ve Kredi Kartları Hakkında Yönetmelik hükümlerinde yapılan düzenlemeler bugünden itibaren gündelik hayatımızdaki yerini alıyor.

Resmi Gazete'de yayınlanan yönetmeliğe son anda eklenen yeni uygulamaya göre, mal veya hizmet alımı sonrası belli bir ücret karşılığı borcun taksitlendirme süresi dokuz ayı geçemeyecek. Üstelik, bankaların sıkça uyguladığı yöntem olan "taksit erteleme" veya "taksit öteleme" gibi uygulamalar da dokuz ay kapsamına alınıyor. Yönetmelikte yer alan "ödemenin ertelendiği dönemler de dahil olmak üzere" ibaresi, erteleme dahil sürenin en fazla dokuz ay olabileceğini gösteriyor.

Yönetmelikte hiç taksit yapılamayacak mal ve ürünlerle ilgili düzenleme de yapılarak kapsamı genişletiliyor. Buna göre hiç taksit yapılamayacak mal ve ürünler şöyle sıralanıyor: Kredi kartlarıyla gerçekleştirilen telekomünikasyon ve kuyumculuk ürünleriyle ilgili harcamalarda ve yemek, gıda, akaryakıt ile hediye kart, hediye çeki ve benzeri şekillerde herhangi somut bir mal veya hizmeti içermeyen ürünlerin alımlarında taksit uygulanamaz.

Bu madde ise, başta cep telefonu, bilgisayar ve televizyonlar olmak üzere elektronik ürünlerin satın alınmasında; her türlü yemek, gıda ve akaryakıt alımlarında taksit uygulamasının olmayacağı anlamına geliyor. Ayrıca hediye kart, hediye çeki ve benzeri isimler altında da taksit uygulaması da tarihe karışıyor.

TEB Bonus Card'a 15 TL Bonus Fırsatı



TEB Sonus Card sahibi olmak için yeni başvuru yapan herkesi 15 TL bonus fırsatı bekliyor. Yeni bir kredi kartına ihtiyaç duyup da TEB Bonus Card'ı seçenler, yeni kredi kartlarıyla yaptıkları 150 TL tutarındaki ilk harcamada 15 TL bonus kazanıyorlar. Üstelik TEB'in tüm müşterileri için sunduğu bu fırsat, taksitli ve peşin yapılan tüm harcamalar için geçerli...

30 Haziran akşamına kadar devam edecek olan TEB Bonus Card kampanyasına katılmak ve yeni kredi kartlarıyla bonus kazanmak isteyenler hemen TEB internet şubesine başvuru yapabiliyorlar. İnternet yerine cep telefonundan başvuru yapmak isteyenler ise CEPTETEB üzerinden bunu gerçekleştiriyorlar. Ayrıca TEB ATM'lerinden de TEB Bonus Card kredi kartı başvurusu yapılabiliyor.

Yeni TEB Bonus Card'ı alanlar için düzenlenen bu özel kampanyada kazanılan bonuslar, müşterilerin kredi kartlarına 20 Temmuz tarihinde yüklenecek ve 30 Temmuz akşamına kadar geçerli olacak. 30 Temmuz tarihine kadar kullanılmayan bonus puanların o tarihte geri alınacağını unutmayın. Müşteri bazlı olan bu kampanyadan sadece bir kez yararlanılabiliyor.

Her türlü taksitli ve peşin alışveriş ve harcamaların dahil olduğu TEB kampanyaında nakit avans ve taksitli nakit avans işqlemlerinin dikkate alınmayacağını hatırlatmakta fayda var. Bir başka deyişle TEB'in kampanyası alışveriş harcamalarında geçerli...

Faizsiz 1000 ve 1500 TL 9 Ay Taksitli Nakit Avans Deniz Bonus ile

Deniz Bonus kredi kartı sahipleri 9 ay taksitle ve sıfır faizli olarak nakit avans kullanabiliyorlar. Yeni SMS kanalına özel kampanya kapsamında 9 ay taksitli olarak 1.000 TL ya da 1.500 TL nakit avans kullananlar faiz ödemiyorlar. 1.000 TL 80 TL, 1.500 TL için 120 TL işlem ücreti alınıyor. 1.000 TL kullananlar aylık 111 TL geri ödeme yaparken, 1.500 TL taksitli nakit avans kullananlar ayda 167 TL taksit ödüyor. İşlem ücreti de 9 taksite bölünerek ana para taksitlerinin içinde geri ödeniyor.

Faizsiz olarak taksitli nakit avans işlemi yapmak için mutlaka 9 ay vadenin ve 1.000 TL ya da 1.500 TL tutarlarından birinin seçilmesi gerekli. Diğer tutarlar için % 1.50 aylık faiz uygulanıyor. Ancak aylık faiz ödemeyi tercih edenler işlem ücreti ödemiyorlar. 250 TL ile 10.000 TL arasında taksitli nakit avans kullanılabiliyor. Kullanılacak tutarının banka tarafından müşteriye tahsis edilen avans limitini aşmaması gerekiyor.

Mayıs ayı sonuna kadar sürecek faizsiz taksitli nakit avans fırsatından yararlanmak için 3280’e PARA yazıp bir boşluk bırakarak kartınızın son 6 hanesini ve çekmek istediğiniz tutarı yazıp 3280’e SMS olarak göndermeniz gerekiyor. Banka tarafından gönderilecek cevap mesajında kullanabileceğiniz tutar, komisyon tutarı ve paranın yatacağı hesap bilgileri yer alıyor. Bankanın önerisini kabul etmeniz durumunda 24 saat içinde KABUL yazıp 3280’e dönmeniz gerekli. Kabul mesajının bankaya ulaşmasının ardından kullanacağınız nakit avans Denizbank'taki hesabınıza yatırılıyor.

Evin Tamamına % 100 Konut Kredisi Akbank Büyük Kırmızı Ev'de

Satın alınacak konutun bedelinin tamamına kredi veren bir banka var mı? Peşinatı olmayan ya da birikimini satın alacağı evin peşinatı için kullanmak istemeyenler bu soruyu sıkça soruyorlar. Peşinat demeden konut kredisi kullanmak için şimdi Akbank Büyük Kırmızı Ev'de bir fırsat var.

Bilindiği gibi yasal düzenlemeler gereği bankalar satın alınacak konutun ekspertiz değerinin yüzde 75′i için kredi kullandırabiliyor. Yüzde 25'lik kısım için mutlaka peşinatınız olması gerekiyor. Bu da kredi taksitlerini ödeyebilecek olan, ancak peşinat için parası olmayanlar için büyük bir zorluk ortaya çıkarıyor.

Akbank peşinatsız ev satın almak için yeni bir konut kredisi fırsatı sunuyor. Kendinize, ailenize ya da 3. bir şahsa ait ikinci bir konut ipoteği göstermeniz durumunda Akbank'tan % 100 konut kredisi kullanmanız mümkün. İpotek gösterebilenler satın alacakları konutun ekspertiz değerinin %100’üne kadar kredi kullanılabiliyor.

Peşinat için yeterli birikimi olmayanlar için iyi bir fırsat yaratan krediyle özellikle ailelerinin sahip oldukları gayrimenkulü gösterebilecek olan gençler ve yeni evliler peşinatsız olarak ev sahibi olmayı düşünebilirler. Ancak ipotekli olarak kredi kullanmanın risklerini de hesaba katmadan adım atmamak gerekiyor.

İş Bankası Emeklilere Özel Kredi Kampanyası

İş Bankası'nın tüm SGK emeklileri için başlattığı Emeklilere Özel Kredi kampanyasında 36 aya kadar uzanan vadeler ve aylık % 1.60 faiz fırsatı sunuluyor. SGK'dan almakta olduğu emekli maaşı ödemelerini İş Bankası'na aktaran emeklilerin başvuru yapabildiği kampanyada kapsamında kullanılan kredinin geri ödemesi ayda bir veya üç ayda bir yapılabiliyor. SSK ve Bağ-Kur emeklileri geri ödemeyi her ay yaparken Emekli Sandığı'ndan emekli olanlar üç ayda bir taksit ödemesi yapabiliyorlar.

İş Bankası'nın sunduğu Emekli Kredisi'nden yararlanmak isteyen SGK emeklileri, sadece tanıtım kartlarıyla herhangi bir İş Bankası şubesine uğrayıp başvurabiliyorlar. Emekli Kredisi başvurusunun onay almasından sonra bir defaya mahsus olmak üzere 385 TL tahsis ücreti ödenmesi gerekiyor. Bu rakam talep edilen kredi tutarına göre değişkenlik gösteriyor ama istenen kredi tutarının % 4'ünü aşamıyor.

İş Bankası'nın Emekli Kredisi kampanyasına katılmak isteyen emekliler için gerekli belgeler ise şöyle sıralanıyor:

. SGK (Sosyal Güvenlik Kurumu) Emekli Tanıtım Kartı
• Başvuru Formu
• Nüfus cüzdanı veya sürücü belgenizin aslı ve fotokopisi
• SGK kaydı olmayan ya da geliri doğrulanamayan müşteriler için gelir belgesi
• Emekli aylığının kaydedildiği hesaba ait banka hesap cüzdanı

Garanti Bankası Faturalarınızı Ödemeyi Garanti'liyor

Yoğun yaşam tempomuz arasında faturalarımızın son ödeme tarihlerini unutabiliriz. Ödeme gününü kaçırınca da yüksek faiz yükü binmesi kaçınılmaz olur. Bunun en kısa yoldan önüne geçmek için Garanti Bankası'nın sunduğu otomatik ödeme talimatı çözümü iyi bir tercih olabilir. Elektrik, su, doğal gaz, telefon, cep telefonu, Kablo TV, Dijital TV gibi abonelik gerektiren faturaların ödeme tarihlerini Garanti sizin yerinize takip ediyor.

Böylece uzun kuyruklarda beklemenize, faturaların ödeme tarihlerini takip etmenize gerek kalmıyor. Üstelik Avans Hesap sayesinde hesabınızda para olmasa bile faturalarınız Garanti Bankası tarafından gününde ödeniyor. Otomatik ödemede bir aksilik olsa bile, gecikme faizini de Garanti Bankası üstleniyor. Daha da önemlisi, otomatik ödeme talimatınızı oturduğunuz yerden Garanti Bankası'nın internet şubesine girerek Ödemeler menüsü Fatura adımından verebiliyorsunuz. Otomatik Ödeme Talimatı'nı ayrıca size en yakın Garanti şubesinden de yapabiliyorsunuz.

Garanti'deki hesabınızda bakiyeniz yeterliyse faturaların tutarı hesabınızdan karşılanıyor. Hesabınızda bakiye yeterli değilse Avans Hesap limitiniz devreye giriyor ve fatura ödemeniz otomatik olarak gerçekleşiyor. Garanti'de Avans Hesabı olanların hazır kredi limiti oluşuyor. Böylece hesabınızda para olmasa dahi fatura, taksit ve kira ödemeleriniz hemen gerçekleşiyor. Limitiniz dolmuşsa kredi kartınızın nakit avans limitinden ödemeleriniz otomatik olarak yapılıyor. Hesabınıza para yatırdığınızda krediniz otomatik olarak kapanıyor ve sadece kullandığınız gün kadar faiz ödemiş oluyorsunuz.

Garanti internet şubesinden "Garanti Hatırlat" tanımlaması yapmanız halinde, hesabınızda para olmadığı için ödenmeyen otomatik faturalarınızı kısa mesaj ya da e-mail ile anında öğrenmeniz mümkün oluyor. Bu durumda ödenmemiş otomatik faturalarınızla ilgili her türlü bilgiyi hemen öğrenmiş oluyorsunuz.

Akbank Kamu Çalışanına 10.000 TL Düşük Faizli Anında Kredi

Akbank, sadece kamu çalışanlarının yararlanabildiği kampanyalar serisine yepyeni bir halka ekledi. Kamuluya Anında Kredi Kampanyası ile devlet memurları, öğretmenler ve TSK personeli başta olmak üzere tüm kamu çalışanlarına özel fırsatlar sunmaya başladı. Kamu mensuplarına özel bu kampanyaya başvurular sadece nüfus cüzdanıyla yapılıyor ve başka hiçbir belge istenmiyor. Böylece Akbank müşterisi olan kamu çalışanları, her zaman olduğu gibi gelir belgesiz ihtiyaç kredisi kullanmanın ayrıcalığını yaşıyorlar. Akbank’ın kamuya özel Anında Kredi kampanyasından yararlanmak için en yakın Akbank Şubesine şöyle bir uğramak yeterli oluyor.

Akbank'ın kamuya özel Anında Kredi kampanyasından 10.000 TL’ye kadar aylık % 1.34 düşük faiz oranıyla yararlanmak mümkün... Daha fazla krediye ihtiyaç duyanlar ise 75.000 TL tutarına kadar aylık % 1.28 faiz oranı ve 200 TL dosya masrafı ödemek suretiyle kampanyaya katılabiliyorlar. Ayrıca dosya masrafı ödemek istemeyen kamu çalışanları için de ikinci bir seçenek var. Dosya masrafsız seçenekten yararlanmak isteyenlerin aylık % 1.44 faiz oranıyla ihtiyaç kredisi kullanması mümkün... Her iki seçeneğin de gelir belgesiz olduğunu, sadece nüfus cüzdanıyla başvuru yapıldığını belirtelim.

Akbank'ın yeni kampanyasıyla kamu çalışanına sunduğu fırsatlar bu kadarla da sınırlı değil... Kampanyada tüm avantajların yanısıra bir de taksit erteleme seçeneği bulunuyor. Şu an ödeme durumu sıkışık olan kamu çalışanları, isterlerse kredi taksitlerini 3 ay erteleyebiliyorlar. Böylece ilk kredi taksitini sonbaharda ödeme avantajına kavuşarak rahat rahat ödeyebiliyorlar.

İş Bankası Emekli Kredisi Üç Ayda Bir Taksit Ödeme İmkanıyla

İş Bankası Emekli Kredisi tüm SGK emeklilerini bekliyor. Emekli Sandığı, SSK veya Bağ-Kur olsun SGK emekli maaş ödemelerini İş Bankası’na aktaran tüm emekliler düşük faizli 36 ay vadeli kredi kullanabiliyorlar. Kredinin geri ödemeleri emekli maaş ödemesi dönemlerine göre istenirse üç ayda bir, istenirse ayda bir yapılabiliyor. 3 ayda bir maaş alan emekliler kredi taksitlerini 3 ayda bir yapabiliyorlar.

İş Bankası Emekli Kredisi aylık % 1.60 faiz oranıyla 36 ay vadeli olarak sunuluyor. Kredi tahsis ücreti asgari 385 TL olmak üzere kullanılan kredinin % 4'ü oranında uygulanıyor. Hayat sigortası bedeli ise kullanılan kredinin % 0.75'i oranında hesaplanıyor. Emekli Kredisi'nin toplam yıllık maliyeti % 26.13 olarak gerçekleşiyor. İş Bankası Emekli Kredisi’nden yararlanmak ve kredi başvurusu yapmak için İş Bankası şubelerine gitmek yeterli. Kredi başvurusunda sadece emekli tanıtım kartı isteniyor.

Emekli maaşı ödemelerini İş Bankası'na aktaranlar sıra beklemeden, hesap işletim ücreti ödemeden emekli maaşlarını alırlarken aynı zamanda bankanın emeklilere sunduğu pek çok imkandan birden yararlanıyorlar. Bu imkanlardan biri de emekli maaşını İş Bankası'ndan alan emeklilere özel ihtiyaç kredisi. Kredi için emekli maaş ödemenizi İş Bankası'na aktararak sadece emekli tanıtım kartınızla birlikte başvuru yapmanız yeterli. Tüm İş Bankası şubeleri kredi başvurusu yapacak SGK emeklilerini bekliyor.

ING Bank Borcuna Sadık Müşteriye Özel 99 TL Taksitle Kredi Kampanyası

ING Bank, kredi borcuna sadık müşterilerinin faiz yükünü hafifletmek için yaratıcı çöüzmler üretmeye devam ediyor. Başlattığı son kampanyasıyla borcuna sadık müşterileri için daha düşük faiz oranı sunan ING'nin kampanyası, düşük faiz oranları ve taksit tutarlarıyla göz dolduruyor. Böylece borcunu düzenli ödeyenler, ayrıcalıklı müşteri olmanın keyfini çıkarıyorlar.

ING Bank bu kampanyasını başlatırken "Kredi kullanırken başkalarının yükünü taşımayın" felsefesinden yola çıktı. Kampanyada borcuna sadık müşterilere özel kredi fırsatlarıyla 99 TL'den başlayan taksitlerle 6.000 TL fırsatının sunulması da bu felsefeden kaynaklanıyor. Aynı şekilde aylık % 1.28'den başlayan faiz oranlarıyla ING Bank müşterilerinin 100.000 TL'ye kadar nakit ihtiyaçları da karşılanıyor.

ING Bank'ın aylık 99 TL'den başlayan taksitlerle düzenlediği kampanyanın özelliği artan taksitli bir kredi kampanyası olması... Bu kampanyadan yararlanmak isteyenlerin KKB Risk Raporu skorunun 1.600 ve üzerinde olması gerekiyor. Sözkonusu Risk Raporu, kısaca KKB olarak bilinen Kredi Kayıt Bürosu verilerinden oluşuyor. Risk Raporu sonucu 1.600'ün altındaysa o müşteri riskli kabul ediliyor; 1.600 ve üstündeyse risksiz müşteri olarak değerlendiriliyor ve cazip taksitlerle düşük faiz oranları teklif ediliyor. Bir başka deyişle kredi geçmişi iyi olan müşteriye daha cazip fırsatlar sunuluyor.

Bu kampanya kapsamında kullanılan kredinin taksitleri ilk sene 99 TL, ikinci seneden itibaren 305 TL eşit ödemeli şekilde gerçekleşiyor. 6.000 TL tutarındaki kredinin geri ödemesi sadece 36 ay vadede yapılabiliyor. Kampanyanın faiz oranı aylık %1,37, kredi tahsis ücreti ise 169 TL olarak alınıyor.

Artan taksitli sistemi istemeyip de eşit taksit ödemesinden yana olanlar için de ikinci bir seçenek var. Aylık % 1,28'den başlayan faiz oranlarıyla, eşit taksitli kredi kampanyasına katılmak isteyenlerin KKB Risk Raporu skorunun 1.700 ve üzerinde olması gerekiyor. 9 ay vadeye kadar faiz oranı aylık % 1,28; 12 - 36 ay vadede ise faiz oranı aylık % 1,29 oluyor. 100.000 TL’ye kadar geçerli olan kampanyada kredi tahsis ücreti olarak 169 TL ödenmesi gerekiyor.

Yapı Kredi - Yüzde 100 Onaylı Gelir Belgesiz Alışveriş Kredisi

Yapı Kredi Bankası'nın % 100 onaylı Alışveriş Kredisi kampanyası tüm hızıyla devam ediyor. Taksitli ödemelere kolaylık getirmek amacıyla "Önce al, sonra böl" sloganıyla başlatılan kredi kampanyasında & 100 onaylı, çok düşük faizli ve masrafsız kredi fırsatları sunuluyor. Üstelik gelir belgesi gerekmeden tüm peşin alışverişler bütçenize uygun şekilde taksitlendiriliyor. Faizlerin yükseldiği, piyasalarda durgunluğun hakim olduğu bu dönemde ihtiyaçlarını ertelemek istemeyenler, Yapı Kredi'nin sunduğu 2.000 TL ve 5.000 TL olmak üzere iki farklı kredi diliminden hangisini istiyorlarsa onu seçiyorlar ve önce alışverişi yapıp, sonra taksitlere bölüyorlar.

İhtiyaçlarını ertelemek istemeyen herkes için Yapı Kredi'nin sunduğu iki çözüm bulunuyor. Dileyenler, Yapı Kredi Üye İşyerleri’nden Yapı Kredi Bankası kredi kartlarıyla peşin yaptıkları alışverişi, en yakın Yapı Kredi şubesini ziyaret ederek %100 onaylı Alışveriş Kredisi’yle taksitlendirme avantajı yaşıyorlar. Alışverişlerini Hesap Kesim tarihinizden önce kredilendirenler kazanmış oluyorlar.

Yapı Kredi'nin sunduğu ikinci avantajlı çözüm de şöyle: Alışveriş Kredisi için en yakın Yapı Kredi şubesi ziyaret ediyorsunuz. Kredi tutarınızı Alışveriş Kartı’nıza yükletip istediğiniz Yapı Kredi Üye İşyeri’nde dilediğinizce kullanabiliyorsunuz. Üstelik, Yapı Kredi'den aldığınız kredi kartınız varsa, kredi kartınızdaki kullanılabilir limit bloke edilerek Alışveriş Kredisi’ni % 100 onaylı kullanabiliyorsunuz. Kredi kartınız yoksa Alışveriş Kredisi başvurusu yapabiliiyorsunuz.

Yapı Kredi'nin alışverişler için gündeme getirdiği bu iki çözümü, 2.000 TL ve 5.000 TL tutarındaki kredi dilimleri için kullanabilir, peşin alışverişinizi 12 ay veya 24 ay vadeye bölebiliyorsunuz. Her iki seçenekte de faiz oranı % 1.34'te kalırken herhangi bir masraf ödemiyorsunuz. Böylece 2.000 TL tutarındaki alışveriş kredinizi 12 aya bölerseniz ayda 185 TL taksitler halinde ödeyebiliyorsunuz. Eğer 5.000 TL tutarındaki krediyi 24 ay vadede ödemeyi tercih ederseniz aylık ödemeniz 253 TL şeklinde gerçekleşiyor.