Garanti Bankası – Esnafa POS’tan Ek Teminatsız Kredi Fırsatı

Garanti Bankası yeni kampanyasıyla esnafa destek olmaya devam ediyor. Esnaf ve kobiler için düzenlediği her kampanyasında fark yaratan Garanti'nin "POS'tan Kredi" adını taşıyan yeni hizmeti Türkiye'de bir ilk olma özelliğini taşıyor. Garanti'nin tüm esnaf ve kobilere açık yenilikçi ürününde isteyen her esnaf şubeye gitmeden POS üzerinden kredi kullanma imkanına kavuşuyor. Üstelik POS cirosuna bloke konulmadan ve herhangi bir ek teminata gerek kalmadan bunu yapıyor. Daha da cazip bir yanı ise, POS Kredisi'nin kefilsiz ve teminatsız veriliyor olması...

Esnaf ve kobilerin acil finansman ihtiyaçlarını anında karşılamaya yönelik bu kampanyaya katılanlar minimum 2.000 TL , maksimum 9.000 TL tutarında kredi kullanabiliyorlar. Vade sürelere ise esnafı üzmeyecek şekilde minimum 3 ay, maksimum 12 ay şeklinde belirleniyor. Kısa vadeli kredi kullanmak isteyenler 3 ayı seçerken, daha uzun vadeyi tercih edenler ise 12 aya kadar yayma imkanına kavuşuyorlar. Bu imkandan ilgili şirket ortakları da yararlanabiliyorlar.

POS’tan Kredi’den yararlanabilmek için, Garanti KOBİ müşterilerinin en az 1 yıldır GarantiPOS kullanıyor olması ve geçmiş 1 yıllık cironuzun toplam 10.000 TL’nin üzerinde olması gerekiyor. Bu koşulları sağlayan esnaf ve KOBİ’ler, GarantiPOS üzerinden POS’tan Kredi başvurusunda bulunabiliyor, acil finansman ihtiyacını hemen karşılayabiliyorlar.

POS Üzerinden Başvuru Nasıl Yapılıyor

İşlem menüsünde bulunan POS’tan Kredi seçeneği üzerine gelerek ‘giriş’ tuşuna basmak gerekiyor. POS’tan Kredi menüsü altında açılacak olan Kredi Başvuru adımından istediğiniz kredi tutarını ve vade bilgisini girerek kredi başvurusu anında yapılıyor. POS’tan Kredi menüsü altında açılacak olan Sorgu / Kullanım adımından başvuru sonucunuz 5 dakika içinde cep telefonunuza gelmiş oluyor.

Garanti Bankası’nın KOBİ müşterilerine sunduğu tüm ürün ve hizmetler hakkında detaylı bilgi almak için en yakın Garanti Bankası şubesine uğrayabilirsiniz. Ayrıca 444 KOBİ – 444 5624 – KOBİ Danışma Hattı ve 444 0 339 – POS Destek Hattı’nı arayarak her türlü bilgiye ulaşabilirsiniz. Garanti Bankası'nın internet sitesi de 7 gün 24 saat bilgi hizmeti veriyor.

ING Bank 99 TL Taksitli 6000 Lira Kredi Alana 1000 TL Bedava Kredi

ING Bank 99 TL'den başlayan taksitlerle 6.000 TL kredi kullananlara 1.000 TL bedava kredi kullandırıyor. Daha önceleri genellikle kredi kartlarından nakit çekim işlemleri için görmeye alışık olduğumuz bedava kredilerden bir yenisi bu kez ING Bank'tan ihtiyaç kredileri alanında geldi. 1.000 TL Bedava Kredi Taksitli Destek Hesap açtırılarak, bu hesap üzerinden kullandırılıyor. 6.000 TL kredi kullanımının ardından 7 gün içinde taksitli destek hesap başvurusu yapmak gerekiyor. Faizsiz ve kredi tahsis ücretsiz 1.000 TL Bedava Kredi 6.000 TL ve üzerinde İhtiyaç Kredisi kullanılması durumunda alınabiliyor. Kredi başvurusu için Kredi yazıp kimlik numaranızı 2205'e SMS olarak göndermeniz yeterli.

ING Bank 1.000 TL kredi ile bir kez daha 'Hayatta olmaz böyle şey' dedirtiyor ve eski köye yeni adet getiriyor. Son ING kredi kampanyasında 1.000 TL Bedava Kredi'den yararlanmak için 6.000 TL ve üzerinde ihtiyaç kredisi kullanmak gerekiyor. Kredi 36 aya varan vadelerle kullanılıyor. Bilindiği gibi bankacılıkla ilgili yapılan son düzenlemelerde ihtiyaç kredileri maksimum 36 ay vadeyle sınırlanmıştı.

ING Bank'tan 6.000 TL kredi kullananlar, kademeli artan taksitlerle geri ödeme yapıyorlar. Taksitleri kademeli olarak artan kredi ürünü bilindiği gibi ING Bank'ın klasiklerinden. Daha önce de birçok kampanya aynı geri ödeme planıyla düzenlenmiş ve yoğun ilgiyle karşılanmıştı. Son kredi kampanyasında aylık taksit tutarları her 6 ayda bir artıyor. Artış tutarı her defasında % 35 oranında gerçekleşiyor. Böylece 6.000 TL kredi alanlar geri ödemelerine 99 Lira aylık taksitlerle başlıyorlar. Bu taksit tutarı 6 ayda bir % 35 oranında artış gösteriyor.

ING Bank'ın son kredi kampanyasında üst limit 50.000 TL olarak belirlendi. Kredinin maksimum vadesi ise 36 ay. Kampanya kapsamında kullanılacak kredilere aylık % 1.35 faiz oranı uygulanıyor. Kredi kullananlar 99 TL kredi tahsis ücreti ödüyorlar.

Faizsiz ve kredi tahsis ücretsiz (masrafsız) olarak kullanılabilen 1.000 TL kredi çekimi tek seferde yapılabiliyor ve çekim işlemi sırasında 12 ay vadenin tercih edilmesi gerekiyor. 1.000 TL Bedava Kredi sadece ING Bank şubeleri kanalıyla kullanılabiliyor.

TEB Pratik Kredi Acil Nakit İhtiyacını Karşılıyor

Acil nakit ihtiyacınız mı var? Acil paraya ihtiyacı olanlar için TEB Pratik Kredi birebir. TEB'in kolay, çabuk ve zahmetsiz nakit sağlayan kredi ürünü Pratik Kredi ile ayda 89 TL'den başlayan taksitlerle hemen kredi kullanmak mümkün. TEB Pratik Kredi ile değişik tutarlarda kredi farklı faiz oranlarıyla kullanılıyor. Bankanın web sitesinde yer alan örneğe göre 2.500 TL kredi için 36 ay vadenin seçilmesi durumunda aylık ödenmesi gereken taksit tutarı 89 TL oluyor. Bu örneğe göre aylık faiz oranı % 1.17 olurken, 89 TL dosya masrafı ve 76 TL sigorta bedeli ile kredi kullanılmış oluyor. Diğer vade ve tutarlar için TEB şubelerinden bilgi almak mümkün.

TEB Pratik Kredi başvurusu SMS atarak yapılabiliyor. SMS ile kredi başvurusu için TC kimlik numarasını yazıp 4466'ya kısa mesaj göndermek yeterli. TEB Pratik Kredi sadece nüfus cüzdanı ile kullanılıyor. Kredi başvuruları TEB internet sitesinden, TEB İnternet Şubesi'nden, TEB ATM’lerinden, 0850 200 0 666 numaralı TEB Telefon Şubesi'nden de yapılabiliyor. Kredi başvuruları kısa süre içinde sonuçlandırılıyor.

Uzun zamandır özledğimiz Selahattin Bey karakteriyle yeniden tanıtılmaya başlanan Pratik Kredi son kampanyasıyla da yine büyük ilgi göreceğe benziyor. görmesi bekleniyor. Bahara özel yeni Pratik Kredi kampanyası bahar aylarına damgasını vuracak gibi gözüküyor. TEB'in kredileri kolay başvuru ve hızlı inceleme süreciyle ön plana çıkıyor. TEB kredileri aynı zamanda düşük faiz oranları ve kredi maliyetleriyle dikkat çekiyor.

Odeabank Nakit Hazır İhtiyaç Kredisi SMS Başvuru Numarası 8444

Odeabank Nakit Hazır ihtiyaç kredisi kampanyalarından bir yenisi daha başladı. Son Nakit Hazır kampanyasıyla günde 4 TL'den başlayan taksitlerle kredi kullanmak mümkün. Cazip koşulların sunulduğu Odeabank Nakit Hazır ihtiyaç kredisi kampanyası için başvuru yapmak da çok kolay. SMS ile kredi başvurusu yapılabiliyor ve cevabı hemen cep telefonunuza geliyor. SMS ile Nakit Hazır başvurusu yapmak için KREDİM yazdıktan sonra bir boşluk bırakarak TC kimlik numarasını ekleyip 8444'e kısa mesaj göndermek yeterli. Nakit Hazır kredi başvuru SMS hatttının numarası 8444. Nakit Hazır kampanyası kapsamında 15.000 TL'ye kadar kredi kullanılabiliyor. Evraksız ve belgesiz olarak sunulan Nakit Hazır kredisi aylık % 0.99'dan başlayan faiz oranları ile sunuluyor. Tüm tutarlar için uygulanan dosya masrafı ise 150 TL.

Şube sayısı hızla artan Odeabank kredi kampanyalarıyla da Türkiye'nin gündemine oturdu. Son ihtiyaç kredisi kampanyası % 0.99'dan başlayan faiz oranları ile 15 Bin Lira'ya kadar kredi kullanma imkanı sunuyor. Nakit Hazır ile 36 aya kadar vadelerle kredi çekmek mümkün. Günde 4 TL'den başlayan taksitlerle, 150 TL dosya masrafıyla sunulan kredi için uygulanan aylık faiz oranları % 0.99'dan başlıyor.

Nakit Hazır ile Odeabank'tan 9 ay vadeli 3.000 TL ihtiyaç kredisi alanlar 0.99 faiz oranından yaralanarak aylık 353 TL taksit ödüyorlar. 36 ay vadeli 10.000 TL ihtiyaç kredisi kullananlar ise aylık 1.45 faiz oranıyla ayda 376 TL taksit ödüyorlar.

Krediye cepten başvurmak için KREDİM yazıp TC kimlik numaranızı ekleyerek 8444'e SMS atmanız gerekiyor. Odeabank internet sitesinden ve Odeabank şubelerinden de Nakit Hazır ihtiyaç kredisi başvurusu yapılabiliyor.

Denizbank 400 TL Hemen 50 TL FastPay İndirene Emekli Maaş Transferi Kampanyası

Denizbank bankalar arasında kızışan emekli maaşı taşıma kampanyaları arasında yüksek tutarlı ödülüyle ön plana çıkıyor. Denizbank'a maaşını taşıyan emekliler hemen 400 TL ödül kazanıyorlar. Akıllı telefonlarına FastPay uygulaması indiren emekliler 400 TL'nin üstüne ekstra 50 TL daha hediye kazanıyorlar. Emekli maaşını Denizbank’a taşıyan SGK emeklileri böylece toplamda 450 TL tutarında hediye ile ödüllendiriliyor. Ama bundan da önemlisi Denizbank'ın emekli müşterilerine gösterdiği özen ve ayrıcalıklı hizmet anlayışı. Böylece Denizbank emeklilerimize hürmetini ve saygısını bir kez daha göstermiş oluyor. Kampanyadan tüm Emekli Sandığı, Sosyal Sigortalar ve Bağ-Kur emeklileri yararlanabiliyor.

Televizyon reklamlarıyla da tanıtılan yeni Denizbank emekli maaşı taşıma kampanyasında şimdiye kadar verilmiş en büyük hediye tutarı olan 450 TL’yi kazanabilmek için emeklilerin maaşlarını 1 Mayıs tarihine kadar Denizbank’a taşıması gerekiyor. Emekli maaşını Denizbank'a taşıyanların 3 yıl boyunca maaş ödemelerini Denizbank’tan almaya devam etmesi gerekiyor. İlk emekli maaşı Denizbank’ta açılan emekli maaşı hesabına yatırıldığı anda 400 TL hemen kazanılıyor. Bunun yanında Denizbank’ın FastPay uygulamasını indiren emekliler 50 TL daha kazanıyorlar. Böylece 450 TL tutarında ödül kazanılmış oluyor. 50 TL'lik ekstra ödül emeklinin FastPay'de açtıracağı cüzdana yatırılıyor.

Denizbank’a maaşını taşımak isteyen emeklilerin kampanyadaki 450 TL hediyeyi kazanabilmesi için bir diğer koşul Denizbank’ta bir Kurtaran Hesap açtırmak. Kurtaran Hesap, Denizbank'ın kredili mevduat hesabının adı ve nakit sıkışıklığı yaşayanlara anında nakit kullanma imkanı sunuyor. Kurtaran Hesap'la ayrıca fatura ödemesi gibi düzenli ödemeler de yapılabiliyor. Hesapta para olmasa bile Kurtaran Hesap devreye giriyor ve fatura ödemeleri aksamadan yapılabiliyor ve nakit çekim yapılabiliyor.

Hemen ve beklemeden kazanılan 400 TL + 50 TL hediyenin sonradan kaybedilmemesi için emekli maaşının 3 yıl süreyle Denizbank’tan alınması gerekiyor. Bu konuda başlangıç tarihi olarak 400 TL ödülün hesaba yatırıldığı gün kabul ediliyor. (kredi haber)

Düşük Faizli 100 Bin TL Esnaf Kredisi Yapı Kredi Bankası’nda

Yapı Kredi Bankası'nın esnafın bankacılık işlemlerini kolaylaştıran Çam ve Sedir paketlerini esnaf ve kobi olarak iş hayatında olanlardan bilmeyen yoktur. Bankacılık işlemlerinde çok sayıda kolaylık ve avantajı bir arada sağlayan bu bankacılık işlem paketleri aynı zamanda düşük ücret ve maliyetlerle bankacılık işlemlerinin yapılmasını sağlıyor. Yapı Kredi Bankası'ndan Çam ya da Sedir paketi alanlar sadece işlemler açısından değil kredilerde de kolaylıklarla karşılaşıyorlar. Paket alan Yapı Kredi'nin esnaf müşterileri indirimli faiz oranlarıyla kredi kullanabiliyorlar.

Yapı Kredi Bankası paket sahiplerine indirimli kredi oranları sunmaya Mart ayında da devam ediyor. Yeni Esnaf Kredisi kampanyası kapsamında kredi tutarı 100.000 TL'ye yükseltildi. Kredi 500 TL dosya masrafıyla 36 aya kadar taksitle kullanılabiliyor.

Kampanya kapsamında Çam ya da Sedir paketi satın alan Yapı Kredi'nin esnaf müşterileri % 1.24 faiz oranından yararlanıyorlar. İndirimden yararlanmak için 1 Şubat tarihinden sonra Çam ya da Sedir paketi almış olmak gerekiyor. Paket satın almayı düşünmeyenlere ise aylık % 1.34 faiz oranı ile Esnaf Kredisi kullandırılıyor. Kredi kampanyasında sabit olarak 500 TL dosya masrafı alınıyor. Kredinin vadesine ya da tutarına bakılmaksızın tüm esnaf kredileri için 500 TL dosya masrafı uygulanıyor. Piyasada durgunluğun kendisini iyiden iyiye hissettirdiği şu günlerde nakit akışını sağlamak isteyen esnafın yolu bugünlerde Yapı Kredi Bankası şubelerine düşüyor.

Mart ayı içinde Yapı Kredi Bankası'ndan kredi kullanan esnaf geri ödemelerine ertelemeli olarak 2 ay sonra başlayabiliyor. Nisan ayında kredi kullananlar ise ödemelerini 1 ay erteleyebiliyorlar. Hemen kredi kullanıp ödemelere ertelemeli başlamak isteyenler için de harika bir ödeme planı sunan Yapı Kredi Esnaf Kredisi kampanyası için başvurular devam ediyor. (kredi haber)

Denizbank Cebimde Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır

Denizbank Cebimde Kredi yıllardır gördüğü ilgiyle yeni kampanyalarına devam ediyor. Bazılarımız 'Cebimde Kredi başvurusu nasıl yapılıyor' diye sorabilir. Hemen söylemek gerekirse Cebimde Kredi başvurusu yapmak çok kolay. Başvuru işleminde kafa karıştırıcı bir şey yok.

Denizbank Cebimde Kredi'ye SMS atarak başvuru yapılıyor. Bunun için KREDİM yazıp bir boşluğun ardından TCKN (kimlik numarası) ekleyerek 3280'e mesaj atmak yeterli oluyor. Peki TC kimlik numaramızı nereden öğrenebiliriz? Kimliğinizi son yıllarda yenilediyseniz TCKN numaranız nüfus cüzdanınızda yazıyor. Eğer kimliğinizde bu numara yoksa internet üzerinden TC kimlik numaranızı öğrenebilrisiniz.

Denizbank 3280 Cebimde Kredi başvurusu yapanlar cevabını 5 dakika içinde alıyorlar. Kredi cevabı başvuru yapılan cep telefonuna yine kısa mesaj olarak gönderiliyor. Bankanın cevabı olumluysa bu ön onay değil, kesin onay anlamına geliyor.

'3280, Kredi Deniz'den' şeklinde tanıtılan Denizbank Cebimde Kredi uygulaması yıllardır sürüyor. Ama kredi başvuru hattı hala ilk günkü canlılığıyla kredi başvurularını kabul etmeye ve sonuçlandırmaya devam ediyor. İlginin hiç azalmadığı Cebimde Kredi servisi belki de ihtiyaç kredisine başvuru yapmanın en kolay ve pratik yolu. Sadece cep telefonumuzu çıkartarak mesaj bölümüne KREDİM yazdıktan sonra kimlik numarasını ekleyip 3280'e SMS olarak göndermek gerekiyor. İşte bu kadar basit. Mesajın gönderilmesinden sonra beş dakika içinde kredi onayı yine aynı cep telefonu numarasına geliyor. Bundan sonra en yakın Denizbank şubesine giderek kredi işlemlerini tamamlamak gerekiyor. (kredi haber)

Finansbank 5030 Para Cepte Yeni Kampanya Başladı

Finansbank 5030 Para Cepte kampanyaları Mart ayında da düşük faizli kredi kullanma fırsatı sunuyor. Bahar aylarında bir kredi arayanlar için ayda 0.99'dan başlayan faiz fırsatıyla 10.000 TL'ye kadar kredi Finansbank 5030 Para Cepte kampanyasında. Finansbank'ın cepten kredi başvuruları için oluşturduğu 5030 ile kredi başvurusu yapmak isteyenler hemen TCKN'lerini 5030'a kısa mesaj olarak atıyorlar. 3.000 TL ihtiyaç kredisi 12 aya kadar vadeli olarak % 0.99 faiz oranıyla alınabiliyor. 3.000 TL kredi kullanımında uygulanan dosya masrafı 270 TL.

5030 numaralı hat Finansbank Para Cepte kredi kampanyaları için kuruldu ve banka bu konuda Türkiye'deki bankaların öncülerinden biri3. 5030'a kredi başvurusu yapmak için TC kimlik numarasını (TCKN) yazarak kısa mesaj olarak yollamak yeterli oluyor.

SMS'nin gönderilmesinin ardından aynı cep telefonu numarasına bankanın SMS mesajı geliyor ve kredinin başvurusunun onaylanıp onaylanmadığı bildiriliyor. Kredi başvurusunun ardından dakikalar içinde kredi cevabını almak böylece mümkün oluyor. Kısa mesajla banka tarafından gönderilen kredi onay cevabı ön onay niteliğini taşıyor. Ön onayın alınmasının ardından hemen Finansbank şubesine giderek kredi başvuru aşamalarını tamamlamak gerekiyor. Bu aşamada kredi talep eden kişiden kimlik ve gelir belgeleri isteniyor.

Finansbank'ın 5030 Para Cepte'ye özel 0,99 faizli 12 ay vadeli 3.000 TL kredi kampanyasından yararlananlar 104 TL dosya masrafı ödüyorlar. (kredi haber)

36 Ay Vadeli Kamu Kredisi Finansbank’ta

Bahar mevsimini yaşamaya başladığımız şu günlerde kamu çalışanlarına içlerini ısıtacak bir kredi fırsatı var. Finansbank'ta kamulular için uygun koşullarla sunulan cazip bir kredi kampanyası başladı. Mart ayında devam eden Finansbank Kamu Kredisi kampanyası ile aylık 1.55'den başlayan faiz oranı ve 99 TL sabit masrafla kredi kullanmak mümkün. Finansbank'ın kamulular için düzenlediği çok özel ihtiyaç kredisi kampanyasına katılan kamu çalışanları 36 ay taksit fırsatından yararlanıyorlar. Finansbank Kamu Kredisi % 1.55 faiz oranı ve 99 TL dosya masrafının yanısıra sunduğu 36 aya varan vadelerle dikkat çekiyor. Finansbank Kamu Kredisi başvurusu yapmak çok kolay. Cep telefonu ile de başvuru yapılabilen kredi kampanyasında cepten kredi başvurusu yapmak için T.C. kimlik numaranızı 5030'a mesaj atmanız yeterli.

Kamu çalışanına özel kredi kampanyası ile çok uygun koşullarla kredi kullanma imkanı sunan Finansbank'a gelen kamulular kendilerine özel şartlarla sunulan kredinin cazip koşullarından yararlanıyorlar. Finansbank'ın sadece kamu personeline özel Kamu Kredisi kampanyası kapsamında 36 ay vadeye kadar her tutarda nakit ihtiyaçları için kredi kullanılabiliyor. Kamu çalışanlarına özel ihtiyaç kredisi kampanyasına başvuru yapmak için cepten 5030'a kısa mesaj göndermek ya da Finansbank şubelerine uğramak yeterli. Finansbank kredi başvurusu Finansbank web sitesinden de Anında Kredi'ye Hemen Başvur butonuna tıklayarak yapılabiliyor.

SMS atarak cepten, internetten veya Finansbank Şubeleri'nden yapılan ön başvurunun olumlu sonuçlanması durumunda kredi başvurusu herhangi bir Finansbank Şubesi'ne giderek tamamlanabiliyor.

Kamu Kredisi'nin avantajlı fiyatlarından yararlanmak isteyenler en yakın Finansbank Şubesi'nden başvuru yaparken şu belgelerle şubeye gidilmesi gerekiyor: Nüfus cüzdanı, kamu kimliği ve gelir belgesi. Adres kayıt sisteminde güncel adres bilgilerinin bulunması durumunda fatura ya da ikametgah belgesi istenmiyor.

Ev alma niyetinde olan ve uygun koşullarla konut kredisi arayanlar kamu personeli için de Finansbank'ta çok cazip fırsatlar var . Finansbank kamululara özel konut kredisi kampanyasını sürdürüyor. (kredi haber)

Axess Hızlı Para ile 9 Ay Taksitle Anında Nakit

Axess'le tanışmanın ve sağladığı avantajlardan yararlanmanın vakti çoktan geldi, geçiyor. Axess Hızlı Para acil nakit ihtiyaçları için hızlı ve kolay bir çözüm sunuyor. Axess sahipleri Hızlı Para ile % 0.89 faiz oranıyla kefilsiz, kredi başvurusuz anında nakit çekebiliyorlar. Hizmet bedeli olarak ise çekilen nakit tutarın % 6,8'i oranında ücret alınıyor ve ilk ekstreye yansıtılıyor. Üstelik geri ödemeler 9 aya varan taksitlerle yapılıyor. Axess Hızlı Para kullananlar 9 ay taksit fırsatından yararlanarak 1.000 TL için aylık 125 TL, 2.000 TL için aylık 250 TL taksit ödüyorlar. Axess Hızlı Para ile nakit çekimlerinde 2 ay ile 9 ay arasında taksit yaptırmak mümkün. Tanımlanan limitler dahilinde en az 500 TL en fazla 20.000 TL Hızlı para kullanılabiliyor.

Axess Hızlı Para özelliğinden yararlanmak için mutlaka şubeye gitmeye ve kredi başvurusu yapmaya gerek yok. 9 aya varan taksitle Hızlı Para almak için 2522'ye "HP" yazıp kısa mesaj gönderenlere geri dönüş yapılıyor ve banka tarafından aranıyorlar. Axess Hızlı Para kullanmak için en pratik yollardan biri de en yakın Akbank ATM'sine giderek Hızlı Para işlemini gerçekleştirmek.

Dileyenler 444 25 25 Akbank Telefon Şubesi'ni arayıp kredi kart no ve sifrelerini girdikten sonra kredi kartı menüsünden 3'ü tuslayarak Hızlı Para işlemi yapabiliyorlar. Akbank'ın internet şubesi Direkt İnternet'ten Hızlı Para kullanmak isteyenler Kart İşlemleri menüsünden Hızlı Para'yı seçebiliyorlar. Kuşkusuz en yakın Akbank ATM'sine veya Akbank Şubesi'ne uğrayarak da Hızlı Para kullanmak mümkün.

Hızlı Para kullananlar artık kredi kartlarının nakit çekim limitinin aşılması endişesi de taşımıyorlar. Ekstra Limit uygulamasıyla Hızlı Para için ekstra kredi limiti tanımlanıyor. Tanımlanan ekstra nakit çekim limitiyle, kart limiti etkilenmeden rahatça Hızlı Para kullanılabiliyor. (kredi haber)

ING Destek Hesap Başvurusu, Koşulları ve Faiz Oranı

Kredili mevduat hesapları son dönemde nakit sıkıntısı çeken vatandaşın can simidi oldu. Sadece kullanılan tutar ve gün sayısınca maliyeti olan kredili mevduat hesapları son dönemlerde yoğun ilgi görüyor. ING Bank Destek Hesap da bir kredili mevduat hesabı ve Türkiye'nin en beğenilen kredili mevduat hesaplarından biri olarak karşımıza çıkıyor. ING Bank Destek Hesap acil nakit ihtiyaçlarını anında karşılama imkanı sunuyor. Hesapta para olmasa bile para çekme imkanı tanıyan ING Destek Hesap için başvuru yapmak da son derece kolay.

ING Destek Hesap başvurusu için sadece nüfus cüzdanı çoğunlukla yeterli oluyor. Gerekli görüldüğü durumlarda gelir belgesi ve adresi kanıtlayan belge talep ediliyor.

Destek Hesap başvurusu 0850 222 0 600 numaralı ING Bank Telefon Bankacılığı’ndan, ING Bank ATM’lerinden ya da en yakın ING bank şubesinden yapılabiliyor.

Destek Hesap'tan nakit kullananlar sadece kullanılan tutar için ve kullanılan gün sayısınca faiz ödüyorlar. Bu nedenle Destek hesap kısa süreli ve yüksek tutarlı olmayan nakit ihtiyaçları için mükemmel bir kredi seçeneği oluşturuyor. ING Destek Hesap için uygulanan en son aylık faiz oranı % 2.02. Ay boyunca işletilen faiz tutarı ilk ekstreye yansıtılıyor. (kredi haber)

Bankalar Kredi İçin Ne Zaman Kefil İster

Bireysel krediler alanında ilk gelişmelerin yaşandığı onbeş yıl kadar önceki dönemlerde kullandırılan krediler için kefil şartı aranıyordu. Üstelik bu dönemlerde bireysel tüketici kredisi kullanmak isteyenlerden genellikle iki kefil istenirdi. son on yıl içinde ülkemizde bireysel kredilerin yaygınlaşmasıyla ihtiyaç kredilerinde kefilsiz ve teminatsız kredi kullanımı yaygınlaştı. Hatta son dönemlerde bankalar kredi başvurularında nüfus cüzdanı dışında hiçbir belge dahi istemiyor.

Ancak bu kolaylıklar herkes için geçerli değil. Düzenli bir geliri olduğunu kanıtlayamayan başvuru sahiplerinden genellikle kefil isteniyor. Kefilli kredi kullandırılan bir başka grup ise genellikle kredi geçmişleri iyi olmayanlar oluyor. Daha önceleri ülkemizde kredi geçmişi ile ilgili bir kayıt tutulmuyordu. Her banka kendi elindeki bilgilere göre kredi kullandırma kararı veriyordu. Son yıllarda ortak bir bilgi havuzunda vatandaşın kredi geçmişleri, düzenli ödeme yapıp yapmadıkları, borçlarına sadık olup olmadıklarına ilişkin bilgiler toplanıyor. Bu nedenle kredi ya da kredi kartı ödeme geçmişiniz sorunluysa, geliriniz yeni kredi talebinin olumlu karşılanması için yeterli değilse sizden yeni bir kredi kullanmak için kefil göstermeniz istenebilir. Gelir durumunuza göre yüksek tutarlarda kredi kullanma talebiniz genellikle bankalar tarafından reddediliyor ya da banka tarafından kefil isteniyor.

Bu nedenle kefilsiz kredi kullanmak istiyorsanız öncelikle yüksek tutarlı kredi talep etmemeniz, kredi geçmişinizin fazla sorunlu olmaması ve düzenli gelirinizi belgelendirmeniz gerekiyor. (kredi haber)

Yapı Kredi Bankası Düşük Faizli ve Komisyonlu Kredi

Yapı Kredi Bankası'ndan ihtiyaç kredileri kampanyaları devam ediyor. Bankanın tabela faiz oranı bugünlerde % 1.44 olmasına rağmen bir fırsat kredi var. Düşük Faizli ve Komisyonlu Kredi ile aylık % 1.31'den başlayan faiz oranıyla kredi kullanabilirsiniz. Kredi açılış ücretinin de dahil olduğu toplam masraf tutarı ise 281 TL'den başlıyor. Buna göre 24 ay vadeyle 10.000 TL kredi kullanılması durumunda sözkonusu faiz ve ücret oranlarıyla 503 TL aylık geri ödeme yapılması gerekiyor. Aynı tutarlı kredinin 36 ay vadeli kullanılması durumunda % 1.35 faiz oranı ve 295 TL toplam masrafla ödenecek aylık taksit miktarı 369 TL oluyor. Yapı Kredi Bankası ihtiyaç kredisi en fazla 36 ay taksitle kullanılıyor.

Bahar aylarına bu avantajlı kampanya ile giren Yapı Kredi yine müşterilerinden olumlu yorumlar alacağa benziyor.

Emekliler Yapı Kredi Bankası kredi başvurularını sadece nüfus cüzdanı ile yapabiliyorlar. Kamu çalışanları ise nüfus cüzdanı ve kamu personel kurum kimlikleriyle kredi başvurusu gerçekleştirebiliyor. Yapı Kredi Bankası'nın bahar sürprizi olan yeni kredi kampanyası şimdiden konuşulmaya ve olumlu tepki ve yorumlar almaya başladı. Kampanya düşük maliyetlerle ve kolaylıkla nakit ihtiyacını karşılamak için cazip bir fırsat sunuyor.

Yapı Kredi Bankası yıllardır sürdürdüğü avantajlı kredi kampanyalarıyla kredi kullanıcılarının ilk tercih ettiği bankalardan biri olma özelliğini sürdürüyor. Yapı Kredi'nin Süper Kredi kampanyaları son döneme damgasını vurmuş, en çok hatırlanacak kampanyalarından biri olarak hafılarımızdaki yerini uzun süre koruyacak gibi gözüküyor. (kredi haber)

TEB 36 Ay Vadeli Pratik İhtiyaç Kredisi Koşulları

TEB Pratik İhtiyaç Kredisi kolay başvuru imkanı ve sunduğu avantajlı oranlarla dikkat çekiyor. Aylık 1.15 faiz oranı ve 105 TL dosya masrafıyla maksimum 36 ay vadeli olarak kullanılan TEB Pratik diğer TEB ihtiyaç kredisi kampanyaları gibi bu kredi kampanyası da çok ses getireceğe ve güzel yorumlar alacağa benziyor. Kredi için hemen başvuru yapanlar bahar aylarına rahat giriyorlar. Kredinin faiz oranı son yaşanılan piyasa gelişmeleri düşünüldüğünde oldukça düşük ve makul olarak görülebilir. Aylık % 1.15 faiz oranı ile kullanılabilen krediden yararlananlar ihtiyaçlarını hemen karşılayabiliyorlar. TEB'in yaz kredisi hakkında ayrıntılı bilgi edinmek kredi başvurusu yapmak isteyenlerin TEB şubelerine uğramaları yeterli oluyor.

'TEB Pratik İhtiyaç Kredisi kullansam ne öderim?' diyenler için söyleyelim: Örneğin 36 ay vadeli olarak 7.500 TL ihtiyaç kredisi kullananlar ayda 288 TL kredi taksiti ödüyorlar. TEB'in ihtiyaç kredilerine cep telefonundan SMS atarak da başvuru yapılabiliyor. SMS atarak TEB Pratik Kredi başvurusu yapmak isteyenlerin TC kimlik numaralarını 4466'ya göndermeleri gerekiyor. Başvurunun ardından kredi cevabı anında cep telefonuna geliyor ve kredi başvurusu ön onay almış oluyor. TEB Pratik İhtiyaç Kredisi başvurusu T.C. Kimlik Numarası ile TEB'in web sitesinden, TEB İnternet Şubesi'nden, SMS 4466'dan, TEB ATM’lerinden ve 0850 200 0 666 TEB Telefon Şubesi'nden yapılabiliyor.

Düşük dosya masrafı ve faiz oranıyla iyi bir kredi fırsatı sunan TEB ihtiyaç kredisi kampanyası ile bahar aylarında da nakit sıkışıklığını kolayca aşmak mümkün oluyor. Kredi kampanyasının faiz oranları da oldukça kabul edilebilir seviyelerde. Bahar aylarında iyi bir kredi kampanyası olmayacağını düşünenlerin bugünlerde TEB'in kampanyasını değerlendirerek gözden geçirmeler gerekiyor. (kredi haber)

Deniz Bonus ile 9 Ay Taksitli Nakit Avans

Deniz Bonus kredi kartı avantajlı koşullarla avans kullandırma kampanyalarına devam ediyor. Denizbank Bonus Kart sahipleri bugünlerde yüzde 2.02 faiz oranıyla ve 9 taksitli olarak nakit avans çekilebiliyor. Denizbank Bonus Kart Avans düşük maliyetlerle nakit kullanma fırsatı sunuyor. Deniz Bonus kredi kartı sahibi olanlar şimdi bir SMS ile Nakit Avans çekebiliyorlar.

Bunun dışında Deniz Bonus'tan nakit avans ya da taksitli nakit avans işlemini şubelerden, Denizbank ATM'lerini kullanarak, Denizbank AçıkDeniz İnternet Bankacılığı ve 444 0 800 AçıkDeniz İletişim Merkezi aracılığıyla yapmak mümkün. Aylık 2.02 faizli olarak sunulan bu fırsattan yararlananlar nakit avans için çekilen tutarın yüzde 4'ü + 2 TL, taksitli nakit avans için çekilen tutarın % 4.4'ü + 2 TL komisyon ücreti ödeyerek avans kullanabiliyorlar.

SMS göndererek nakit avans çekme işlemini yapmak için PARA yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra Deniz Bonus kartının son 6 hanesini ve istenen avans tutarını yazmak ve 3280'e göndermek gerekiyor. Banka tarafından gönderilecek cevap mesajında onaylanan nakit avans tutarı, çekilecek tutarın yatırılacağı banka hesap numarası ve komisyon tutarı bildiriliyor. Bu mesaja karşılık olarak KABUL yazıp aynı numaraya dönülmesi gerekiyor. Müşteri tarafından gönderilen kabul mesajının ardından ilgili tutar hemen mesajda belirtilen müşteri hesabına yatırılıyor ve kullanılabilir hale geliyor (kredi haber)

Halkbank Dosya Masrafsız İhtiyaç Kredisi ve Kart Borcu Transferi

Halkbank Dost Kredi, ihtiyaç kredisi ve kredi kartı borcu olanların yüzünü güldürüyor. Kredi ve kredi kartı borçlarını Halkbank'a transfer edenler 36 ay taksitle geri ödeme fırsatını yakalıyorlar. Kredi ve kart borçlarını transfer ederek taksitlendirmek kredi kartı ve ihtiyaç kredisi borçları için akıllıca bir yöntem olarak karşımıza çıkıyor. Halkbank Dost Kredi ile yapılan ihtiyaç kredisi ve kredi kartı transferlerinde aylık % 1.35 faiz oranı uygulanıyor. Kredinin en güzel yanlarından birisi de dosya masrafsız olarak kullanılması. Borç transfer işlemi konut kredisi borçları için de yapılabiliyor. Dost Konut Kredisi ile 180 aya kadar 1.20 ile 1.30 arasında değişen faiz oranlarıyla konut kredisi borcu transferi yapılabiliyor. Konut kredisi transferi için de dosya masrafı alınmıyor.

Halkbank'n sunduğu borç transfer hizmeti dosya masrafsız olarak gerçekleşmesi ve düşük faiz oranına sahip olması büyük avantaj. Diğer bankalardaki kredi borçları kredi kartı bakiyeleri daha düşük maliyetler sunan Halkbank'a kolaylıkla transfer edilebiliyor. 36 aya varan taksitlendirme işlemi yapıldığından borçların kolaylıkla geri ödenmesi sağlanıyor. Borç transferi yapanlar sadece hayat sigortası primi ödüyorlar.

Halkbank tarafından sunulan Dost Kredi imkanıyla diğer bankalarda bulunan ihtiyaç kredisi, kredi kartı ve konut kredisi borçlarını dosya masrafsız olarak taksitlendirmek mümkün. Üstelik çok cazip faiz oranlarıyla. Kredi ve kart borçlarını taşıyanlar borçların 36 aya kadar taksitlendirme yapabiliyorlar. Üç yıllık bir zaman dilimini kapsayan bu vade, kredi ve kart borçlarını uygun taksitlerle geri ödemek için gerçekten önemli bir fırsat. Konut kredisi transferlerinde ise 180 aya kadar vade imkanı sunuluyor. Halkbank Dost Kredi adını taşıyan borç transferi işlemiyle gerçekten vatandaşın dostu olduğunu kanıtlıyor. (kredi haber)

İş Bankası Hazır Avans ile 300 TL’den 2500 TL’ye Kadar Nakit

Maaş müşterileri için İş Bankası'nda acil nakit ihtiyaçlarında kullanılmak üzere iyi bir çözüm var: Hazır Avans. Tüm acil nakit ihtiyaçları için Bankamatiklerden hemen kullanılabilen Nakit Avans anında ve kesin nakit çözümleri sunuyor. İş Bankası Hazır Avans'tan yararlanmak için tek koşul İş Bankası'nın maaş müşterisi olmak. Diğer bir ifadeyle maaş ödemelerinizin İş Bankası aracılığıyla yapılması. Hazır Avans ile 300 TL ile 2.500 TL arasında nakit kullanılabiliyor. 5 TL’den başlayan sabit bir peşin faiz tutarı ile maliyet hesaplanıyor. Geri ödemeler içinse banka şubesine gitmeye gerek yok, çünkü maaşınız yattığı anda borcunuz otomatik olarak geri ödeniyor ve kapatılmış oluyor.

Hazır Avans kullananlar sadece belirli bir sabit ücret ödüyorlar. Hazır Avans, Bankamatiklerden anında ve kolaylıkla alınabiliyor. 300 TL ile 2.500 TL arasında belirlenen tutarlarla Hazır Avans çekmek mümkün. Kullanılabilecek avans limiti müşterinin talebi ve maaş durumuna göre banka tarafından belirleniyor. Hazır Avans kullanmak için tek koşul maaş ödemelerinin İş Bankası'na yatıyor olması.

Hazır Avans geri ödemelerini yapmak için bankaya şubesine ya da bankamatiğe gitmeye de gerek kalmıyor. Maaş ödemeniz yapıldığı anda kullanılan avans tutarı otomatik olarak maaştan tahsil ediliyor. Geri ödemelerin son derece pratik olduğu İş Bankası Hazır Avans 5 TL'den başlayan sabit ücretlerle çekilebiliyor. Maaş gününü beklemeden acil nakit para ihtiyacını karşılamak isteyenler İş Bankası'nı tercih ediyorlar. (kredi haber)

Teb Paran Hazır Hesabı - Taksitli Kredili Mevduat Hesabı

Acil nakitin ne zaman gerekeceği belli olmaz. TEB Paran Hazır Hesabı ile nakit sorununa kesin çözüm geliyor. Paran Hazır Hesabı hesapta para yokken bile 300 TL ile 5.000 TL arasından anında nikit para çekme imkanı sunuyor. Aniden para gerektiğinde acil bir nakit kaynağına ulaşçmak istiyorsanız TEB Paran Hazır Hesabı tam size göre. İhtiyaç olduğunda en yakın TEB ATM'sine uğrayarak TEB Paran Hazır Hesabı'ndan 300 TL'den 5.000 TL'ye kadar anında nakit kullanabilirsiniz.

TEB Paran Hazır Hesabı bir taksitli kredili mevduat hesabı. Vadesiz mevduat hesabıyla birlikte işleyen hesaba banka tarafından belirli bir kredi limiti tanımlanıyor. Hesaba tanımlanan kredi limiti 90 gün boyunca geçerli oluyor ve acil nakit ihtiyacı doğduğunda anında kullanılabiliyor. Paran Hazır Hesabı'ndan çekilen nakit kredi tutarı 12 ay taksitli olarak bankaya geri ödeniyor.

TEB Paran Hazır Hesabı açtırmak çok kolay. Cep telefonundan kolaylıkla başvuru yapmanız mümkün. TC kimlik numaranızı 7776'ya SMS atarak kolayca Paran Hazır Hesabı başvurusu yapabilirsiniz.

Bunun yanında TEB İnternet Şubesi, 444 0 666 TEB Telefon Şubesi, TEB ATM’leri ve TEB internet sitesinden sadece TC kimlik numarası ile Paran Hazır Hesabı başvurusu yapmak mümkün. Hesaba banka tarafından tanımlanan kredi 7 gün 24 saat TEB ATM'lerinden kolaylıkla çekilebiliyor. TEB şubesinden de nakit çekim yapabilirsiniz. Kredi başvuru süreciyle uğraşmadan hemen nakit kullanmak isteyenler için TEB Paran Hazır Hesabı iyi bir seçenek sunuyor. (kredi haber)

Bank Asya 36 Ay Vadeli Tüketici Finansman Desteği

Mal alımlarında Bank Asya'nın tüketici finansman desteği sağladığını biliyor muydunuz? Beyaz eşyadan elektroniğe, mobilyadan bilgisayara kadar her türlü mal alımlarına Bank Asya Tüketici Finansman Desteği alınabiliyor. Alınan finansman desteğinin geri ödemesi düşük kar oranlarıyla gerçekleştiriliyor. Bugünlerde uygulanan oran aylık % 1.50 seviyesinde. 36 aya kadar vadelerle bireysel finansman desteği kullanmak mümkün. Tüm vadelerde sabit olarak % 1.50 aylık kar payı oranından maliyet hesaplaması yapılıyor.

Bank Asya Finansman Desteği kullandırımı fatura karşılığında yapılıyor ve satın alınacak malın proforma faturasındaki KDV dahil tutarın için destek sağlanıyor. Finansman Desteği 36 aya varan vadelerle geri ödeme imkanı sağlıyor. Bank Asya Tüketici Finansman Desteği almak için bir kefil göstermek gerekiyor.

Bireysel tüketici desteği yanında mortagage (konut) ve taşıt (otomobil) için de destek imkanından yararlanmak mümkün. Tüketici desteği için başvuru yapmak çok kolay. Bank Asya şubelerinde bulunan başvuru formunu doldurmak ve gerekli belgeleri formla birlikte teslim etmek başvuru yapmak için yeterli. (kredi haber)

Vakıfbank PTT Emekli Kredisi 20 Bin TL Limit 36 Ay Vade 1.42 Faiz

Vakıfbank ve PTT işbirliğiyle sunulan Emekli Kredisi kampanyası devam ediyor. Uzun süredir devam eden ve büyük ilgi görerek olumlu yorumlar alan kampanya kapsamında emekliler kredi tahsis ücreti ödemeden ihtiyaç kredisi kullanabiliyorlar. Kampanyada 36 aya kadar vade yapılıyor ve aylık fazi oranı % 1.42. Bu cazip kredi kampanyasından yararlanmak için tek bir koşul var: Emekli maaşını PTT aracılığıyla almak. Maaşlarını PTT'den alan emekliler Vakıfbank Emekli Kredisi'yle dosya masrafsız, düşük faizli kredinin tadını çıkarıyor.

Vakıfbank'ın kredi kampanyasından maaşını PTT işyerlerinden alan emekliler yararlanıyor. Kampanya tüm SGK emeklilerini kapsıyor. Emekliler 20.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisini hemen kullanabiliyorlar. Üstelik sadece nüfus cüzdanı ile. PTT işyerlerinde bulunan kred başvuru formunu doldurmak kredi başvurusu yapmak için yeterli. Kredinin vadesi son düzenlemeler gereği 36 ay olarak değiştirildi.

Vakıfbank Emekli Kredisi'nden 80 yaşına kadar tüm emekliler yararlanabiliyor. Kredi kullanmak için müşteri yaşı ve kredi vade süresinin toplamı 80 yılı geçmemesi gerekli.

Vakıfbank'ın PTT işbirliğiyle emeklilere yönelik olarak düzenlediği kredi kampanyasının bir diğer güzelliği de kredinin kredi tahsis ücreti olmadan (masrafsız) olarak kullanılması. 36 ay vadeli, masrafsız ve 20.000 TL limitli olan Emekli Kredisi aylık % 1.42 faiz oranıyla kullanılıyor. (kredi haber)

Halkbank Paraf Kart Avantajları

Halkbank'ın tanınan kredi kartı Paraf Kart sahipleri pek çok avantaj ve fırsatlardan yararlanıyor. Paraf Kart ile acil nakit ihtiyaçları taksitli nakit avans çekerek karşılanabiliyor. Paraf Kart ile yapılan alışverişler Sonradan Taksitlendirme ile 9 aya kadar taksitlendirilebiliyor. Paraf Kart ile Cumartesi günleri yapılan restoran harcamalarına da indirim uygulanıyor.

Taksitli Nakit Avans

Paraf Kart ile Halkbank şubelerinden, Bank24'lerden, Halkbank internet şubesinden, 444 0 400 Halkbank Dialog'dan ve tüm dünyada Visa ve / veya MasterCard amblemli banka ve ATM'lerinden nakit çekmek mümkün. Son kampanya kapsamında 6 ya da 9 ay taksitle nakit çekilebiliyor. Mart sonuna kadar devam edecek 5.000 TL limitli kampanya kapsamında 6 taksit için 0 faiz, 9 taksit için %0,99 faiz ve % 4 nakit çekim komisyonu uygulanıyor.

Cumartesi Restoran İndirimi

Paraf Kart ile cumartesi günleri, yurt içinde ve yurt dışında yapılan tüm restoran harcamalarına indirim sunuluyor. Toplamda 25 TL'ye kadar indirim fırsatı var. Paraf Gold ile yapılan restoran harcamalarının % 10'u , Paraf Platinum ile yapılan restoran harcamalarının % 25'i oranında indirim uygulanıyor.

Sonradan Taksitlendirme

Paraf Kart kullanarak yaptığınız 50 TL ile 30.000 TL arasındaki alışverişlerinizde Sonradan Taksit ayrıcalığı sunuluyor. İstediğiniz alışverişi hemen şimdi yaptıktan sonra Halkbank internet şubesine giriş yaparak veya 444 0 400 Halkbank Dialog'u arayarak peşin alışverişinizi 9 aya kadar taksitlendirebilirsiniz.

Paraf üye işyeri olsun veya olmasın yurtiçindeki ve yurtdışındaki tüm işyerlerinden yapılan peşin harcamalar uygulama kapsamında bulunuyor.

Dönem içine yansımış ancak ekstreleşmemiş tek çekim satış işlemleri, Halkbank internet şubesinin Kredi Kartları sekmesinden veya 444 0 400 Halkbank Dialog aracılığıyla taksitlendiriliyor. (kredi haber)

Kobilere 0 Faizli Kredi – Vakıfbank Kobi Hesap Ortada Kampanyası

Vakıfbank kobi ve esnaf kredilerinde bahar sezonu 31 Mart tarihine kadar devam edecek Kobilere Hesap Ortada Kredisi kampanyası ile açıldı. Kobiler bu bahar nakit ihtiyaçlarını kolaylıkla ve düşük maliyetlerle karşılıyor. Vakıfbank Kobilere Hesap Ortada Kredisi 0 faiz seçeneği de sunuyor. Kredi kampanyasının faiz oranları % 0'dan başlıyor. Vakıfbank'ın kobilere sunduğu kredi seçeneklerinde maksimum vade 36 ay olarak açıklandı. Kobilere Hesap Ortada Kredisi ile kullanılabilecek maksimum kredi tutarı ise 50.000 Lira.

Kobilere Hesap Ortada Kredisi değişik ödeme planlarıyla alınabiliyor. Kobiler kredi geri ödemelerini aylık eşit taksitli, 3 ay ödemesiz dönemli aylık eşit taksitli, 3 ay ödemesiz dönemli 3 ayda bir eşit taksitli, 3 ayda bir taksitli, değişken taksitli ya da 1 yıl içerisinde 4 taksit ertelemeli olarak değişik geri ödeme planlarından birini seçerek yapabiliyorlar. Kredilerini şimdi alan kobiler geri ödemelerine 3 ay sonra başlayabiliyorlar.

Vakıfbank'tan 36 aya kadar vadeli, 50.000 TL'ye kadar limitli Hesap Ortada Kredisi kullanan kobiler Business Card harcamalarıyla da kazanıyorlar. Kobiler kredi kullanımından sonra Business Cardları ile yapacakları ilk 5.000 TL’lik alışverişlerinde 100 TL ekstre indirimi kazanıyorlar. Harcama ek kart ile yapılmış olsa da yine 100 TL ekstre indirimi kazandırıyor. (kredi haber)

Finansbank Dosya Masrafsız İhtiyaç Kredisi

Finansbank değişik ihtiyaçlar için değişik kredi çözümleri sunuyor. Bunlardan biri de dosya masrafsız ihtiyaç kredisi. Dosya masrafı ya da kredi tahsis ücreti adı altında masraf ödemeden kredi kullanmak isteyenler için Finansbank'ta dosya masrafsız kredi seçeneği var. Bu kredi ürünü için başvuru yapmak isteyenlerin T.C. kimlik numaralarını 5030'a mesaj atmaları yeterli. Kampanya kapsamında 36 aya kadar vadelerle ihtiyaç kredisi kullandırılıyor. Kredinin aylık faiz oranı % 1.77'den başlıyor.

Kredi başvurusu yaparak 30 ay vadeli 10.000 TL kullananlar ayda 403 TL taksit ödüyorlar. 24 ay vadeli olarak 10.000 TL kredi alanlar ise 538 TL aylık taksit ödemesi yapıyorlar. 12 ay vadede % 1.77 faiz oranından yararlanmak mümkün. 12 ay vadeli olarak 10.000 TL kredi alınması durumunda 953 TL taksit ödeniyor.

Kredi başvurusu için gelir belgesi ve nüfus cüzdanı dışında bir belge istenmiyor. Kefilsiz olarak kullanılabilen Finansbank dosya masrafsız ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında % 1.77'den başlayan faiz oranlarıyla kolay ve hızlı bir şekilde kredi kullanmak mümkün. SMS aracılığıyla başvuru yapıp ön onay alanların en yakın Finansbank şubesine gerekli belgelerle giderek kredi başvurularını tamamlamaları gerekiyor. (kredi haber)

Kaskosuz ve Rehinsiz Akbank 2. El Taşıt Kredisi

Akbank 2. el taşıt kredilerinde teminat olarak araca rehin işlemi uygulanması ve kasko yaptırılması zorunluluklarını kaldırdı. 2. el taşıt kredisi 5 yaşına kadar tüm araçlar için kullanılabiliyor. 48 aya kadar vade yapılabilen Akbank 2. el taşıt kredisi kampanyasıyla kasko durumuna göre değişik faiz oranlarıyla kredi kullanılabiliyor. Kaskolarını Akbank'tan yaptıran kredi kullanıcıları tüm vadelerde aylık % 1.32 faiz oranıyla kredi kullanılıyor. Kaskolarını Akbank'tan yapmayı tercih etmeyenler için tüm vadelerde aylık % 1.40 faiz oranı uygulanıyor. 2. el taşıt kredisi 48 aya varan vadelerle kullanılıyor.

Uygun faiz oranlarıyla sunulan 2. el Akbank taşıt kredisi alanlar kolaylıkla istedikleri aracın sahibi oluyorlar. Geri ödemeler düşük taksit tutarlarıyla gerçekleştiriliyor. Cazip kredi fırsatları sunan Akbank'ın en son 2. el taşıt kredisi kampanyasına başvuru kanalları şu yollardan biriyle yapılabiliyor: Web Kredi, Akbank Telefon Bankacılığı, Akbank şubeleri.

Web Kredi ile başvuru yapmak için Akbank'ın web sitesini ziyaret etmek yeterli. Akbank Telefon Şubesi ile başvuru yapmak için 444 25 25’i arayıp önce 4’ü sonra 2’yi tuşlayarak cep telefonu numaranızı bırakmanız gerekiyor. Akbank yetkilileri en kısa zaman içinde sizinle irtibata geçiyorlar. Kredi sonucunuz cep telefonunuza kısa mesaj olarak gönderiliyor.(kredi haber)

Vakıfbank 60 Ay Vadeli Esnaf Kredisi

Esnafa halden anlayan kredi seçenekleri sunan Vakıfbank bu kez değişik kredi seçenekleri içeren bir paket sunuyor. Esnafın halinden anlayan Vakıfbank düşük faizli, indirimli faiz ve masraflı ya da masrafsız olarak kredi kullandırıyor. Vakıfbank esnafımıza Mini Kredi paketi ile 10.000 TL'ye kadar kredi kullanma fırsatı sunuyor. Mini kredinin maksimum vadesi 24 ay, maksimum limit ise 10.000 TL.

Vakıflar Bankası'nın Mini Kredi dışında sunduğu bir diğer seçenek ise Masrafsız Kredi. Masrafsız Kredi ile esnaf için vadeler 60 aya kadar uzuyor.

Esnaf için sunulan bir diğer kredi seçeneği ise Vakıfbank Standart Kredi. Bu kredi ürünü ile esnafa yine 60 aya varan vade ile kredi kullanma imkanı sunuyor. Kredi ürünü indirimli faiz oranı ve komisyon tutarları içeriyor ve avantajlı maliyet oranlarıyla nakit kredi kullanma avantajı sağlıyor. Standart Kredi, indirimli faiz oranları ve düşük komisyon tutarları ile nakit ihtiyaçlarına etkili bir çözüm getiriyot.

Halden Anlayan Kredi geri ödemelerinde de esnafa esneklik sağlayan tercihler sunuluyor. Kredi isteğe bağlı olarak aylık eşit taksitli ya da 3 ayda bir eşit taksitli yapılabiliyor. Dileyen esnaf 3 ay ödemesiz dönemli olarak aylık eşit taksitli ya da 3 ayda bir eşit taksitli olarak kredi alabiliyor. Kredi geri ödeme seçenekleri arasında ayrıca 1 yıl içerisinde 4 taksit ertelemeli olarak geri ödeme yapma imkanı da mevcut. (kredi haber)

Finansbank Kobi Nakit Hesap Avantajları ve İşleyişi

Kredili mevduat hesabı olarak işlev gören Finansbank Kobi Nakit Hesap esnafa ve kobilere hesaplarında para olmasa bile ödemelerini yapma imkanı sunuyor. Acil nakit ihtiyaçlarında Finansbank Kobi Nakit Hesabından nakit para çekmek de mümkün. Fatura, çek, vergi, SGK, kredi ve kredi kartı ödemeleri Kobi Nakit Hesabı ile gecikmeden ve aksamadan yapılabiliyor. Çekim yapılan tutar 4, 5 veya 10 ayda taksit taksit geri ödenebiliyor. Kullanılan tutar için uygun komisyonlar uygulanıyor.

Kobi Nakit Hesaptan nakit çekimi tüm Finansbank Şubelerinden, Finansbank ve Tek Nokta ATM'lerinden yapılabiliyor. Nakit çekim işlemleri haftanını 7 günü, 24 saat istenildiği zaman yapılabiliyor. Kobi Nakit Hesabından havale ve EFT işlemleri yapmak da mümkün.

Nakit çekim ve yapılan ödemeler için günlük faiz işletiliyor. Böylece paranını kullanıldığı gün sayısınca faiz ödeniyor. Hesaba para yatırıldığı anda ödenen miktar için faiz işletilmesi otomatik olarak sona eriyor.

Kobi Nakit Hesap'ta gerçekleşen işlem hareketleri her ay düzenlenen ekstreden kolaylıkla takip edilebiliyor. düzenlenerek hesap sahibinin adresine gönderiliyor. Hesap hareketleri ATM'lerden de izlenebiliyor. Finansbank internet şubesinden de hesap hareketlerini izlemek mümkün.

Kobi Nakit Hesap başvurusu için en yakın Finansbank şubesine uğramanız yeterli. (kredi haber)

Maaşını ING’den Alanlara İndirimli Kredi İmkanı

Maaş ödemelerini ING Bank'tan alanlar kredi kullanımında avantajlı koşullardan yararlanıyorlar. Maaş müşterilerine özel cazip kredi kampanyalarına imza atan ING Bank bugünlerde de iyi bir kampanyayla maaş müşterilerinin yüzünü güldürüyor. Maaşlarını ING aracılığıyla alanlar düşük faizli ve uygun komisyonlu ihtiyaç kredisi kullanabiliyorlar. Maaş müşterilerine özel kredide uygulanan aiz oranı % 1.40. Kampanya dahilinde uygulanan kredi tahsis ücreti ise 169 TL. ING Bank'ın maaş müşterilerine özel ihtiyaç kredisi kampanyasında 50.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanılabiliyor.

ING Bank'ın maaş müşterilerine sunduğu imkanlardan biri de Destek Hesap'tan istenildiği anda para çekmek. ING'den Destek Hesap sahibi olanlar hesaplarında para olmasa bile, maaş günlerini beklemeden Destek Hesap'tan nakit çekebiliyorlar.

ING Bank maaş müşterilerine özel % 1.40 faiz oranlı, 169 TL kredi tahsis ücretli ve 50.000 TL limitli kredi 36 aya kadar vadelerle kullanılabiliyor. Kredi imkanından yararlanmak için ING Bank maaş müşterisi olmanız ve ING Bank şubesine uğrayarak kredi talebinizi belirtmeniz yeterli. (kredi haber)

Akbank Başvurum Nerede – Kredi ve Kredi Kartı Başvuru Sonucu

Akbank kredisi için ya da kredi kartı için başvuru yaptıysanız başvurunuzun hangi aşamada olduğunu öğrenmek artık çok kolay. Kredi ve ve kredi kartı başvuru sonucunu merak edenler için 'Başvurum Nerede' hizmetini sunan Akbank müşterilerini habersiz bırakmıyor. Akbank'ın 'Başvurum Nerede' hizmetini kullanarak internet üzerinden, kredi ve kredi kartı başvurusu yapanlar için takip yapma imkanı sağlanıyor. Başvuru sürecinin hangi aşamada olduğunu öğrenmek ve son durumla ilgili bilgi almak 'Başvurum Nerede' ile çok kolay.

Akbank'ın internet bankacılığı hizmeti olan Direkt İnternet'den ya da Akbank'ın web sitesini ziyaret ederek başvuru sonucunu öğrenmek mümkün. Bireysel kredi ve kredi kartı başvuruları 'Başvurum Nerede' hizmetinden yararlanılarak internet üzerinden kolaylıkla takip edilebiliyor. Başvurunun sonuçlanıp sonuçlanmadığı ve hangi aşamada olduğu hakkında anında detaylı bilgi alınabiliyor. Sistemi kullanarak başvurular hakkında bilgi almak için Akbank müşterisi olmak gerekmiyor.

Axess, Wings, Fish kredi kartı başvuru sonuçları ve başvurunun son durumu bir tık ile öğrenilebiliyor. Sistem sayesinde gerçek zamanlı olarak başvuru aşamaları hakkında bilgi sahibi olmak çok kolay. (kredi haber)

HSBC Kredi Net Başvurusu İçin 4499'a Mesaj Göndermek Yeterli

HSBC'nin faiz oranı, taksit tutarı ve taksit sayısı net olan Kredi Net kampanyası devam ediyor. Son kampanyada aylık faiz oranı 40.000 TL'ye kadar 12 aya varan tüm vadelerde aylık % 1.15, 24 aya kadar vadelerde aylık % 1.32, 36 aya kadar vadelerde % 1.48 olarak uygulanıyor. HSBC Kredi Net kredilerinde tüm koşullar net, kredi tutarı net, taksit sayısı net, taksit tutarları net. Kredi kullananların kafası karışmıyor, sonradan ekstra maliyetlerle ve sürprizlerle karşılaşmıyorlar. Vade içinde artan taksitler, başlangıçta fark edilemeyen dosya masrafları ya da kredi kullandırım ücretleri gibi sonradan farkedilecek hiçbir ayrıntı yok. Kredi Net tüm vade ve tutarlarda sabit 229 TL dosya masrafıyla kullanılabiliyor. 2.500 TL'yi aşan kredi tutarlarında hayat sigortası yapılması gerekiyor.

HSBC Net Kredi 36 ay vadeye kadar kullanılabiliyor. 36 ay vade ile 15.000 TL kredi kullananlar ayda net olarak 568 TL ödüyorlar. Taksit tutarları sonradan değişmiyor, vade sonuna kadar aynı kredi taksiti ödeniyor.

Kredi Net başvurusu yapmak cep telefonu için çok kolay. Mesaj bölümüne KREDİ yazıp 4499'a göndermek Kredi Net başvurusu için yeterli. İsteyenler HSBC şubelerinden ya da 444 0 111'numaralı HSBC Telefon Bankacılığından ve bankanın internet sitesinden başvuru yapabiliyorlar.

HSBC'nin son Kredi net Kampanyası Mart ayının sonuna kadar devam edecek. Bankanın kampanyaları yoğun ilgiyle karşılaştığı için bahar ve yaz aylarında yeni kampanyaların gelmesi bekleniyor. Son kampanyada maksimum kredi limit 40 Bin Lira ve son başvuru tarihi 31 Mart olarak açıklandı. (kredi haber)

Finansbank Finansçı SMS ile Para Cepte Sistemi Nasıl İşliyor?

Finansbank'ın popüler SMS ile Para Cepte kredi başvuru sistemi büyük ilgi görmeye devam ediyor. Finansçı hizmetleri kapsamına alınan Para Cepte ihtiyaç kredisi başvurusunu cep telefonuyla yapmak isteyenlere büyük kolaylıklar sağlıyor. Para Cepte ile nasıl kredi başvurusu yapıldığını merak edenler var. Aslında herşey çok kolay ve pratik ve sadece Finansbank müşterilerine değil, isteyen herkese açık. Finansçı 5030 Para Cepte sistemiyle kredi başvurusu yapmak ve başvuruyu sonuçlandırmak için şunları yapmalısınız:

1. TC Kimlik Numaranızı kısa mesaj metnine yazarak 5030'a SMS olarak gönderiyorsunuz.

2. Yaptığınız başvurunuzun sonucu çok kısa sürede cep telefonunuza yine SMS olarak geliyor.

3. Kredi ön onay aldığını bildiren SMS mesajını aldıktan sonra gerekli belgeleri tamamlamanız gerekiyor. Çok fazla belge istenmiyor. İstenen belgeler sadece nüfus cüzdanı ve gelir belgesinden oluşuyor.

4. Nüfus cüzdanı ve gelir belgenizle birlikte Finansbank şubesine giderek kredi başvurusunu tamamlıyorsunuz.

Başvuru için belgeler eksiksizse, sabah saatlerinde başvuru yapıldıysa ve başvurunuz şube tarafından uygun görülürse aynı gün içinde kredinize ulaşıyorsunuz. Para Cepte ile 10.000 TL'ye kadar kredi için başvuru yapılabiliyor. Faiz oranları % 0.99'dan başlıyor. Kredi 36 aya kadar vadelerle kullanılabiliyor. (kredi haber)

Finansbank 7646 Esnafa Aynı Gün 50 Bin TL Kredi Finansçı'dan

Finansçı'nın kredi kampanyaları devam ediyor. Nakit sıkışıklığı çeken esnafa Finansbank'ın Kobi Kredileri acil nakit desteği sağlıyor. Hem de tam 50 Bin TL'ye kadar. Televizyon reklamlarında Yılmaz Erdoğan'ın rol aldığı reklam filmleriyle hayatımıza giren yeni bankacılık anlayışı Finansçı toplama ve çarpmadan daha fazlasını sunuyor. 50.000 TL'ye kadar kredinin kullanabildiği Kobi Para Cepte kampanyasında 7646'ya mesaj atanlar kredilerini aynı gün içinde alıyorlar.

Tek SMS'le krediye başvurusunun mümkün olduğu kampanyaya başvuru yapmak isteyen esnaf TC kimlik numarasını 7646'ya SMS atıyor ve aynı gün içinde 50.000 TL'ye kadar krediyi alıyor. Finansbank'ın Kobi Para Cepte Esnaf Kredisi için başvuru yapmak isteyenlerin TC kimlik numaralarını yazarak 7646'ya kısa mesaj göndermek yeterli. Kredi için üst limit 50.000 TL. Cepten kredi başvurusunun ardından gelecek kredi onayını alanların belgelerini tamamlayarak en kısa süre içinde Finansbank'a gitmeleri halinde aynı gün içinde kredi almaları mümkün.

Fİnansbank'ın sunduğu bu imkandan yıllık ciroları 2 Milyon TL'ye kadar olan esnaf ve küçük ve orta boy işletmeler yararlanabiliyor. Şahıs firmaları için başvuruda gerekli olan belgeler şunlar: Kimlik fotokopisi, vergi levhası, imza beyannamesi ve esnaf sicil kayıt beyannamesi ya da oda kayıt belgesi.

SMS ile yapılan başvurularda gelen kredi onay cevabı ön onay niteliğini taşıyor. Bu mesajı aldıktan sonra gerekli belgelerle birlikte Finansbank şubesine giderek başvuru işlemini tamamlamak gerekiyor. Erken saatlerde yapılan ve belgeleri eksiksiz olan başvurular genellikle aynı gün içinde sonuçlandırılıyor ve kredi kullanma imkanı sunuluyor. Talep edilen kredi tutarının bankaca uygun görülmesi halinde aynı gün içinde kredi kullandırılıyor. Finansçı'nın kredi kampanyalarının 2014 yılı boyunca devam etmesi bekleniyor. Kredi başvurusu için 7646'ya kimlik numarasını göndermek yeterli. (kredi haber)

229 TL Sabit Dosya Masraflı Kredi Net HSBC Bank’ta

Kredi Net sunduğu avantajlı kredi koşulları ve ödenecek taksit tutarlarının belirli olmasıyla herkesin kafasını rahat ettiriyor. HSBC Bank'ın son Kredi Net kampanyası ile 229 TL sabit dosya masrafı ve % 1.15'den başlayan faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi kullanmak mümkün. Kampanyada tüm vade ve tutarlar için 229 TL dosya masrafı alınırken, 12 ay vadeye kadar % 1.15 faiz oranından yararlanmak mümkün. Faiz oranı 24 aya kadar vadede % 1.32, 36 aya kadar vadede % 1.48 olarak uygulanıyor. Bilindiği gibi ihtiyaç kredileri son düzenlemelerle en fazla 36 ay vadeli olarak verilebiliyor. Kredi Net ile maksimum yasal vadede, yani 36 aya kadar taksitle kredi kullanmak mümkün oluyor.

Değişmeyen ve belirli taksit tutarlarıyla geri ödeme imkanı sunan Kredi Net artan kredi taksitlerinin getireceği olumsuz sürprizleri ortadan kaldırıyor. Kredi net ile kredi kullananlar ne kadar taksit ödeyeceklerini biliyorlar. taksit tutarı geri ödemeler bitene kadar değişmiyor ve sabit kalıyor. Kredi Net ile HSBC kredisi kullananların akılları da, hesapları da çok net oluyor.

HSBC Kredi Net ile 40.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredi çekmek mümkün. 36 aya varan vade imkanının tanındığı kampanyada 229 TL sabit dosya masrafı uygulanıyor. 31 Marta kadar devam edecek son kampanyada 2.500 TL'ye kredi kullanımlarında bireysel kaza sigortası yaptırılması istenmiyor. Kefil gösterme şartı da yok.

HSBC şubelerinden, web sitesinden ve 444 0 111 numaralı HSBC telefon bankacılığı numarasından kredi başvurusu yapmak mümkün. Telefon bankacılığı şifresi alınması durumunda HSBC telefon bankacılığı hizmeti kullanılarak finansal işlemler gerçekleştiriliyor ve bankacılık hizmetleri alınıyor. 'Dünyanın yerel bankası' sloganıyla hizmet veren HSBC küresel tanınmışlığının avantajlarını sunarken aynı zamanda yerel ihtiyaçları da gözetiyor ve müşteri beklentilerine cevap verecek şekilde hizmet sunmayı sürdürüyor. (kredi haber)

Finansbank 5030 Para Cepte 0.99 Faiz Oranlı Tek SMS’le Kredi

Tc kimlik numaralarını 5030'a kısa mesaj olarak gönderenler 10.000 TL'ye kadar aylık % 0.99'dan başlayan faiz oranlarıyla kredi kullanabiliyor. Finansbank 5030'la Para Cepte kampanyaları 2014 yılında da devam ediyor. Artık bir klasik haline gelen tek SMS ile başvuru yapılabilen Para Cepte kredi kampanyasında Mart fırsatı devam ediyor. Üstelik % 0.99'dan başlayan faiz oranıyla, aynı günde kredi kullanmak mümkün. Prosedürle uğraşmadan, beklemeden, yorulmadan kredi kullanmak için yapmanız gereken tek şey 5030'a TC kimlik numaranızı göndermek. 36 ay vadeye kadar kredi kullanma imkanının sunulduğu Para Cepte ile kredi kullanmak çok kolay. Ön başvuru niteliğindeki cepten kredi başvurusunun ardından cep telefonunuza kredi cevabı geliyor. Kredi cevabınız olumluysa en yakın Finansbank şubesine giderek kredi başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. Gelen cevap ön onay niteliği taşıyor.


Tek SMS'le kredi kullanma fırsatı sunan Finansbank Para Cepte ile % 0.99'dan başlayan faiz oranları ile aynı günde kredi kullanmak mümkün. Sözkonusu faiz oranı 3.000 TL kredi için 12 ay vadede geçerli. 36 ay vadeli olarak 10.000 TL kredi çekilmesi durumunda aylık % 1.49 faiz oranı uygulanıyor.

Finansbank 5030'la Para Cepte kampanyasından yararlananlar sabah başvuru yapmaları ve belgelerinin eksiksiz olması durumunda aynı gün içinde kredilerine kavuşuyorlar. Kredi başvurusunda nüfus cüzdanı ve gelir belgesinden başka belge talep edilmiyor.

Sadece kimlik belgesi (nüfus cüzdanı) ve gelir belgesi ile yapılabilen başvurularda kredi tutarınız onaylanırsa ve sabah saatlerinde eksiksiz belgeyle başvuru yaptıysanız aynı gün içinde başvurunuz sonuçlanıyor. Kredi taksit ödemeleri Finansbank şubelerinin yanısıra ATM'lerden, internet şube ve mobil şubesinden de gerçekleştirilebiliyor. (kredi haber)

Kredi Kartı Borç Transferi ve Taksitlendirilmesi Nasıl Yapılır

Kredi kartı borçlarını taksitlendirmek için değişik yollar var. Bunlardan biri bir başka bankadan borç transferi kredisi kullanmak . Borç transfer kredisi ile mevcut kredi kartı borçları kapatılarak sıfırlanıyor. Alınan kredi taksitlerle geri ödeniyor. Böylece kredi kartı borçları taksitlendiriliyor ve belirli bir vadeye yayılıyor.

Bir diğer seçenek ise bir başka bankadaki kredi kartına borç transferi yapmak. Bir bankada bulunan kredi kartı borçlarınızı diğer bankadaki kredi kartına transfer edebilirsiniz. Transfer edilen kredi kartı borcu taksitlendirilebiliyor. Böylece birikmiş kredi kartı borçlarını taksitle ödeme imkanı sağlanıyor. Bankalar kredi kartı borç transferi ve taksitlendirme işlemini isteyerek yapıyorlar ve genellikle aynı gün içinde sonuçlandırıyorlar. Bankalar için borç transferi bir başka bankanın müşterisini kendi müşterisi haline getirmek anlamına geliyor. Bu nedenle bankalar bu işlem için çok istekli. Bankalar yeni müşteri arayışında oldukları için hiç çekinmeden kredi borç transferi için başvuru yapabilirsiniz.

Borç transferinin kredi kartına aktarımının yapılabilmesi için öncelikle bir başka bankada daha kredi kartınızın olması gerekli. Eğer başka bankada kredi kartınız yoksa kolaylıkla yeni bir kredi kartı için başvuru yapabilirsiniz. Borç transferi işlemi kartın kullanılabilir limitleri dahilinde yapılıyor. Bu nedenle aktarım yaptığınız bankanın kart limitlerinin dolu olmaması gerekiyor. Kullanılabilir kart limitinin yanı sıra bir de her banka tarafından ayrı olarak belirlenen alt ve üst kredi kartı borç transfer limitleri bulunuyor. Transfer edilecek kredi kartı borcunun bu limiti de aşmaması gerekiyor.

Kredi kartı borç transferiyle aktarılan borç taksitlendiriliyor. İlk işlem sırasında belirli bir işlem ücreti uygulanıyor ve bu işlem ücreti ilk ekstreye yansıtılıyor. Taksitler ise her ayın kart ekstresine yansıtılıyor.

Borç transferi işlemi yapıldığı anda diğer bankadaki borç kısmen veya tamamen kapanmış oluyor. Ödenen borç tutarı için artık o bankada faiz işlemiyor ve kart limiti ödenen borç tutarınca açılıyor. (kredi haber)

100 Bin Lira Limitli Düşük Masraflı ING Bank Kredisi

ING Bank'ın sunduğu değişik kredi fırsatları ve seçenekleri kredi kullanıcılarına değişik alternatifler sunuyor. Bu fırsatlardan biri olan ING Bank düşük masraflı kredi kampanyası tüm hızıyla devam ediyor. 36 ay vadeye kadar sunulan kredi fırsatından yararlananlar 100 Bin Lira'ya kadar kredi için başvuru yapabiliyorlar. Faiz oranının % 1.54 olarak uygulandığı kampanya düşük kredi tahsis ücretiyle dikkat çekiyor. Kampanyada kredi tahsis ücreti 169 TL.

Düşük masraflı kredi kampanyası kapsamında 10.000 TL tutarında kredi kullananlar 36 ay vadede aylık 383 TL taksit ödüyorlar. Fazla dosya masrafı ödememek, yine de düşük faiz oranlarından yararlanmak isteyenler için ING'nin düşük masraflı kredi kampanyası birebir. ING Bank kredileri 2014 yılına da hız kesmeden iyi bir başlangıç yaptı. Bahar ve yaz aylarında da cazip kredi fırsatları sunmaya devam etmesi beklenen ING Bank'ta her ihtiyaca yönelik kredi bulmak mümkün.

ING'nin borcuna sadık kredi müşterilerine yönelik düşük faizli kredi kampanyası da devam ediyor. Bu kredi ürünü daha önceki kredi borçlarını aksatmadan ödeyen ve kredi risk puanları iyi olan müşteriler için avantajlı faiz oranları sunuyor. 'Herkese aynı faiz oranına son' sloganıyla tanıtılan kredi ürünü borcuna sadık kredi müşterilerine aylık % 1.38'den başlayan faiz oranlarıyla sunuluyor. Kredi 100.000 TL'ye kadar kullanılabiliyor. 9 ay vadeye kadar faiz oranı aylık %1.38 olurken, 12 - 36 ay vadede uygulanan faiz oranı aylık % 1.39. ING Bank'ta her ihtiyaca yönelik değişik kredi seçenekleri bulmak mümkün. (kredi haber)

Axess Kredi Kartı Taksitli Borç Transferi 0.89 Faiz 9 Ay Vade ile

Diğer bankalardaki kredi kartları borçlarını Axess'e transfer edenler 9 aya varan uzun döneme yayarak taksitle ödeyebiliyorlar. Axess'iniz yoksa kolaylıkla Axess başvurusu yapabilirsiniz. 31 Mart tarihine kadar geçerli olacak en son kredi kartı borç aktarım kampanyasında kart limitleri dahilinde 20.000 TL'ye kadar kredi kartı borç transferi yapılabiliyor. Transfer işleminde uygulanan aylık faiz oranı ise % 0.89. Yapılan taksitli borç transferi işleminin toplam tutarı üzerinden % 6.5 oranında kampanya katılım ücreti alınıyor. Sözkonusu katılım ücreti tek seferde tahsil ediliyor ve ilk ekstreye yansıtılıyor. Gecikmede ya da bloke olmayan kredi kartı borçlarının transferi yapılabiliyor. Kredi kartının açık olması ve kullanılabilir limitlerin uygun olması da aranan diğer koşullar.

Axess'e en az 200 TL, en fazla ise 20.000 TL borç transferi yapılabiliyor. Vadeler ise 2 ay ile 9 ay arasında tercih edilebiliyor. Taksitlendirilen borç tutarı vade sayısına bölünerek her ay ilgili taksit tutarı o ayın kart ekstresine yansıtılıyor. O ay için belirlenen taksit tutarının ekstrede belirtilen son ödeme tarihine kadar ödenmesi gerekiyor. Aylık takist tutarı diğer borçlar, yapılan harcamalar ve taksitlerle birlikte kredi kartı ekstresinden takip edilebiliyor.

Kredi kartı borç transferi yapmak ve kart borcunu taksitlendirmek isteyenler değişik başvuru kanalları mevcut. Akbank şubelerine giderek, 444 25 25 Akbank Telefon Şubesi'ni veya 444 00 11 Cep Kredi'yi taksitli borç transferi gerçekleştirilebiliyor. İnterneti tercih edenler ise Akbank Direkt İnternet üzerinden taksitli kredi kartı borç transferi işlemini yapabiliyorlar. (kredi haber)

Garanti 0.99 Faizli 99 TL Tahsis Ücretli 3000 TL Kredi

Garanti'nin düşük faizli, düşük kredi tahsis ücretli kampanyası Mart ayına özel olarak devam ediyor. Garanti Bankası'nın bayram seyran dinlemeyen kredi kampanyasında faiz oranı 0.99'dan başlıyor. Kampanya kapsamında 9 ay vadeli olarak 0.99 faiz ve 99 TL kredi tahsis ücretli Mart Kredisi ile 353 TL taksitle kredi kullanmak mümkün. Kredi kampanyasında maksimum vade 36 ay. Kullandırılan kredi tutarı ise 100.000 TL'ye kadar çıkıyor.

Garanti'nin Mart ayına özel kredi kampanyası Destek Kredi kampanyalarından biri. 100 Bin Liraya kadar ihtiyaç kredisi kullanma fırsatı sunan kredi kampanyasında faiz oranları aylık % 0.99'dan başlıyor.

Garanti Bankası'nın 36 aya kadar vadeli, 100.000 TL'ye kadar kullanılabilen kredisi için başvuru yapmak da oldukça basit. Sadece üzerinde Vatandaşlık Numarası bilgisi yer alan nüfus cüzdanı ile kolayca başvuru yapabilirsiniz. Başvurusu kolay Garanti Destek kredilerinden bir yenisi olan ihtiyaç kredisi kampanyasına başvurular Garanti şubelerinden, bankanın web sitesinden ve internet şubesinden yapılabiliyor. Garanti'nin Destek kredileri ihtiyaçlar için her zaman iyi bir nakit çözümü imkanı sağlıyor. Garanti Bankası'nın Mart ayı kampanyasının ardından bahar ve yaz aylarında da uygun koşullarla kredi sağlamaya devam etmesi bekleniyor. Garanti Bankası krediler alanında da Türkiye'nin en çok tercih edilen bankalarının başında geliyor. Yüzde 0.99 faiz oranlı, 99 TL masraflı kredi kampanyasından yararlanmak için Mart ayının sonuna kadar zaman var. (kredi haber)

ING Bank’ta 99 TL’ye 6000 TL Kredi Çekene 1000 Lira Bedava Kredi

ING Bank Mart ayı kredi kampanyası tüm hızıyla devam ediyor. Son kampanyada yine kademeli artan taksit ödemeli kredi fırsatı sunuluyor. Krediyi alanlar ayrıca faiz ve masraf ödemeden 1.000 TL bedava kredi kullanıyorlar. ING Bank'ın yeni kredi kampanyasında şimdi ayda 99 TL'den başlayan taksitlerle 6.000 TL ihtiyaç kredisi alınabiliyor. Kredinin faiz oran % 1.35. 6.000 Lira kredi için 99 TL kredi tahsis ücreti (dosya masrafı) uygulanıyor. 6.000 TL ve üzerinde kredi kullananlar 1.000 TL Bedava Kredi çekebiliyorlar. Kampanya kapsamında 100 Bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak mümkün.

ING'nin artan taksitler içeren kademeli ödemeli kredilerinde ödenecek aylık taksit miktarı her 6 ayda bir kademeli olarak belirli oranlarda artıyor. Her 6 ayda bir ödenecek aylık taksit tutarı artışı % 35 civarında gerçekleşiyor. Buna göre 36 ay vadeli olarak 6.000 TL tutarında kredi kullananlar ilk altı ay boyunca ayda 99 TL kredi taksidi ödüyorlar. 1.000 TL Bedava Kredi ise 6.000 TL kredinin kullanılmasını takip eden 7 gün içinde ING şubelerinden alınabiliyor. Bedava Kredi taksitli destek hesap kapsamında 12 ay vadeli olarak sunuluyor. Kredinin tek seferde çekilmesi gerekiyor.

ING'nin artan ödemeli kredi kampanyasında kredi başvurusu da oldukça basit. Başvuruda sadece nüfus cüzdanı isteniyor. Saat 12.00'a kadar yapılan başvurular aynı gün içinde sonuçlandırılıyor. Böylece sabah saatlerinde kredi başvurularını tamamlayanlar öğleden sonra kredilerini alma şansına kavuşuyorlar. Artan ödemeli geri ödeme planı geri ödemenin ilk dönemlerinde bütçeyi büyük oranda rahatlatıyor. ING Bank daha önce de değişik kredi miktarları için kademeli ödemeli kredi kampanyaları düzenlemiş ve bu kampanyalar kredi kullanıcılarından büyük ilgi görmüştü. (kredi haber)

İş Bankası İhtiyaç Kredisi Başvuru Kanalları

İş Bankası'nın her ihtiyaca yönelik kredi kampanyası devam ediyor. Kredi kampanyasından serbest meslek sahipleri, tüm ücretli çalışanlar ve emekliler yararlanabiliyor. Nakde ihtiyacı olan herkese iyi gelen kredi kampanyasında aylık % 1.40 faiz oranı uygulanıyor. Kampanya kapsamında çekilecek kredi tutarının % 1'i oranında kredi tahsis ücreti ödeniyor.

İş Bankası nakit ödemeli tüketici kredisi başvurusu bankanın İnternet Şubesinden, Netmatiklerden veya Telefon Şubesinden yapılabiliyor. Hızlı Kredi başvurusu yapmak isteyenler ise İş Bankası'nın SMS servisinden yararlanabiliyorlar. Hızlı Kredi başvurusu yapmak için 4402'ye SMS göndermek yeterli oluyor. Bunun için NAKIT TCKİMLİK NO KREDİ TUTARI AYLIK GELİR bilgilerinizi aralarında boşluk bırakarak yazıp göndermeniz yeterli. Kredinizin onaylandığını bildiren cevabın cep telefonuna yine kısa mesajla gelmesinden sonra gelir belgeniz ve nüfus cüzdanınız ile herhangi bir İş Bankası şubesine uğrayarak işlemlerinizi tamamlamanız gerekiyor.

İş Bankası kredilerine aşağıdaki başvuru kanalları aracılığıyla başvuru yapılabiliyor:

• 4402’ye SMS göndererek
• Bankamatik’lerden
• İnternet Şubesi’nden
• 0 850 724 0 724 no’lu Telefon Şubesi’nden
• İşCep, İşPad veya İşWap’tan
• İş Bankası Şubeleri’nden

(kredi haber)

Odeabank 36 Ay Vadeli Kredi Kampanyaları

Türkiye'nin yeni bankası cazip ihtiyaç kredisi kampanyalarını sürdürüyor. Değişik kredi seçeneklerinin sunulduğu kredi kampanyalarında her ihtiyaca yönelik çözümler var. Odeabank bir yandan şube sayısını yurt çapında artırırken bir yandan da kredi kampanyalarına devam ediyor. Odea Düşük Faizli İhtiyaç Kredisi ile % 1.45 faiz oranıyla ihtiyaç kredisi kullanmak mümkün. Yüksek tutarlarda dosya masrafı ödemek istemeyenler ise aylık % 1.50 faiz oranıyla Odea Düşük Masraflı İhtiyaç Kredisi kullanabiliyorlar. Tümüyle dosya masrafı ödemeden ihtiyaç kredisi almak isteyenler için de bir kredi seçeneği var: Odea Masrafsız İhtiyaç Kredisi. Bu kredi ürünü için uygulanan faiz oranı ise % 1.53.

36 aya varan vadelerde kullanılabilen Odeabank İhtiyaç Kredisi ürünlerinde ayrıca 3 ay erteleme seçeneği var. Kredi kullanıcıları geri ödeme planlarını kendileri oluşturabiliyor.

Odeabank ihtiyaç kredilerine başvurularda aşağıdaki belgeler talep ediliyor:

• Kimlik Belgesi (TC kimlik numarası bulunan Nüfus Cüzdanı, Sürücü Belgesi ya da Pasaport)
• Başvuru sahibi adına, son 3 aya ait bir adet doğalgaz, elektrik, telefon ya da su faturası
• Gelir Belgesi

18 yaşından büyük, gelirini belgeleyen herkes Odeabank'tan kredi kullanabiliyor. (kredi haber)

Akbank 0 Km ve 2. El Taşıt Kredisi Koşulları

Akbank'ta gerek 0 kilometre, gerekse 2. el her marka araç ve araç tipi için Taşıt Kredisi kullanılabiliyor. 0 kilometre taşıt kredisi kullanmak isteyenler krediyle alınacak aracın KDV + ÖTV dahil fiyatının %80'ine kadar kredi kullanabiliyorlar. 2. el araçlar için ise ise 5 yaşa kadar Akbank Taşıt Kredisi kullanmak mümkün.

Akbank Taşıt Kredisi'nden Kimler Faydalanabilir?

Akbank Taşıt Kredisi kullanmak için reşit olmak, risk istihbaratında bir sorun olmamak ve gelirini belgelemek dışında bir koşul bulunmuyor.

Akbank Taşıt Kredisinin aylık taksit miktarının, kişinin ve eşinin toplam gelirinden oluşan hane halkı aylık ortalama gelirinin %50'sini geçmemesi gerekiyor.

0 kilometre araçlar için Kasko Sigortası yaptırılıyor ve sigorta kredi geri ödeme süresince yenileniyor. 2. el araçlar içinse böyle bir zorunluluk yok.

Akbank'tan Taşıt Kredisi kullanan kişilere bireysel kaza sigortası yaptırılıyor.

0 kilometre araçlar için teminat amaçlı olarak araç kredisi kullandırılan taşıt üzerine rehin konuluyor. 2. el araçlar için kullanılan kredilerde rehin uygulaması sözkonusu olmuyor.

Akbank Taşıt Kredisi Başvurusu yapmak için gerekli belgeler

Kimlik belgesinin aslı ve fotokopisi (nüfus kağıdı, pasaport ya da sürücü ehliyeti)

Son döneme ait bir fatura veya ikametgah belgesi (su, elektrik, doğalgaz, telefon faturalarından biri)

Gelir durumunu gösterir belge (maaş bordrosu, maaş yazısı, emekli hesap cüzdanı, vergi levhası gibi)

Kredi kullanılacak araca ait fatura veya noterde yapılmış satış sözleşmesi.

(kredi haber)

ING Bank Maaş Müşterilerine Özel İhtiyaç Kredisi Oranları

ING Bank maaş müşterilerine %1.40 faiz oranı, 169 TL kredi tahsis ücretiyle 50.000 TL'ye kadar kredi kullandırıyor. Kredinin vadesi ise 3 ay ile 36 ay arasında tercih edilebiliyor. Bu kampanya maaş ödemelerini ING Bank aracılığıyla alan kişiler için özel olarak sunulan avantajlı oranlarla dikkat çekiyor. Kampanya kapsamında örnek olarak 10.000 TL kredi kullanan maaş müşterileri ayda 372 TL taksit ödüyorlar. 36 ay vadeli olarak 50.000 Lira kredi kullanılması durumunda ise ödenecek aylık taksit tutarı 1.862 TL oluyor.

Üstelik ING Bank’ın nakit kredilerinde borç transferi seçeneği ile mevcut kredi ve kredi kartı borçlarınızı da ING Bank’a transfer etme imkanı var.

ING Bank Nakit İhtiyaç Kredisi’ne internet üzerinden online başvuru yapılabiliyor. ING Bank Online Kredi Başvuru Formunda doldurulması gereken bilgiler ise şunlar:

Talep Ettiğiniz Kredi Tutarı
İstenen Kredi Vadesi
Kredinizi Almak İstediğiniz ING Bank Şubesi
Adınız / Soyadınız
TC Kimlik No
E-Posta Adresiniz
Ev Telefonunuz
Cep Telefonunuz
Aylık Belgelenebilir Net Geliriniz
Çalıştığınız Sektör / Göreviniz
İşyerinizin Ünvanı

(kredi haber)

36 Ay Vadeli 1.29 Kampanya Faiz Oranlı Akbank İhtiyaç Kredisi

Akbank'ın En Son Kredi Kampanyası Hangisi? Cazip Kampanya Faiz Oranlı Kredisi Var mı? Akbank İhtiyaç Kredisi kampanyalarında şimdi Mart Fırsatı var. Tabela faiz oranının % 1.65 olduğu Akbank İhtiyaç Kredisi kampanya faiz oranıyla % 1.29'la sunuluyor. Akbank, ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen herkese sunduğu, her bütçeye uygun ödeme koşullarına sahip yeni kampanyasıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Akbank İhtiyaç Kredisi tüm nakit para ihtiyaçları için kullanılabiliyor. Kredi faiz oranlarının son yaşanan gelişmelerle yükselmesine rağmen Akbank'ın son kampanyası gerçekten cazip sayılabilecek faiz oranıyla kredi müşterilerinin yüzünü güldürüyor.

Akbank İhtiyaç Kredisi Kaç Ay Vadeli Olarak Kullanılıyor? Akbank İhtiyaç Kredisi maksimum ay vade ile kullanılabiliyor. Bilindiği gibi son düzenlemelerle ihtiyaç kredileri 36 aydan uzun vadelerle kullandırılması mümkün olmuyor. Kampanyalı kredi faiz oranı % 1.29. Akbank ihtiyaç kredisi kullananlar nakit sıkıntısı çekmeden, bütçelerine uygun ödeme seçenekleriyle geri ödeme yapabiliyorlar.

Kampanyada Daha Uzun Vadelerde Kredi Kullanılıyor mu? Kampanya kapsamında en fazla 36 ay vadeli olarak kredi kullanılabiliyor. BDDK tarafından yapılan son düzenlemelerle bankalar 36 ayın üzerindeki vadelerde ihtiyaç kredisi veremiyorlar. Kredi kampanyasından yararlanmak isteyenler en yakın Akbank şubesinden ya da Akbank web sitesinden kredi başvurusu yapabiliyorlar. Diğer kredi başvuru kanalları ise Cep Kredi, SMS Kredi, Akbank Direkt İnternet Kredi, Telefon Şubesi Kredi kanalları olarak gözüküyor. (kredi haber)

ING'den Böyle Kredi Hayatta Olmaz Dedirten Kredi

ING Bank, 6.000 TL kredi için ayda sadece 99 TL’den başlayan taksitlerle yeni bir kredi kampanyası başlattı. 36 ay vadeli olarak sunulan kredide sadece 99 TL kredi masrafı dikkat çekiyor. Kampanyanın faiz oranının ise aylık % 1.35 olduğu açıklandı. Kredi artan taksitli olarak düzenlenen bir geri ödeme planına sahip. Bankanın sunduğu avantajlı koşullar ve başlangıç taksitlerinin düşük olması krediyi cazip hale getiriyor.

"Böyle kredi hayatta olmaz" sloganıyla tanıtılan yeni kampanyada kredinin taksitlerinin ilk altı ay 99 TL olacağı, sonraki altı aylık dilimlerde yüzde 35 oranında artacağı belirtiliyor. ING Bank'ın kademeli artan taksitli kredi kampanyalarından bir yenisi olan kampanya bahar aylarının en gözde kredi kampanyalarından biri olacak gibi gözüküyor.

ING Bank'ta diğer pek çok kredi ürünü kullanıcılarını bekliyor. Maaş müşterilerine avantajlı faiz oranları sunan ING ayrıca borcuna sadık müşterilere de faiz avantajı sağlıyor. Kredi risk puanları olumlu olan ve borçlarını aksatmadan ödeyen kredi kullanıcıları daha düşük faiz oranlarından yararlanıyorlar. Borcuna sadık kredi müşterilerine uygulanan faiz oranı % 1.38'den başlıyor. ING Bank'ta yenilikler ve şaşırtıcı sürprizler bitmek bilmiyor. (kredi haber)

Kredi Kartına Taksit İmkanları Hala Cazip

Kredi kartları günlük hayatımıza gireli beri tüm alışveriş alışkanlıklarımız değişti. Artık hayatımızın vazgeçilmez parçası olan kredi kartıyla alışveriş pek çok avantajı birlikte getiriyor. Kredi kartıyla taksitle alışveriş hayatımızın olmazsa olmazlarından biri oldu. Bankalar kredi kartlarıyla alışverişlerde cazip taksit imkanları sunmaya devam ediyorlar.

Çok değil, on onbeş sene önce taksitle alışverişler senetler, bonolar imzalayarak yapılırdı. Bu tür alışverişin en zor yönlerinden biri de kefil gösterme gerekliliğiydi. Kredi kartı ise kefil aramak zorunda kalmadan, hemen ve hiçbir ere imza atmadan taksitli alışveriş imkanı sağlıyor. Üstelik taksitli satışlar genellikle peşin fiyatına ve vade farksız oluyor. Kredi kartıyla alışveriş sadece tüketiciye değil satıcıya da büyük kolaylıklar sunuyor. Satıcı müşteriyi taksitleri ödeme sürecinde takip etmek, alacağı için beklemek ve izlemek ve alacağını tahsil edememek gibi durumlardan kurtuluyor.

Kredi kartlarıyla taksitli alışverişin büyüsü son düzenlemelere ve taksit sınırlamalarına rağmen hala devam ediyor. Altın ve cep telefonu sektörü dışında özellikle anlaşmalı işyerlerinde uygulanan kredi kartına peşin fiyatına taksit imkanları ilgi görmeye devam ediyor.

Kredi kartı kampanyalarını takip etmek artık başlıca uğraşlarımızdan biri oldu. Zaten ihtiyacımız olan bir mal ya da hizmeti kampanyalı fiyatlarla ve uygun taksit imkanıyla çok daha iyi koşullarla satın almak tüketici açısından tercih edilir oldu. Kredi kartıyla alışverişin cazibesi uzun süreler devam edecek gibi gözüküyor. (kredi haber)

Garanti Destek Kredisi ile Herkese Uygun Kredi İmkanları

Garanti Tam Destek kredi kampanyaları Mart Kredisi ile devam ediyor. Televizyon reklamında Garanti Bankası'nın simge kuşunun rol aldığı animasyon filmiyle dikkat çeken Destek Kredisi sadece kamu çalışanları ya da emekliler için değil kredi kullanmak isteyen herkes için cazip fırsatlar sunuyor. Garanti Destek Kredisi ile memurlar, işçiler, serbest çalışanlar, ücretli çalışanlar, esnaf, emekliler ve diğer gelir sahipleri uygun koşullarla kredi kullanmanın avantajını yaşıyor.

Kuş gibi rahatlatan Garanti Destek Kredisi düşük faizli kredi fırsatları sunuyor. Mart Kredisi kampanyası kapsamında 9 ay taksitle ve % 0.99 faiz oranıyla kredi kullanmak mümkün. Garanti Destek Kredisi ile 3.000 TL kredi 9 ay vadeli olarak aylık % 0.99 faiz oranı ve 99 TL kredi tahsis ücretiyle kullanılıyor.

Kredi kampanyası kapsamında 100.000 TL'ye kadar kredi kullanmak mümkün oluyor. Garanti Destek Kredisi 100.000 TL ve 36 ay vadeye kadar kullanılabiliyor. Garanti'nin Destek Kredilerinin bahar ve yaz aylarında da devam etmesi bekleniyor. (kredi haber)

3280′e SMS Atanlar 30 Bin Liraya Kadar Başvurusu Yapıyorlar

Türkiye'de cep telefonu ve kısa mesaj ile kredi başvurusunun öncülerinden Denizbank 3280 Cebimde Kredi kampanyalarını sürdürüyor. Denizbank'ın son Cebimde Kredi kampanyası ile 30.000 Liraya kadar kredi kullanma fırsatı sunuluyor. Denizbank Cebimde Kredi faiz oranları aylık % 1.50'den başlıyor.

Denizbank Cebimde Kredi kampanyasıyla 9 ay ve 12 ay vadeli olarak kredi kullananlar aylık % 1.50 faiz oranlarından yararlanıyorlar. 24 ay vadede faiz oranı % 1.69 olurken, 36 ay vadede % 1.74 olarak uygulanıyor. Kredinin dosya masrafı tutarı ise 99 TL. Cebimde Kredi ihtiyaç kredisi kampanyasına başvurular cep telefonundan mesaj atarak kolayca yapılıyor. Başvuru yapmak isteyenler kısa mesajlarına KREDİM yazıp T.C kimlik numarasını 3280’e gönderiyorlar. Cebimde Kredi için yapılan başvuruların cevabı 5 dakika içerisinde SMS olarak başvuru yapılan cep telefonuna geliyor. Başvuru sonucu olumlu ise banka tarafından uygun görülen kredi tutarı ve vadesi cep telefonuna sms mesajı olarak gönderiliyor. Bu koşullarla kredi kullanmak sizin için uygunsa kredi başvurunuzu tamamlamak için nüfus cüzdanınızla Denizbank şubelerine gitmeniz yeterli.

Kefilsiz olarak yapılan kredi başvuruları için nüfus cüzdanı dışında herhangi bir belge talep edilmiyor.

3280'e mesaj atarak kredi başvurusu yapılabildiği gibi Denizbank şubelerinden veya internet sitesinden de yapılabiliyor. (kredi haber)

30 Yıl Vadeli Şekerbank Kiraya Son Konut Kredisi

Şekerbank Türkiye'de ilk defa 30 yıl vade ile ev kredisi kullanma imkanı sunuyor. Şekerbank'ın 30 yıl vadeli konut kredisi 1.29 faizli ve %1.50 işlem ücretli olarak kullanılabiliyor. Dileyenler işlem ücreti ödemeden % 1.35 faiz oranıyla konut kredisi alabiliyorlar. Türkiye'de devrim nitelğinde olan yeni mortgage ödeme modeline göre 360 ay vadeli konut kredisi kullanma imkanı doğuyor. 360 ay vadeli 100.000 TL konut kredisi kullanan bir müşteri aylık 1.303 TL taksit ödeyerek geri ödeme yapıyor.

Şekerbank'ın 30 yıla kadar vadeli ev kredisi kira öder öder gibi ev sahibi olma hayalini ilk defa bu kadar gerçeğe yaklaştırıyor. 'Kiraya Son Konut Kredisi'nin sunduğu uzun vadeli kredinin orta ve alt gelir grubundaki vatandaşları kolaylıkla ev sahibi yapacak nitelikte.

Türkiye'deki mortgage konut kredisi piyasasının işleyişini temelinden değiştiren bu iddialı kredi kampanyanın ev sahibi olmayı mümkün hale getireceği yorumları yapılıyor.

Uzun vadeli kredinin faiz oranları piyasadaki diğer faiz oranlarından yüksek olmayacak şekilde tasarlandı. Böylece uzun vadeden kaynaklanacak maliyet artışının da sınırlanacağı belirtiliyor. Uygulanacak düşük faiz oranları da uzun vadenin yanında ekstra bir avantaj sağlıyor ve ödenecek kredi taksitlerini düşürüyor. (kredi haber)

Vakıflar Bankası 36 Ay Vadeli Düşük Faizli Bahar Kredisi

Vakıfbank Bahar Kredisi kampanyası başladı. Banka belirli ve düzenli bir geliri olan ve istihbaratı olumlu olan herkese aylık yüzde 1,15'den başlayan faiz oranlarıyla, 36 aya varan vadelerle bireysel tüketici kredisi kullandırıyor. Kampanya kapsamında kullanılabilecek üst kredi limiti 50.000 TL.

Bankadan 36 ay vadeli olarak 50.000 TL kredi kullananlar aylık % 1.21 faiz oranı ve 209 TL kredi tahsis ücretiyle ayda 1.793 TL taksit ödemesi yapıyorlar. Kredi tahsis ücreti ödemek istemeyenler ise aylık % 1.23 faiz oranıyla 36 ay vadeli kredi kullanabiliyorlar.

Vakıfbank Taksitli İhtiyaç Kredisi başvurularında şu belgeler talep ediliyor:

Nüfus cüzdanı veya sürücü belgesinin aslı ve fotokopisi
Gelir durumunu gösterir belge
Ücretli olanlardan : Maaşın üzerinde kısıtlama olmadığına dair kurum yazısı
Emekli olanlardan: Maaş alınan bankalardan onaylı maaş hesaplarının ekstresi
İkametgah belgesi veya borçlu adına kayıtlı en son tarihli telefon, elektrik, gaz, su vb. faturalardan birinin fotokopisi.

Vakıfbank taksitli ihtiyaç kredisinin yanısıra kişiye özel seçenekler ve uygun ödeme koşullarıyla düşük faizli ipotek karşılığı ihtiyaç kredisi, otomobil rehni karşılığı ihtiyaç kredisi, bireysel işyeri kredisi gibi değişik krediler kullandırıyor. (kredi haber)

ING Bank 36 Ay Taksitle Düşük Masraflı 100 Bin TL Kredi

ING Bank değişik seçeneklerle ihtiyaç kredisi kampanyaları düzenlemeye devam ediyor. ING Bank avantajlı kredileri arasında 36 ay vadeli 169 masraflı, % 1.54 faiz oranlı 100.000 TL limitli ihtiyaç kredisi ön plana çıkıyor.

Bankanın bir diğer kredi kampanyası ise borcuna sadık müşterilere normalden daha düşük faiz oranıyla kredi kullanma olanağı sağlıyor. KKB risk raporuna göre kredi puanları iyi olanlar aylık % 1.38'den başlayan faiz oranlarıyla kredi kullanılabiliyor.

1.000 TL bedava kredi imkanı sağlayan bir diğer kampanya ise ayda 99 TL'den başlayan taksitlerle 6.000 TL kredi kullanma fırsatı sunuyor. Kampanya kademeli artan taksitlerle dizayn edilmiş ve ödenecek aylık taksit tutarları her 6 ayda bir belirli bir oranda artıyor.

Migros Mağazaları'nda sunulan masrafsız, kesintisiz, anında 15.000 TL'ye kadar kredi imkanı sunan Taze Kredi de dikkat çeken ING Bank kredi ürünlerinden biri.

ING Bank ayrıca bankacılara, Silahlı Kuvvetler mensuplarına, maaş müşterilerine ve 65 yaş üzerindekilere cazip koşullarla değişik kredi imkanları sunuyor. Kredi Postam ile PTT İş Yerleri’nde sigortasız 45.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanılabiliyor.

ING Bank'ta kredi kullanıcılarının her türlü ihtiyacını karşılamak üzere tasarlanmış pek çok kredi seçeneği var. ING Bank'ın internet sitesinden tüm kampanyalar hakkında bilgi almak ve başvuru yapmak mümkün. (kredi haber)

Yapı Kredi Bankası Bireysel İhtiyaç Kredisi Başvuru Yolları

Yapı Kredi Bankası ihtiyaç kredilerinde farklı seçenekler sunuyor. Yapı Kredi'den ister ayda sadece % 1.31'den başlayan faiz oranlarıyla, isterseniz masrafsız Bireysel İhtiyaç Kredisi kullanmanız mümkün. Faiz oranı 24 ay vade için 1.31 olurken, 36 ay vade için bu oran % 1.35 olarak uygulanıyor. 10.000 TL kredi için 24 ay vadede 281 TL, 36 ay vadede 295 TL masraf alınıyor. Masrafın içinde kredi açılış ücreti, hayat sigortası primi ve vergiler var.

Yapı Kredi Bankası'nın ihtiyaç kredileri için başvuru yapanlardan kimlik belgesi, gelir belgesi ve son döneme ait fatura ya da yerleşim belgesi talep ediliyor. Emekliler için maaş cüzdanlarının faturası gelir belgesi olarak kabul ediliyor. adres paylaşım sisteminde adres bilgilerinin bulunması halinde fatura ya da yerleşim belgesi getirmeye gerek olmuyor.

Yapı Kredi Bankası'nın İhtiyaç Kredisi başvurusu bankanın şubelerinden, telefon bankacılığı yoluyla, cep telefonundan ve internetten yapılabiliyor. En yakın Yapı Kredi ATM'sinden de kredi başvurusu yapmak mümkün. SMS ile kredi başvurusu yapmak için Bireysel yazıp boşluk bıraktıktan sonra TC kimlik numarası ve yine bir boşlukla aylık net gelir tutarını yazarak 4411'e SMS olarak göndermek yeterli oluyor. Yapı Kredi Telefon Bankacılığı kanalı ile başvuruda bulunmak isteyenlerin 444 0 444 numaralı hattı aramaları gerekiyor. (kredi haber)

Kefilsiz İhtiyaç Kredisi Nedir

Yıllar önce bankalar ilk kez ihtiyaç kredisi kullandırırken genellikle kefil gösterme şartı aranıyordu. Ancak son yıllarda ihtiyaç kredileri için kefil gösterme zorunluluğu ortadan kalktı. Bankalar ihtiyaç kredisi ve taşıt kredisi gibi tüketici kredi kampanyalarında kefil şartı aramıyorlar. Bu nedenle artık hemen hemen tüm kredilerin kefilsiz olarak kullandırıldığını söyleyebiliriz. Kefilsiz ihtiyaç kredileri değişik isimlerle de veriliyor: Eğitim kredisi, tatil kredisi, bayram kredisi, sonbahar kredisi, yılbaşı kredisi gibi. Kefilsiz ihtiyaç kredileri denildiğinde şahıs olarak kefalette bulunacak kişinin aranmadığı anlamı çıkıyor. Ancak kefalet şartı şahıs kefaleti yanısıra maddi kefalet şeklinde de olabiliyor. Maddi kefalet şartı genellikle yüksek tutarlı kredilerde ya da gelir belgelendirmesi konusunda sorunlar yaşandığında istenebiliyor. Maddi kefalet genellikle gayrimenkul rehni ya da banka mevduat hesabı gibi menkul değerlerin gösterilmesi şeklinde talep ediliyor.

Kefilsiz bireysel ihtiyaç kredileri faizsiz peşin komisyonlu krediler, az faizli dosya masraflı krediler, faizsiz dosya masraflı krediler ve masrafsız faizli krediler gibi değişik türleriyle karşımıza çıkıyor. İhtiyaç kredilerinde maksimum vade süresi 36 ay olduğu için kredinin kefilli ya da kefilsiz kullanılması vade açısından bir değişiklik oluşturmuyor.

Kefilsiz ihtiyaç kredisine başvuru banka şubelerinden, telefon bankacığı ile, sms ile cep telefonundan ya da internetten yapılabiliyor. İnternetten ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak için bankaların internet sitelerinde yer alan başvuru formlarını doldurmak yeterli. Başvuru sonuçları çok kısa zaman içerisinde genellikle cep telefonuna kısa mesaj olarak geliyor. (kredi haber)

Kredi Kartı Borcunu Başka Banka Kartına Devretmek Avantajlı mı

Kredi kartları günlük hayatımızın vazgeçilmez unsurlarından biri haline geldi. Kartları sunduğu kullanım kolaylığı ve sağladığı alışveriş avantajları nakit yerine kredi kartı kullanmamıza neden oluyor. Kuşkusuz borcun daha sonra ödenecek olması da kartları cazip kılıyor. Ancak kredi kartı kullanırken zaman zaman bu borcun kendi borcumuz olduğunu unutuyoruz. Ödemeler aksamaya ve gecikmeye başlayınca yüksek faizler kart borçlarını kısa zamanda katlıyor. Kredi kartı ekstre ödemelerini belirli bir dönemde bile aksatmış olanlar kısa süre içinde ödenemez kredi kartı borçlarıyla karşı karşıya kalıyorlar.

Taksitle altın alıp kredi kartı borcu ödemek yakın zamana kadar bir çıkış yolu olarak görülüyordu. Ancak kredi kartına taksitle altın satışı yasaklandı. Kredi kartından nakit çekip kredi kartı borcu ödemek de soruna çare olmuyor. Çünkü her iki yöntemde de vade farkı ve faiz oranlarının yüksekliği sorun yaratıyordu. Biriken kredi kartı borçlarının ödenmesi için bankalar birkaç yıl önce yeni bir çözümle karşımıza çıktılar: Kredi kartı borcunu taksitlendirmek. Bu yöntemle kredi kartı borcu yeniden yapılandırılarak belirli bir vadeye yayılıyor ve taksitle ödeme imkanı doğuyor. Kredi kartına sahip olduğunuz bankanız böyle bir yapılandırma imkanı sunmuyorsa borçlarınızı bir başka bankaya aktarabilirsiniz.

Kredi kartı borcunuzu bir diğer bankadaki karta transfer edebilir ya da borç için kredi borcu transferi kredisi kullanabilirsiniz. Her iki durumda da yeni banka diğer bankadaki kredi kartı borcunuzu ödeyerek kapatıyor. Borcunuz taksitlendiriliyor ve daha düşük maliyetlerle geri ödeme şansı ortaya çıkabiliyor. Ancak bu imkandan yararlanmak için kart borcunuzun takibe düşmemiş olması gerektiğini hatırlatmakta yarar var. Bazı bankalar taksit ödemesine ara verme, erteleme gibi imkanlarla daha kolay ödeme yapma şansları sunuyor.

Kredi kartı borcunuzu uzun vadeye yayarak yeniden yapılandırmak ve taksitlendirmek istiyorsanız bankalar arası borç transferi yaparak bprç transfer kredisi ya da karttan karta borç aktarımı yoluyla kart borcunuzu ödenebilir hale getirebilirsiniz. Çoğu zaman daha düşük faiz oranlarından da yararlanma imkanı olduğu için borç transferi kredisi kullanma ve diğer karta borç aktarma işlemleri sizin için avantajlı olabilir. (kredi haber)